Kristal Taşlı Platformlu Nişan Ayakkabıları

17 Temmuz 2012 Salı
Kristal taşlarla bezenmiş yüksek topuklu-platformlu bayan ayakkabıları nişan ve düğün törenlerine, şık abiye kıyafetlerinizle kombinleyerek kullanabileceğiniz moda ayakkabıları tercih edebilirsiniz. Kristal taşlı topuklu- pırlanta fiyonklu bayan gece ayakkabıları özel günlerde, kokteyl ve iş toplantılarında, nişan-düğün davetlerinde de kullanabileceğiniz son moda taşlı ayakkabı modelleri.
Yeni sezonun kristal taşlı bayan ayakkabıları, kristal taşlarla tasarlanmış ayakkabı tabanı ve topukları şıklık kazandıran detaylardan. Çift platformlu-yüksek topuklu kristal bayan ayakkabıları ile mükemmel abiye kombinler yaratabilirsiniz.
yeni moda taşlı gece ayakkabı modelleri, yüksek topuklu doreli kristal taşlı ayakkabılar, kırmızı kristal taşlı topuklu nişan ayakkabı modelleri, Abiye bayan ayakkabı tabanı ve topukları kristal taşlarla süslenmiş şık ayakkabılar ile muhteşem kombinasyonlar elde ederek kullanabilirsiniz.
Bayan ayakkabı koleksiyonunda yer alan platformlu taşlı ayakkabı çeşitleri ve modelleri sezonun en trend ayakkabı örnekleri, diyebiliriz.
2013 modası kristal taşlı nişan ayakkabıları ile güzelliğinizi-şıklığınızı tamamlamaya hazırmısınız.




Kristal taşlı nişan ayakkabı modelleri, doreli kristal taşlı nişan ayakkabısı modeli .
Pırlanta fiyonklu doreli yüksek topuklu nişan ayakkabıları modeli. Topuğu taşlı doreli nişan ayakkabı modelleri ile özel davetlere katılabileceğiniz şık ayakkabı örneği.
Beyaz güllü platformlu gelin ayakkabı modelleri, yüksek topuklu beyaz platformlu gelin ayakkabıları.
Gül motifli beyaz gelin ayakkabı çeşitleri-modelleri. Platformlu yüksek topuk gelin ayakkabısı modeli.

Topuğu taşlı nişan ayakkabısı modelleri, Simli kristal taşlı nişan ayakkabı modelleri-çeşitleri.
Kristal taşlı simli nişan ayakkabısı çeşitleri-modelleri, Nişan törenlerinde şıklığınızı tamamlayacak taşlı ayakkabı modelleri. Taş süslemeli yüksek topuk nişan ayakkabıları.
Kristal kırmızı nişan ayakkabıları modelleri, Topuğu taşlı kırmızı nişan ayakkabıları,
Yüksek topuklu kristal taşlı nişan ayakkabısı modelleri-çeşitleri. Kırmızı ve doreli taşlı abiye ayakkabıları, gece kıyafetlerinizle kombinleyebilirsiniz. 
Kristal taş tabanlı siyah nişan ayakkabı modelleri, Yüksek topuklu platformlu taşlı nişan ayakkabıları.
Yeni moda siyah taşlı nişan ayakkabı modelleri-çeşitleri. Siyah taşlı abiye ayakkabıları bir çok abiye kıyafetlerle kombinasyon yaparak kullanabilirsiniz.

Yüksek topuklu platformlu taşlı nişan ayakkabı modeli. Kristal taş fiyonklu siyah nişan ayakkabı modeli-örneği.
Platformlu pırlanta fiyonklu siyah nişan ayakkabı modeli, Pırlanta taşlarla süslenmiş fiyonklu siyah nişan ayakkabısı tasarımı-modeli.

Arkadan fermuarlı beyaz platformlu nişan ayakkabı örnekleri-modelleri-çeşitleri.
Yüksek topuklu-platformlu beyaz-siyah nişan ayakkabı modelleri ile davetlere, nişan  ve düğün törenlerine katılabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder