Timberland Ayakkabı Bot Modelleri Yeni Sezon

2 Şubat 2012 Perşembe
Timberland kışlık bot modelleri ve en şık kışlık ayakkabılar timberland tasarımları gençlerin yeni ayakkabı tarzı değilmi? Son moda kışlık genç ayakkabı ve bot çeşitleri timberland satış mağazalarında rengarenk modelleri ve renkleri bulunmaktadır. En şık yeni sezon kışlık botları, Renkli timberland bot ve ayakkabı modelleri de yer almaktadır. Son trend genç kız timberland botları, gençlerin ayakkabı bot modası timberland tasarımları yine daha öncede diğer sayfalarımızda da yer almıştı. Yeni moda gençlere özel kışlık bot modelleri de timberland botları 2012 yeni tasarımları bot çeşitlerini sizlerle de paylaştık..


Arı yuvası beyaz timberland bot modelleri bu yıl çok konuşulacak bir tasarım dır. Gençlerin kışlık ayakkabı bot modasında beyaz bot örneği de vardır mutlaka ki.

Timberland kırmızı genç kız botları, genç giyinmeyi düşleyenlerin modası timberland kışlık botları olmalı.

Ayakkabı ve bot tarzınızı Timberland tasarımları ile yenileyebilirsiniz. Kamuflaj  iç tasarımlı timberland bot modelleri çok konuşulacak modeller arasında yer alıyor.

Mavi bağcıklı sarı timberland bot modeli ise gençlerin en çok beğendiği ayakkabı tarzı olsa gerek.  Gençlerin ayakkabı bot modasında timberland botları çok beğeniliyor. Bende çok beğendim.

Timberlanda kışlık bot tasarımları yeşil ve kamuflaj tasarımları genç giyinenlerin yeni ayakkabı tarzı olrak tasarlanmış.

Kışlık timberland uzun kırmızı çizme modelleri en şık genç kız çizme modası.

Timberland kışlık bot modelleri, taba rengi yeni sezon bot örneği dir

0 yorum:

Yorum Gönder

Son Eklenen Konular