Dolce Gabbana Dolgu topuk Eşarp Desenli Ayakkabıları

24 Haziran 2012 Pazar
Dolce Gabbana  ilkbahar yaz modası eşarplı bayan ayakkabıları. Dolce Gabbana ayakkabı koleksiyonunda yer alan, eşarp desenli dolgu topuklu bayan ayakkabı modelleri, yer alıyor. Yeni yaz sezonunun en gözde yazlık bayan ayakkabı modellerini Dolce Gabbana koleksiyonunda, eşarp bağlamalı dolgu topuklu bayan ayakkabıları bulmak mümkün.
Eşarp desenli D&G dolgu topuklu ayakkabıları kombinlemek çok daha kolay ve şıklığınızı tamamlayan modeller. Yaz sezonunda burnu açık ayakkabılar hem daha rahat hem de yazlık kıyafetlerle tamamen bir yaz kombinasyonların tamamlayıcısı olan, eşarplı D&G bayan ayakkabı çeşitleri. Fiyonklu olarak ayak bileğine bağlanan Dolce Gabbana ayakkabı modelleri bayanların, genç kızların ilgisini çeken modeller haline geliverdi bir an.
Dolgu topuklu D&G eşarp desenli yazlık ayakkabılar şıklığınızın ve zarafetinizin tamamlayıcı bir aksesuarı olmalı. Dolce Gabbana bayan ayakkabı modelleri, dolgu topuklu dolce gabbana bayan ayakkabı çeşitleri.


Hasır dolgu topuklu bayan yeşil ayakkabı modelleri .
Dolce Gabbana dolgu  topuklu yeşil ayakkabı modeli ile şıklığı yakalamak isteyen bayanlar için en şık modellerden biri.

Dolgu topuklu desenli bayan ayakkabı modelleri D&G koleksiyonunda.
Desenli bayan yazlık ayakkabı modelleri dolce gabbana  tasarımı en şık modellerden. Desenli ayakkabıları kombin yapabilmek daha kolay ve her kıyafet rengiyle tamamlanabilen modeller

Dolce Gabbana yazlık bayan ayakkabıları desenleri ve şıklığı bütün bayanların ilgi gösterdikleri modeller.
Rahatlığı, şıklığı ve farklı desenleri ile Dolce Gabbana koleksiyonunu süsleyen bayan ayakkabı modelleri.
Mavi çiçekleri siyah desenlere yayan Dolce Gabbana tasarımcıları farkını fark ettirebilen olmalı.
Çok farklı bir çizgiye sahip, Dolce Gabbana ürünleri çekiciliği ve zarafeti ile bütün ilgiyi üzerine çeken bir marka dır.
İlkbahar ve yaz aylarının mükemmel ayakkabı koleksiyonu Dolce Gabbana mavi desenli bayan ayakkabı örnekleri.
Desen desen, çiçek çiçek yaz modasına uygun renkli Dolce Gabbana mavi dolgu topuk bayan ayakkabı modeli.
Altın rengini andıran, farklı desenleri ve çiçek renklerini içinde barındıran D&G dolgu topuklu bayan ayakkabı modelleri.
Rengarenk, desen, desen ilkbahar ve yaz modası dolgu topuklu Dolce Gabbana bayan ayakkabıları.
Tıpkı bir eşarp gibi Dolce Gabbana bayan ayakkabı modelleri.
Eşarp modeli gibi ayağa giydikten sonra, ayak bileğine fiyonklu bir şekilde bağlayarak giyebileceğiniz, dolgu topuklu eşarp ayakkabı modeli.
Eşarp kumaşlarından tasarlanan Dolce Gabbana bayan ayakkabı koleksiyonu, çok şık ve zarif modeller.
Yeni sezon Dolce Gabbana eşarp desenli burnu açık bayan ayakkabı modeli.
Dolce Gabbana dolgu topuklu ayakkabı modelleri, çizgili eşarp fiyonklu  kırmızı mavi  dolce gabbana bayan ayakkabı modelleri. Kırmızı mavi desenli dolce gabbana  eşarp bağlamalı yazlık bayan ayakkabıları.
Kırmızı tabanlı dolce gabbana bayan dolgu topuklu ayakkabı modeli.
Eşarp desenli dolgu topuklu dolce ayakkabı modelleri. Yeni sezon dolgu topuklu  bayan ayakkabıları şık ve çekici tasarımlar.
Dolce gabbana dolgu topuklu, turuncu eşarp desenli bayan ayakkabı modeli.
İlkbahar ve yaz modası dolce gabbana eşarp desenli bayan ayakkabı modelleri. Yazı daha renkli yaşamak isteyen bayanlar dolce gabbana ayakkabı koleksiyonuna bir kez göz gezdirmeleri yeter.

0 yorum:

Yorum Gönder