2013 Modası Gelin Kombinasyon Örnekleri

19 Temmuz 2012 Perşembe
Düğün gününe özel gelin aksesuarları, gelinlikler le birlikte bütünleşen gelin el çiçekleri, buketler ve saks mavisi gelin ayakkabısı modelleri, gümüş rengi gelin ayakkabıları ve gelin takı setleri, ile tarzınıza yenilikler katabilirsiniz. 2013 gelin aksesuarları ve dantelli gelinlikler, krem rengi gelinlik modelleri ile yaz düğünlerine kendinizi hazırlayabilirsiniz.
Kır düğünlerinde renkli sade gelinlikler, kır çiçekleri, rengarenk gelin ayakkabıları. 2013 sezonunda gelinlikler renkli, gelin ayakkabıları saks mavisi, gümüş rengi ve fuşya rengi gelin ayakkabıları ile gelinler daha modern daha şık olacaklar.
Açık hava düğünleri doğanın eşsiz güzelliği karşısında sizleri de büyüleyebilir. Günümüzde krem rengi gelinlikler de çok tercih edilen modeller arasında. straplez drapeli gelinlikler ve bolerolu dantel gelinlikler kadar muhteşem modeller.

En şık gelinlikler, renkli pırlanta gelin yüzükleri, topuğu taşlı beyaz gelin ayakkabısı, nazar boncuklu altın takı setleri, yüksek taşlı topuklu gelin ayakkabıları, pembe gelin buketleri, gelin el çiçekleri ile 2013 düğünlerine en trend gelin kombinasyonu.

Yılın muhteşem gelinlik modeli. V yakalı göğüs dekolteli  gelinlik 2013 sezonunun en şık gelinlik tasarımı. Gelin adayları için muhteşem gelinlik çeşitleri 2013 de model-model, çeşit-çeşit marka gelinlikler.. Dar kesim gelinlik modelleri ile gelinler daha zarif-şık olacaklar.
Renkli gelinlik, straplez beyaz fuşya gelinlik ile beyaz damatlık yaz düğünleri için mükemmel bir tercih. Gümüş rengi dantel botie gelinliğin altında çok hoş duracaktır. Beyaz gül gelin buketi, altın takı gelin setleri ile en şık gelin kombinasyonu tamamlayabilirsiniz. 
Krem rengi gelinlikler, krem rengi saten gelinliklere çok yakışacak fuşya rengi topuklu ayakkabı, beyaz güller, altın takı setleri.ile 2013 modası gelin aksesuarları kombinledik. Altın gelin seti çeşitleri ve beyaz güller gelinliğin en gözde aksesuarları.

Dar kesim pileli gelinlikler, saks mavisi yüksek topuklu platformlu ayakkabılar, yılın modası haline geldi.
Gelin ayakkabılarında renk değişimi, modern gelin takı setleri. rengarenk kır çiçekleri ve gelinler için rengarenk buketler, el çiçeklerinin göz alıcı gelin kombinasyonu.2013 trendleri.

İşlemeli gelinlikler, yüksek topuklu parlement mavisi gelin ayakkabıları, altın küpeler ve orkide gelin çiçekleri-buketler.
Yeni moda gelin kombinasyonunda en şık aksesuarlar yer alıyor. Altın takı gelin setleri. lale gelin el çiçekleri, orkide gelin çiçekleri ve güller. Gelinliğin şıklığını tamamlayacak en güzel aksesuarlar.


0 yorum:

Yorum Gönder