Kristal Bayan Yüzük Çeşitleri

23 Nisan 2012 Pazartesi
Kristal taşlı bayan yüzük modelleri, takı koleksiyonunuzda bulunan yada bulunmasını istediğiniz, çok şık renkli kristal yüzükler'i paylaşıyoruz bu gün de sevgili hanımlar. yeni moda kristal taşlı yüzükler, davetlerin göz kamaştıran aksesuarları.
En şık taşlı takı modelleri, arasından seçtiğimiz, kristal kokteyl yüzükleri, aynı zamanda pırlanta taşları ile çok büyük ilgi gören modeller arasında yer alıyor.
Gece davetlerin ışıltılı aksesuarları, elbette ki, crystal yüzük modelleri, olmalı.


Kristal pembe çiçekli bayan yüzük modelleri, bir kokteyl daveti için en mükemmel seçeneklerden biri olmalı. Abiye kıyafetlerin tamamyayıcıları, aksesuarlar takı çeşitleri, renkli kristal yüzükler.

Mor kristal bayan kokteyl yüzükleri, kadınların en büyük tutkusu olduğu gibi , abiye kıyafetlerin en şık kombin tamamlayıcı parçaları olan, taşlı, zümrüt, kristal yüzükler ve çeşitli takı modelleri, kadınların vazgeçilmez aksesuarları yüzükler.




Ortası mavi kristal taşlı pırlantalı yüzük modeli, göz kamaştırıcı ışıltısı ile sizleri de büyüleyebilir. Her kadının takı koleksiyonunda birden çok, gösterişli yüzükler, taşlı yüzük çeşitleri, moda takılar, olduğu kesin. Ama en önemlisi giydiğiniz kıyafete uyum sağlaması gereken, şık ve modern takılar olması dır.

Sarı kristal taşların göz alan ışıltısı yüzükleri, çok farklı kılan özelliklerinden bir tanesi.  Renkli kristal bayan yüzük modelleri, her abiye kıyafetin ayrı bir, yüzüğü, olmalı bence. Sarı kristal taşlı kokteyl yüzük modelleri.

Pırlanta taşlarla hayat bulan bu yüzük modeli, sanki bir kuleyi andırıyor. Pırlantaların göz kamaştırdığı  iki katlı altın yüzük modeli, sizi gittiğiniz davetlerde çok farklı kılacak, muhteşem bir yüzük örneği.

Üç renkli bayan altın yüzükleri, gezmelik kıyafetlerin en şık aksesuarları. Yeni model bayan altın takı modelleri zümrüt taşlı yüzükler, pırlantalı altın yüzük modelleri.

Ortası nazar boncuklu altın mavi kokteyl yüzüğü, belkide sizi bütün nazarlara karşı koruyacak özelliğini parmağınızda hissedebilirsiniz.
Bayan takı modelleri arasında en şık nazarlı kokteyl yüzükleri de kem gözlerden esirgeyen, nazar boncuklu mavi bayan yüzükleri.                          

Mavi kristal çiçekli kokteyl bayan yüzükleri, bayanların en çok değer verdikleri, takı tasarımları. Abiye giyinen bayanların vazgeçilmez tutkusu, renkli taşlı takılar. Her kıyafetin ayrı ayrı takıları olmalı ki, davetlerin en şık bayanı siz olmaya aday siz olun.

Mavi taşlarla bezenmiş kokteyl yüzük çeşitleri, göz alıcı şıklığı ile bütün kadınların  ilgisini çekebilecek, mavi taşlı yüzük modelleri. 

0 yorum:

Yorum Gönder