Dolgu Topuklu Platformlu Bayan Ayakkabıları

26 Ocak 2013 Cumartesi
Yeni sezonun en gözde bayan ayakkabı çeşitleri, dolgu topuklu yazlık bayan ayakkabıları, yazlık kıyafetlerinizle kombinlerken renk ve modeller birbirini tamamlayan şıklığa sahip olanlar tercih edilir. Günümüzün son moda ayakkabı modelleri ile modayı takip eden bayanlara özel tasarlanmış dolgu topuk yazlık ayakkabı çeşitleri. İki renkli ve üç renkli yazlık bayan ayakkabıları ile yazlık elbiseler, yazlık etekler, şort çeşitleri, pantolon renkleriyle kendi modanızı ve kendi tarzınızı siz yaratın. Fiyonklu dolgu topuklu yazlık ayakkabılar, yılan derisi bayan ayakkabı çeşitleri, ince bantlı dolgu topuklu bayan ayakkabı modelleri, rugan ayakkabılar,süet ayakkabı çeşitleri ve deri bayan ayakkabıları, her mevsim günün modasını sizlere beraberinde getiren bayan ayakkabı koleksiyonu. Yeni moda dolgu topuklu bayan ayakkabıları, hasır tabanlı dolgutopuklu bayan ayakkabı modelleri, bilekten kemerli yazlık ayakkabılar, çok renkli yazlık ayakkabı çeşitleri, moda ayakkabılar, son trend bayan ayakkabı örnekleri, çiçek desenli yazlık ayakkabılar, çiçek fiyonklu yazlık bayan ayakkabıları, fiyonklu ayakkabılar ve burnu açık yazlık bayan ayakkabı modelleriyle 2013 modasının konforunu hissederken yaşayın.
Zebra desenli dolgu topuklu bayan ayakkabı modeli. Yazlık ayakkabı koleksiyonunda rengarenk dolgu topuklu bayan ayakkabı çeşitleri, farklı modelleriyle kadınlar yaz modasını yaşayacaklar. Farklı renklerle tasarlanan dolgu topuklu yazlık bayan ayakkabıları günümüzün son trendleri.
Çiçek desenli dolgu topuklu bayan ayakkabısı. Burnu açık çiçek desenli bayan ayakkabıları 2013 yılının son moda ayakkabı örnekleri. Yazlık kıyafetlerinizle çok şık kombinler yaratan çiçek desenli yazlık bayan ayakkabı modelleri-çeşitleri-örnekleri.
Leopar desenli tabanlı yazlık ayakkabı modeli. Bayanların ayaklarını daha zarif gösteren renkli yazlık ayakkabı modeli. Saks mavisi fiyonkları ve leopar desenli tabanlı tasarlanmış bayan ayakkabı modeli ile yazlık kıyafetlerinize farklı bir şıklık katacak, yazlık bayan ayakkabı tasarımı-modeli-örneği.
Rengarenk şeritleriyle, renkli dolgu topuklu bayan yazlık ayakkabısı ile yazlık elbiseler, şortlar, etekler ve pantolon çeşitleriyle mükemmel kombinasyon örnekleri tamamlayacak şıklıkta bayan ayakkabı örneği-modeli-çeşidi. En güzel renkli, çarpraz bantlı ayakkabı tasarımı, modeli.

Dolgu topuklu beyaz ayakkabı modeli. Çiçek fiyonklu beyaz dolgu topuklu bayan ayakkabısı ile  yaz modasına  renk katın. Yeni moda yazlık beyaz ayakkabı rengi ile yazlık elbiseler, mini yazlık şortlar ve etek çeşitleriyle yaz modasını yaratın.



Kırmızı şeritli yılan derisi bayan ayakkabısı. Yılan derisi dolgu topuklu bayan yalık ayakkabı modeli yeni sezonun en şık modellerinden bir tanesi. Rahatlığı, konforu ve şıklığı bir arada yaşamak isteyen bayanlara 2013'ün modasını yaşatan, yılan derisi dolgu topuklu bayan ayakkabı modeli-örneği-resimleri-fiyatları.

0 yorum:

Yorum Gönder