Dekolteli, Uzun Abiye Elbise Modelleri

3 Şubat 2012 Cuma
Dekolteli bayan abiye elbiseleri, uzun ve yırtmaçlı yeni moda bayan gece kıyafetleri, bu yılın en trend bayan giyim koleksiyonu, çok şık tasarımlar. En yeni model gece elbiselerini, nişan törenlerinde, düğün törenlerinde, yemek davetlerinde de, giymeyi hayal ettiğiniz son moda elbiseler dir belkide. Renk kombinleri çok uyumlu ve dar kesim gece kıyafeti tasarımları koleksiyon halinde sizlere sunmaya çalıştık sevgili hanımlar. Tarzınıza, bedeninize ve göze hoş gelen, en şık güzel elbiseleri de sizlerin tercihine bırakıyoruz.En güzel moda bayan kıyafetleri, burada. 2012 modası bayan abiye modelleri, yeni model siyah bayan gece elbiseleri.


Siyah tek kollu, arkası uzun, önü kısa gece elbisesi modeli, sizi oldukça ince ve uzun boylu gösterecek şık bir elbise tasarımı.
V yakalı uzun siyah elbise modeli, her mekanda rahatlıkla kullanabileceğiniz şık bir elbise örneği dir.
Straplez , yırtmaçlı, tavuskuşu rengi çok şık gece elbisesi modeli bacak dekoltesi ile muhteşem bir zerafet katmış bu mankene.
Straplez, bacak dekolteli ve gümüş rengi ile siyahın buluştuğu güzelliği bu elbisede çok hoş tasarım elde edilerek, en yeni moda bayan gece kıyafetleri tasarlanmış.
Tek askılı gece mavisi abiye elbise modeli, yepyeni bayan moda abiyeleri ' nin bir örneği. Gece mavisi tek askılı bayan elbisesini, ister düğünlerde, isterseniz gece davetlerinde de giyebileceğiniz, en trend şık gece mavisi elbise modeli.
Boyundan askılı pembe, ispanyol tulum modeli, 1960 lı yılların bayan giyim modasını çağrıştırıyor.
Dar kesim, askılı sarı abiye elbise modeli üzerindeki taş pırıltıları ile göz kamaştıracak kadar şık bir gece kıyafeti örneği.
Dantelli ispanyol kollu siyah gece kıyafeti, göbek dekoltesi ile muhteşem bir, dekolteli  gece kıyafeti modelleri tasarımı sergilenmiş.
Beyaz ve siyah renklerle çok güzel elbise kombini yapılmış, derin bacak dekoltesi ise straplez tasarımı ile tamamen bir uyum içinde bir tasarım. 
Balık etekli straplez abiye elbisede üç ayrı renk kullanılarak, ayakkabı ve çanta kombin yapmak daha kolay olur sizler için. Kırmızı, beyaz ve siyah renklerden tasarlanan abiye uzun elbise sade ve şıklığı ile göz kamaştırıyor.
Bacak dekolteli, uzun siyah gece elbise modeli'nde göğüs dekoltesi de  siyah abiye elbiseye fantazi bir görünüm kazandırmış.

0 yorum:

Yorum Gönder

Son Eklenen Konular