Uzun Abiye Elbise Modelleri

5 Haziran 2012 Salı
Bayan abiye koleksiyonunda rengarenk uzun abiye elbiseler yer aldı bu kez. Birbirinden farklı tarz elbiseler, her bedene ve her zevke hitap eden, yeni moda bayan elbiseleri.
Kadınların elbise koleksiyonunda belkide onlarca çeşit abiye modelleri, vardır. Ama bayanlar ister ki, her gideceği mekanda, farklı bir elbiseyle, katılsın o özel günlere.
Her ayrı mekanın, her bir ayrı davetin bambaşka elbise seçeneklerini sunar kendi kendine , bayanlar.
Yeni bir davet, yepyeni son moda abiye elbise, demektir. Bir bakmışsınız ki, gardrobunuzda çeşit çeşit dekolteli elbiseler, yığılmış kalmış. Ya modası geçmişse diye düşünür durursunuz kara kara. Ara sıra göz gezdirirsiniz, yeni sezon abiyeleri'ne.
Halbuki değerlendirebilirsiniz, zaman zaman farklı mekanlara giderken, yeni moda takılar ve çok şık bir ayakkabı ile çok şık kombinler tamamlayabilirsiniz, elinizdeki, uzun abiye elbiselerle.
Tek omuzlu abiye elbiseler, önü kısa arkası uzun abiyeler straplez taşlı gece elbiseleri ve bu sezonun en trend modeli olan yırtmaçlı uzun abiye elbiseler.



Uzun balık abiyeler bayan giyim koleksiyonundaki en trend elbise çeşitleri. Turuncu  dar kesim abiye elbiseyle özel davetlere katılabilirsiniz, ayrıca nişan ve düğün törenlerinde bile şık bir ayakkabı ile kombin yaparak, bir çok kez giyebilirsiniz.
Uzun kollu kahverengi tafta abiye derin yırtmacı ile göz kamaştırıyor. Yeni sezon yırtmaçlı tafta abiye elbiseler gece davetlerinin olmazsa olmazlarından, parlak bayan abiyeleri. 

Siyah beyaz çiçekli uzun abiye modeli'ni dört mevsim de giyebilirsiniz, farklı aksesuarlar ve ayakkabılarla.
                  Boy sorunu yaşayan bayanlar özellikle uzun elbiseleri tercih edebilirler. Çünkü, Uzun abiye kıyafetler, boyunuzu olduğundan daha fazla uzun gösterecektir. 

Dekolteden vazgeçmem diyorsanız, Mor saten göğüs dekolteli abiye elbise, tercihiniz olabilir. Mor abiye elbisede göğüs dekoltesini doldurabilmek için, gösterişli şık bir kolye ile tamamlayabilirsiniz.

Göğüs ve sırt dekoltesi ile göz dolduran mor desenli uzun abiye, kadınların güzelliğini tamamlayacak modellerden bir tanesi. Desenli saten mor abiye göz kamaştıran dekolteleri ve şıklığı ile dikkat çekici bir tasarım.
Tek omuzlu koyu yeşil abiye modeli, taş işlemesi ile  çok şık ve ışıltılı bir abiye tasarımı çıkmış ortaya. Kısa elbise, sevmeyen bayanlar, uzun dökümlü bol elbiseleri seçebilir. 
Mor uzun abiye elbise drapeli straplezi ile çekiciliğini öne çıkarmış.
Canlı renkleri sevenler için, mor elbiseleri tercih edebilirler. Uzun elbiseler le topuklu ayakkabı giyildiğinde, daha uzun ve ince zarif görüneceksiniz.
Balık abiye elbiselerin daha zayıf ve ince gösterdiğini biliyormuydunuz.?  Dantel askıları ile göz kamaştıran mürdüm uzun abiye, gideceğiniz mekanda tüm gözleri üzerinize çekebilir.

Swarovski taşlarla şıklığını öne çıkaran yeşil ve fuşya uzun abiyeler'de yanlara doğru inen drapaler sayesinde bedene tamamen oturan şık uzun abiyeler, özel davetlerin en çok tercih edilen elbiseleri.

Kalın askılı kahverengi abiye modeli, mezuniyet elbisesi, yada bir nişan ve söz  davetinde de  farklı  aksesuarlar la şık bir kombin yaratarak, bir çok özel günlerde giyebileceğiniz şık elbise örneği.
Lacivert desenli straplez abiye modeli, swarovski taşlarla işlemeli straplezi ışıltılı göz dolduran cazibeli lacivert abiye çok şık ve modern bir tasarım. 
Tek omuzlu kırmızı abiye elbise, uçuşan şifon eteği ve taş işlemeli tek omuz askısı , cezbedici bir his katmış kırmızı yırtmaçlı elbiseye.
Önü kısa arkası uzun kırmızı taşlı gece elbiseleri, swarovski taşlarla bezenmiş önü kısa arkası uzun mor abiye muhteşem tasarımı ile şıklığınıza şıklık katacaktır. 
Gri uzun abiye modeli ile belki bir yemek davetine, belkide  bir düğüne katılabilirsiniz, gri desenli uzun elbiseyle. Uzun kıyafet seven bayanlara önerebiliriz.
Boyundan askılı uzun sarı abiye elbise, esmer bayanlara daha çok yakışacağını düşünüyorum.
          Sarışın bayanlar zaten sarı olduğundan, sarı elbiseler, çok yakışmayabilir. Özel günlerin özel tasarımı sarı uzun elbise örneği.

0 yorum:

Yorum Gönder