Yeni Model Duvar Sticker Modelleri

8 Şubat 2012 Çarşamba
Ev dekorasyonunda rengarenk ve ağaç manzaralı sticker modelleri ve resimleri. Lüks yaşam tarzınıza bir de doğanın tüm güzelliklerini, stickerlar'la birlikte kendi yaşam alanlarınıza taşıyabiliyorsunuz ve bütün mükemmel doğa güzelliklerini, duvarlarda, rengarenk, tek bir sticker resimleri ile bambaşka üstün güzellikleri de beraberinde yaşayabiliyorsunuz. modern bir yaşam biçimine, hayalinizi süsleyen stickerlar, ilkbaharda açan ağaçların resimlerini sticker tasarımında görebilmek, ruhunuzu ve bedeninize gençliğinizi ve huzuru da mutlaka verecektir, bu muhteşem ötesi, doğa güzellikleri, ağaçlı, çiçekli sticker modelleri..


Duvarınızdaki ağacın dalına kuş da konmuş, muhteşem kuş ve ağaçlı sticker tasarımı, harikasınn..

Çiçekleri ve böcekleri duvar süslerine yansıtmak, modern yaşam tarzınıza renk ve huzur verir , doğayla başbaşa hissedersiniz kendinizi, çiçekli duvar stickerları sayesinde, tabiki..

Uçuşan kelebekleri sticker modellerinde görmek huzur verir insana.

Duvarlarınızda ve evin her bir köşesinde, doğadaki ağaç resimli sticker modellerini ve renklerini , görebilmek ne hoş olur.

Sizde, duvarınıza ilkbaharda çiçek açan sticker modelini yapıyorsanız, ilkbaharı her an odanızda yaşıyorsunuz demektir.

Doğanın güzelliğini, kuşların cıvıltılarını, ağaç dalındaki kuş sticker resmi ile salonlarınıza taşıyabilirsiniz.


salonlarınıza, kırmızı çiçekli duvar stickerı ile canlandırabilirsiniz.

Duvar stickerları huzur ve hareket katmalı hayatınıza bir anlamda. Duvardaki kadın uçuşan saçları ile sticker  koleksiyonuna katılmış.

0 yorum:

Yorum Gönder

Son Eklenen Konular