Pierre Cardin Gelinlik Modelleri

3 Temmuz 2012 Salı
Pierre Cardin gelinlik koleksiyonunda birbirinden şık ve zarif gelinlikler, yer alıyor. Evlilik hayalleri ve evlilik yolunda ilerleyen gelin adaylarının gelinlik markalarını, modellerini ve fiyatlarını incelemeye aldıkları şu sıralar, Pierre Cardin modern gelinlikleri, bir kez gözden geçirmelerini önerebiliriz.
Tek omuzlu gelinlikler, dar kesim gelinlik modelleri, güpürlü ve dantel detaylı gelinlikleri Pierre Cardin koleksiyonunda bulabilirsiniz. Bembeyaz kuğu gibi gelinlikler, kuyruklu straplez gelinlik modelleri ve kabarık pierre cardin gelinlik koleksiyonu oldukça şık ve zarif modellerle donatılmış.
Yeni model pierre cardin gelinlikleri, 2013 modası yeni gelinlikler dantelli ve tüllerle tasarlanmış modeller tercih ediliyor en çok. Gelinlik duvakları yerine süslü şapkalar ve gelinlerin saçlarını süsleyen çiçekler ve güller de tercihler arasında yer alıyor.
Modern çağımızın modern gelinlikleri, kabarık tek omuzlu, boyundan askılı dar kesin gelinlikler ve göğüs dekolteli balık gelinlikler pierre cardin koleksiyonunda yer alan en şık zarif gelinlikler.


Straplez kuyruklu gelinlik modeli, saten eteği, dar kesim belden oturtmalı modelin , yandan güllerle etek birleşimi  zarafet kazanmış gelinlik Pierre Cardin modası. Pierre Cardin gelinlik modelleri. Yeni sezon Pierre Cardin gelinlikleri.

Pierre Cardin beyaz gelinlikleri, Kabarık kat kat etekli pierre cardin gelinlik tasarımları.
Günümüzün modası kabarık gelinlikler Pierre Cardin tasarımları. Yepyeni gelinlik modelleri kat kat etekli, boyundan askılı gül motifleriyle şıklık kazandırılmış gelinlik Pierre Cardin imzasını taşıyor.

Güpür ve dantellerle tasarlanan tek omuzlu gelinlik Pierre Cardin modası.
Yeni model pierre cardin gelinlikleri tek omuzlu, kat kat etekli ve güpürlü  Pierre Cardin yeni gelinlik modelleri. 2013 modası güpürlü dantel gelinlikleri modası hiç bir zaman kaybolmayan modeller.

Straplez kuyruklu gelinlik modeli gelin adaylarının çok severek giydikleri bir model Pierre Cardin modası.
Kuğu gibi bembeyaz şık bir gelinlik tasarımı Pierre Cardin koleksiyonu.

Dantel ve tül detaylarıyla göz kamaştıran gelinlik modeli Pierre Cardin tasarımı.
Göğsündeki fiyongu, taşlı tek askısı ve sadeliği ile göz kamaştıran gelinlik modelini Pierre Cardin koleksiyonunda görmeniz mümkün.

Tek omuzlu fırfırlı gelinlik modeli Pierre Cardin markası gelinlerin tercihi.
Yeni evlenecek çiftlerin gelinlik tercihi Pierre Cardin koleksiyonu. Yeni moda fırfırlı tek omuzlu gelinlikleri Pierre Cardin modası. Duvak yerine şık bir şapka ve fırfırlı tek omuz askısı , fırfırlı eteği ile göz kamaştıran model Pierre Cardin gelinlik koleksiyonunda bulunmaktadır.

Straplez kuyruklu gelinlik modeli pierre cardin koleksiyonunda.
Simetrik kesimi eteği straplez tasarımı ile gelin adaylarının gönlünde taht kuran Pierre Cardin gelinlik modeli.

0 yorum:

Yorum Gönder