Krem Rengi Taşlı Gelinlik Modelleri

10 Ağustos 2012 Cuma
Gelinlik koleksiyonunda bu kez, krem rengi gelinlik modelleri, yer almakta. Yeni moda krem rengi gelinlikler kabarık, dantelli ve straplez krem rengi gelinlik modelleri 2013 yılında da karşınıza sıkça çıkacak modellerden.
Yeni model kabarık gelinlik modelleri, gül motifli krem rengi dantel gelinlikler, swarovski taşlarla süslenmiş krem rengi saten gelinlik tasarımları, beyaz gelinlikler kadar muhteşem tasarlanmış modeller. V yakalı dantel kollu gelinlik modelinde krem rengi saten tercih edilmiş.
Yeni model dantelli gelinlikler güpür, saten ve swarovski taşlarla dizayn edilmiş gelinlikler çok moda. Önümüzdeki zaman içerisinde krem rengi gelinlikler, beyaz gelinlik çeşitleri kadar ilgi göreceği kesin. Çünkü, o kadar muhteşem-modern gelinlikler tasarlanıyor ki, ben bile gelin olasım geliyor. En şık krem gelinlik modelleri-çeşitleri-fiyatları.


Motif-motif güller dizayn edilmiş krem rengi gelinlik modelinde.Çiçek desenli krem rengi gelinlik modeli.
Yeni moda çiçekli kabarık gelinlik modeli. Gelin adaylarına yepyeni moda krem gelinlikler.
Dantel kollu krem rengi gelinlik modeli. Yandan gül motifi ile ayrı bir değer kazanan krem rengi gelinlik modeli.
Kolları dantel detayları ile zarif ve şık gelinlik tasarlanmış dantel tutkusu olan gelin adayları için. V yakalı dantelli, krem gelinlik modeli, 2013 trend dantel gelinlik tasarımı.

Krem rengi saten gelinlik modeli, drapelerle çekiciliği öne çıkan krem rengi straplez gelinlik modeli.
Boncuk ve taşlarla süslenmiş krem rengi gelinlik modelinde verev drapeler ayrı bir şıklık katmış. Yeni moda krem rengi gelinlikler gelin adaylarının hayallerini süsleyen yeni modeller.
Vizon rengi kabarık gelinlik modelleri, Krem rengi kabarık gelinlik modeli-tasarımı.
Yeni moda krem rengi kabarık gelinlik modeli swarovski taşlarla işlenmiş straplez bölümü yeni sezon gelinlikleri, Yeni moda krem rengi taşlı-kabarık gelinlik tasarımı-örneği.
Krem rengi gelinlik modelinde swarovski taşlarla göğüs straplez'i süslenmiş bir model. Yanlardan drapeleri taşlarla belirginleştirilmiş krem rengi gelinlik modeli. Yeni sezonun en yeni moda gelinlikleri swarovski taşlarla bezenmiş 2013 gelinlik modelleri.

Dantel kollu krem gelinlik modelleri, krem rengi dantel kollu gelinlikler. Dar kesim krem rengi gelinlik modelleri.
Yeni sezonun en şık krem gelinlikleri dantellerle tasarlanmış yeni modeller. Gelinlerin hayallerini süsleyen dantelli krem gelinlik modelleri.

0 yorum:

Yorum Gönder