Markafoni Bayan Tulum Modelleri

11 Ağustos 2012 Cumartesi
Markafoni koleksiyonunda en şık bayan tulumları yer alıyor. Yazlık bayan tulumları, dar paça straplez modeller, bol paça yazlık tulumlar'ı şık portföyler, topuklu abiye ayakkabılar la kombinasyon yaparak davetlere ve özel günlere katılabilirsiniz.
Bol paça tulumları, sandaletler ve parmak arası taşlı terliklerle gün içerisinde giyebileceğiniz modern tarzlar yaratabilirsiniz.
Yeni moda bayan tulumları iki renkli ve sade renklerden oluşan modeller ilkbahar ve yaz aylarının şıklığını yaratıyor.
Yeni model tulum koleksiyonunda rengarenk şifon ve keten tulumlar yer alıyor. Kadın modasının en trend giyim tarzı tulum kombinleriyle 2013 trendlerini siz yaratın.
Dar paça bayan tulumları yüksek topuklu şık ayakkabılar ve el çantaları ile tamamlayacağınız kombin sizi akşam yemeklerine ve arkadaş toplantılarına taşıyacak şıklığı yakalayabilirsiniz.



Straplez kırmızı tulum modeli markafoni koleksiyonunda yer alan modeller.
Parmak arası terlikler ve sandaletler le günlük kombinler yaratabilirsiniz. Gün içindeki şıklığınızı yazlık tulumlarla tamamlayın.

Vizon rengi straplez tulum modeli. Kuşaklı vizon rengi straplez tulum.
Dar paça vizon tulum modeli, nar çiçeği rengi ayakkabıve portföy le çok şık kombinasyon tamamlanmış. 

Nar çiçeği-vizon rengi bol paça tulum modeli, Şık terlikler, yazlık düz taban ayakkabılar la sade bir şıklık sergileyebilirsiniz İki renkli yazlık tulum modeller ister gün içinde spor kombinler yaratın, isterseniz topuklu ayakkabılar ve şık çantalarla tamamlayabilirsiniz..

Bol paça yeşil-mavi tulum modeli. Bol paça yazlık tulumları şık portföyler ve abiye ayakkabılar la kombinasyon yapabilirsiniz. Saks mavisi-yeşil tulum modeli özel bir gün için tercih edebileceğiniz bayan tulumları.

Markafoni koleksiyonunda bulunan en şık bayan tulumları. İki renkli yazlık tulumlar.
Sarı-kahverengi yazlık tulum modeli bayanların en şık giyim modası tulumlar. Yaz sezonunda daha çok ilgi gören bayan tulumları iki renkli ve sade renkli modeller tercih ediliyor.

Dar paça beyaz-yeşil tulum modeli.
 Beyaz V yakalı yeşil tulum modeli bayanların yaz mevsiminde en çok tercih ettikleri yaz modası. İlkbahar-yaz modasının  şifon tulumları kadınların şıklığını ve zarafetinin tamamlayıcı giyim tarzı.
Yazlık bayan tulumları straplez-yeşil uzun tulum modeli.
Dar paça-uzun-yeşil straplez bayan tulumu modelleri. İster gün içinde şık bir ayakkabı ve bir kaç aksesuarla kombinleyebilirsiniz yeşil straplez tulumu.

0 yorum:

Yorum Gönder