Yeni model Bilekte Bootie Modelleri

16 Aralık 2012 Pazar
Yeni sezonun en trend bayan bootie'leri platform topuklu, gizli platformlu, dolgu topuklu, yüksek topuklu yazlık booti'ler, dolgu topuklu botlar ve bootie örnekleri ve kışlık bilekte bootie modelleri-çeşitleri-örnekleri 2013'ün en yeni şık tasarımları, son moda botları. Platformlu bayan bootie'leri ve yüksek topuklu bilekte bootie'ler, çiçek desenli bağcıklı bootie modelleri, abiye topuklu bootie'ler, botlar, kalın topuklu bot modelleri-çeşitleri-örnekleri, yazlık ve kışlık yepyeni botlar. Gün içinde spor kıyafetlerle, abiye kıyafet çeşitleriyle çok şık kombinler elde ederek yaz modasını yaşayın. Kışlık botlar, booti'ler, kışlık çizmeler ve kışlık ayakkabılar bayanlara özel tasarlanmış yepyeni modeller. Yazlık bootie'ler gizli platformlu, yüksek topuklu bootie çeşitleri-örnekleri fileli modeller, dantelli ve çiçek desenli abiye bootie modelleri, spor ve abiye kıyafetlerle şıklığınızı ayrı bir şıklık katacaktır, bu yepyeni modeller.
Desenli, burnu açık bootie modeli. Zigzag desenli platformlu bootie modeli yaz mevsiminin şıklığını yansıtan model.. Şeffaf zigzag desenli burnu açık bootieler platform topuklu şık tasarımlar yaz günlerinde bir çok kıyafet çeşitleriyle kombin oluşturacaktır.

Saks mavisi abiye bootieler burnu açık-yüksek topuklu şık modeli, abiye elbiseler ve farklı gece kıyafetleriyle kombin yaparak yılın modasını yaratabilirsiniz. En yeni model bayan bootie modelleri saks mavisi burnu açık ayakkabı-bootie tasarımları-modelleri-örnekleri.

Burnu açık süet baharlı bootie modeli. Yüksek topuklu vizon rengi yazlık bootie modeli günümüzün en trend ayakkabı modası. Yeni model burnu açık bootieler 2013 trendleri arasında yer alan muhteşem bayan bootie çeşitleri-modelleri-örnekleri.
Dolgu topuklu-bağcıklı yeşil bootie, deri tasarımı, rengarenk bağcıkları ve su geçirmez özellikleriyle kış günlerinin rahatlığı-konforunu ayağınıza getiren deri bootie modelleri-çeşitleri-örnekleri.

Kalın topuklu bağcıklı bootie modeli-çiçek desenleri ile baharın gelişini hatırlatan çiçekli bayan bootieleri. Yeni moda kalın topuklu bayan bootie'leri, rengarenk ve desen-desen.


Çİçek işlemeli kırmızı bootie modeli. Yüksek topuklu kırmızı bootie modeli süet ve çiçek desenli abiye tarzı bayan bootieleri. En yeni modellerden biri olan kırmızı bayan bootie tasarımında el emeği çiçek deseni ile göz kamaştıran kırmızı bootie örneği-modeli, size özel günlerde bile ayrıcalık ve şıklık katacaktır.
Yüksek topuklu- fileli- siyah beyaz bootie modeli. Kırmızı tabanlı yüksek topuk bootie, fileli dış tasarımı ile özel günlerin şık ayakkabı modeli. Abiye elbiseler ve farklı kıyafetlerle kombinleyebileceğiniz topuklu file bootie modeli.
Dolgu topuklu askeri yeşili bootie modeli, fırfırlı şık detayı, yandan kemeri ve modern tasarımı ile oldukça dikkat çeken yepyeni modellerden biri. Dolgu topuklu kışlık bayan bootie modelleri.
Fuşya rengi fırfırlı bootie modeli. Gizli platformlu bootie'ler kış mevsiminin en trend ayakkabı-bot modasını sizlere de yaşatan şık tasarımlar. Fırfırlı fuşya bootie modeli 2013'ün en şık modellerinden.
Leopar desenli burnu açık bootie modeli. Yüksek topuklu leopar  dantelli bootie. Siyah dantelli leopar bootie ile abiye kıyafetlerin zarafeti şıklığınızı öne çıkaracaktır.
Gizli platformlu beyaz-siyah bootie modeli, yüksek topuklu beyaz-siyah platformlu bootie modeli. En yeni model platformlu bootie modelleri 2013'ün kadın ayakkabı modası.

1 yorum:

Unknown dedi ki...
31 Mart 2014 01:07  

Merhabalar,

Sitenizde emlakz.com isimli projemizin haber niteliğinde tanıtım yazısını yayınlamak istiyoruz. Eğer bu tür bir çalışmaya onay verirseniz tarafımıza dönüş yapmanızı rica ederiz.

İyi Çalışmalar.
onurkahya6@gmail.com

Yorum Gönder