Sherr Hill, Kabarık, Straplez Nişan Elbisesi Modelleri

3 Nisan 2012 Salı
Muhteşem nişan elbiseleri Sherri Hill koleksiyonunda yer alan straplez abiyeler. Evlilik hazırlıklarının başlaması ile Nişan elbiselerinin bir an önce modeline ve rengine karar vermekte yarar vardır. Daralan zaman içinde seçilen, nişan kıyafetleri, pürüzlü yada nişan gününün gelip çattığında her hangi bir sorunla karşılaşmamak için, en güzel nişan elbiseleri' ni zaman bolluğunda seçmek daha doğru bir karar olacaktır, sevgili gelin adayları. İlkbaharın ve yaz sezonunun nişan törenleri, yazlık ve açık hava mekanlarda olacağı için, Straplez nişanlıklar, yada dekolteli nişan elbiseleri tercih edilir çoğu kez. Tek omuzlu nişan kıyafetleri de zaten bu yılın en trend nişan abiye kıyafetleri, olarak hep gündemde..


Sherri Hill nişan kıyafetleri kırmızı renkleri daha çok tercih edildiği kadar pembe nişan kıyafetlerinin de çok beğenilen renkler olduğu kesin.

Toz pembe güllü nişan elbiseleri oldukça modern ve şık tasarım. Pembe güllerin verdiği göz alıcı şıklık yarattığı Sherri Hill nişanlık modeli muhteşem.

Kırmızı kabarık nişan elbiseleri Sherri Hill koleksiyonundaki en şık gösterişli kırmızı abiye nişanlık  modeli.

Sherri Hill koleksiyonunda pembe güllü nişan elbisesi modelleri. Straplez kuyruklu Sherri Hill nişanlık tasarımları çok şık renk ve modelleri ile genç kızların özel gününün vazgeçilmez moda abiyeleri.

Turkuaz mavisi nişan elbisesi modelleri,  Sherri Hill tasarımları kabarık straplez nişanlık modelleri 2012 sezonu.
Parlement mavisi nişanlık elbise modelleri,  Sherri Hill koleksiyonunda en şık straplez mavi nişan elbiseleri modası

0 yorum:

Yorum Gönder