Yüksek Topuklu-Platformlu Kırmızı Ayakkabılar

25 Ekim 2012 Perşembe
Ayakkabı sektöründe her sezon farklı ve şık modeller karşımıza çıkmaktadır. Kış sezonunda kapalı, moda, bayan ayakkabılar tercih edilir mekana ve kıyafete göre. Kadınların vazgeçilmez şıklığı dır, ayakkabı renkleri ve modelleri. Platformlu-yüksek topuklu,kırmızı, rugan-hakiki deri-taş süslemeli abiye ve gece ayakkabı çeşitleriyle bir çok modern kombinasyonlar elde edebilirsiniz, özel ve güzel günler için. Yeni moda yüksek topuklu, taşlı, kırmızı ayakkabılar gece davetleri ve düğün-nişan günlerinde tercih edilebilecek modeller olabilir. Yeni sezon kırmızı platformlu gece ayakkabıları ile abiye kıyafetlerinizi kombinler yaptığınızda bir çok özel davetlere ve kokteyl'le katılabilirsiniz. Siyah abiye kıyafetlerin şıklığını öne çıkaran, kırmızı ayakkabı koleksiyonu. Özel günler için yapacağınız kombinasyon'da, kırmızı ayakkabılar'la günü modasını elde etmiş olabilirsiniz. Hakiki deri bayan ayakkabıları, rugan kırmızı ayakkabılar, kristal taşlarla dizayn edilmiş gece ayakkabı çeşitleri, bilekten kemerli yüksek topuklu kırmızı ayakkabılar, platformlu kırmızı taşlı ayakkabılar, moda kırmızı ayakkabı örnekleri-modelleri-çeşitleri. Modern kadın ayakkabıları, en şık kadın ayakkabı modelleri-çeşitleri-örnekleri.
Rugan, kırmızı, moda , ayakkabı modeli. Az topuklu kırmızı rugan abiye ayakkabı modeli.
Yeni moda kırmızı rugan bayan ayakkabı tasarımı-örneği-modeli.
Yılan derisi kırmızı süet platformlu gece ayakkabı modeli, yüksek topuklu kırmızı bayan gece ayakkabısı tasarımı-modeli-örneği. Yeni sezon kırmızı gece ayakkabı örneği-modeli-tasarımı.

Burnu açık, kırmızı, yüksek topuklu bayan gece ayakkabı modeli-örneği-tasarımı.
En yeni model kırmızı bayan ayakkabıları. Yeni tasarımlı bayan ayakkabı örneği-modeli-çeşidi. 
Platformlu, yüksek topuklu kırmızı süet  abiye ayakkabı koleksiyonu. Yeni model kırmızı yüksek topuklu bayan ayakkabısı.
Yeni moda kırmızı bayan ayakkabı tasarımı-modeli-örneği.
Yüksek topuklu kırmızı platformlu abiye ayakkabı modeli-örneği. Simli kırmızı topuklu bayan ayakkabı çeşitleri-modelleri.
En şık kırmızı-simli gece ayakkabı örneği-modeli. 
Topuğu taşlı kırmızı-vizon abiye ayakkabı modeli-örneği. Yeni tasarım taşlı bayan ayakkabıları.
En güzel taşlı gece ayakkabı çeşitleri-modelleri-örnekleri.

Yüksek topuklu kırmızı abiye ayakkabı modeli, Seda Sayan'ın ayakkabı modelleri-koleksiyonu. Seda Sayan kırmızı ayakkabı modeli.

Kırmızı rugan bootie modelleri-örnekleri-çeşitleri. Yeni model kırmızı rugan bootie tasarımı-modeli.
En şık kırmızı rugan bayan bootie modelleri-çeşitleri.

0 yorum:

Yorum Gönder