Portföy Tasarımlarında Son Moda Küçük Çantalar

3 Nisan 2012 Salı
Bayan aksesuarları şık portföy modelleri, yılan derisi portföy modelleri, fuşya rengi portföyler, kırmızı portföy modelleri ve siyah, gri portföy modelleri de bayanların olmazsa olmalarından abiye tarzı küçük çanta modası. En şık gece çantası modelleri, fiyonklu süslü portföyler, Pırlantalı taş süslemeli portföy çantalar da en çok tercih edilen moda portföy modelleri dir. Son moda portföyler oldukça minik ve süslü oluşu kadınların daha çok ilgisini çekmekte. Metal tasarımlı portföyler ise en yeni tasarlanmış çanta koleksiyonunun gözdeleri portföy çeşitleri.



Lila rengi fiyonklu portföy modeli çok şık tasarlanmış 2012 modası gece çantaları koleksiyonunda yer alan , lila rengi portföy modeli.

Krem rengi portföy modeli ilginç bir tasarım. Giyeceğiniz gece kıyafetlerine çok yakışacak, krem rengi metal  portföy modeli.

Koyu gri portföy yılan derisi ve spor tasarımı ile sizin de sevebileceğiniz,yılan derisi portföy modelleri.
Farklı tasarımı ile göz dolduran kırmızı portföy yepyeni bir model. 

Fuşya renginin gece kıyafetlerine ve portföy modeline çok yakıştığı muhakkak.  Bu muhteşem fuşya rengi  portföy, ile gideceğiniz mekanda göz kamaştıran bir kadın olacağınız kesin.

Kırmızı yeni moda portföy modeli, siyah ve bir çok kıyafetlerle kullanabileceğiniz kırmızı portföy modası çanta.
Krem rengi Portföy modeli, gece kıyafetlerinizle kombinleyerek kullanabileceğiniz en şık gece çantaları.

Tektaş pırlanta çıtçıtı ile kırmızı fiyonk portföy modeli. Kırmızı fiyonk şeklindeki pırlantalı gece çantası muhteşem.

0 yorum:

Yorum Gönder