Tek Omuzlu Kokteyl Elbisesi Modelleri

7 Haziran 2012 Perşembe
Özel davetler için tasarlanan tek omuzlu bayan elbiseleri, bu yıl daha çok ilgi gördü diyebiliriz. Yırtmaçlı tek omuzlu abiye elbiseler, her mevsim değişen farklı modelleri ile bayanların gönlünü fetheden abiye kıyafetleri, haline geldi.
Tek kollu swarovski taşlarla süslemeli bayan abiye elbiseleri bir çok davetlerin kıskanılacak kıyafeti olmuştur.
Yırtmaçlı tek omuzlu abiye elbiseler dantel detayları ve çiçekli tek askıları ile daha çok çekici olan modeller oldu. Mini tek omuzlu abiyeler de en çok genç kızların tercih ettikleri mezuniyet kıyafetler, en çok tercih edilen modeller di.
Yeni sezonun tek omuzlu abiye elbiseleri uzun ve mini kıyafetler, sergilendi bu sezon. Straplez abiye elbiseler kadar tek omuzlu bayan gece elbiseleri,dikkat çeken modeller arasında yer aldılar. Tek omuzlu drapeli dar kesim gece elbiseleri, drapeli straplez kıyafetler, mini tek omuzlu gece elbiseleri. Çarpraz tek askısı çiçek motifleri ile süslenmiş tek omuzlu bayan abiye elbiseler.


Lacivert saten tek omuz elbise, swarovski taşlı işlemesi askısıyla muhteşem bir şıklık kazanmış.
 Tek omuzlu mini lacivert abiye elbise çekiciliği ile bütün gözleri üzerine çekebilecek modellerden diyebilirim.  Yeni sezonun en trend tek omuzlu mini lacivert gece elbiseleri, bu model olmalı.
Mini tek omuzlu beyaz elbise, gece şıklığınızı tamamlayacak modellerden bir tanesi.
Tek omuzlu mini beyaz gece elbisesi, drapeleri ve yandaki taş işlemesi şıklığını öne çıkarmış bir model. Genellikle esmer bayanların tercihi olan, beyaz abiye kıyafetler işlemeli ve süslü detayları ile daha çekici olabiliyorlar.
Tek omuzlu lacivert uzun abiye elbise modeli, belden aşağı doğru uzanan pileleri sayesinde  zarif ve şık bir model sergilenmiş.Tek omuzlu uzun abiye çeşitleri yaz ve kış mevsiminde de tercih edebileceğiniz modellerden.

Tek omuzlu mor zebra desenli yırtmaçlı abiye elbise, askısındaki gül motifleriyle şıklık kazanmış.
Zebra desenleri ile mor, siyah ve beyaz renklerin birleşimi tek omuzlu abiye elbiseye zarif bir görünüm kazandırmış.


Tony Bowls abiye koleksiyonu, çiçek ve taş süslemesi detayları ile göz kamaştıran modellere yer verilmiş.
Tony Bowls tek omuzlu pembe abiye elbise özel günlerin en trend kıyafetleri, diyebiliriz.

Drapeleri ile vücuda oturan tek kollu kırmızı abiye elbise, swarovski taşları ile dikkat çekici bir model tasarlanmış.
Kırmızı abiye elbise'nin kolu ve yandaki swarovski taş süslemesi ile gece davetlerinin en şık abiye modelleri olarak tercih edilen modelleri olmuş.

Mini tek omuzlu kırmızı abiye tasarımı özel günlerin en çekici kıyafetleri arasında yer alan bir model.
Tek omuzlu kırmızı abiye elbise bayanların en çok severek giydikleri modellerden diyebiliriz.

Dar kesim, tek omuzlu mor abiye elbise mezuniyet ve özel partilerin vazgeçilmez kıyafetleri olmuştur.
Genç kızların tek omuzlu elbiseleri, daha çok kendine yakıştırdıkları gözlemlenmiştir.

Tek kollu siyah uzun abiye modeli, Siyah tek omuzlu yırtmaçlı uzun abiye modeli ile bir çok davetlerin en şık bayanı siz olabilirsiniz. Özel davetlerde dekolteli abiyelerin daha çok tercih edildiği bilinmektedir. Çünkü bayanların güzelliğini dekolteli kıyafetlerle daha çok fark edebiliyoruz.

Tek omuzlu lacivert uzun abiye, yanlardan uçuşan şifon eteği ile daha çok dikkat çekici bir model tasarlanmış. Bu yaz şifon elbiselerin günlük hayatımızda daha çok yer alacağı kesin.

Çiçek motifleri ile bezenmiş sarı-turuncu tek omuz abiye  modeli ile belkide bir düğün, yada bir yemek daveti, veya bir mezuniyet gecesi olabilir. Çünkü sarı turuncu tek omuzlu elbise, o kadar güzel model ki, anlatamam..

Tek omuzlu gece mavisi uzun abiye modeli. Yırtmaçlı tek omuz gece mavisi abiye elbise bu sezonun en trend modelleri arasında. Bayan giyim modasında tek omuzlu kıyafetler, çok rağbet gördüğü için yaş ve beden sınırı olmaksızın, en çok  tercih edilen bir model oldu.
Tek omuzlu kırmızı abiye tasarımı, çok hoş ve modern bir kesime sahip.
Uzun abiye elbiselerde tek omuz modeli, oldukça çekici duruyor. Kadınları daha çekici ve zarif , şok gösteren kırmızı tek omuzlu abiye modeli en şık tasarım diyebiliriz.

Sırt dekoltesi ve mini oluşu tek omuzlu elbiseye şıklık kazandırmış.
Tek omuzlu mini bordo elbise ve kırmızı tek omuzlu mini abiye elbise, bu defilede çok dikkat çeken modeller oldu. Sivri burunlu siyah ayakkabılar la mükemmel bir kombin elde edilmiş.

Tek omuzlu uzun abiye modeli, Parlement mavisi tek omuzlu abiye elbise modeli.
Özel davetlerin en çok tercih edilen elbiseleri oldu, tek omuzlu uzun elbiseler. Bayanların bir çok davetlere katılırken, uzun abiye kıyafetler, tercih ettiklerini fark etmemek mümkün mü?

0 yorum:

Yorum Gönder