Dolgu Topuk Trend Ayakkabı Modelleri

11 Eylül 2012 Salı
Yeni sezonun en şık ayakkabıları, dolgu topuklu ayakkabılar, burnu açık moda ayakkabılar, yüksek topuklu bayan ayakkabı modelleri, günümüzün en şık ayakkabı koleksiyonu. Günün şıklığını modern ayakkabılar'la tamamlayan bayanlar, şık kombinasyon için moda çantaları tercih etmeliler ki, günün trendlerini yakalayabilsinler.
Platform tabanlı moda ayakkabılar, en şık dolgutopuklu yazlık ayakkabı modelleri ve yüksek dolgu topuklu bayan ayakkabı modelleri, günümüzde genç kızlar çok ilgi gösterdiği ayakkabı modası oldu. Yeni moda dolgu topuk ayakkabılar, son moda dolgu topuklu ayakkabılar, da yaz günlerinin şık kombinasyonunu tamamlayan olmazsa olmazlardan.
Yeni sezon dolgu topuklu ayakkabı modelleri, en trend dolgutopuk ayakkabı modelleri, en şık bayan ayakkabıları, deri yazlık ayakkabılar, rugan ayakkabı çeşitleri, süet bayan ayakkabıları, velvet ayakkabı çeşitleri, ince bantlı yazlık ayakkabılar, ayakbilekli bayan ayakkabıları ve hasır dolgu topuklu bayan ayakkabıları yaz şıklığını ve zerafetinin tamamlayıcısı en şık moda ayakkabılar.



Fuşya suet yarım bot modeli dolgu topuk ayakkabı modeli. Bu sezonun şık ayakkabılardan biri olmaya  hak kazanıyor.
Fuşya rengi dolgutopuk ayakkabı modeli, süet fuşya bayan ayakkabısı.

Yavruağzı rugan burnu açık, topuğu hasır olan bu cıvıl cıvıl ayakkabı genç kızların ilgisini çekecektir.

Siyah suet burnu açık, topuğu altın sarısı yüksek dolgu topuk ayakkabı modeli.

Siyah suet yarım bot dolgu topuk ayakkabı modeli kış sezonunda değerlendirebileceğiniz ayakkabılar arasında olabilir.

Taba rengi bağacıklı burnu açık topuğunda 3 altın şeridi olan bu şık tasarım gerçekten gözleri büyülüyor.

Kimyon rengi suet dolgu topuk ayakkabı modeli.

Yeni sezon yılan derisi burnu açık ve aşırı yüksek olan topuğu göz kamaştırıyor. En trend dolgu topuk ayakkabı modelleri ni sayfamızda bulabilirsiniz.

Deniz mavisi bileği bağlamalı suet ve topuğu hasır olan bu şık dolgu topuk ayakkabı modeli genç kızların yaz ayında rahatlıkla kullanabileceği trend ayakkabı modeli.

Leopar tabanlı fuşya ayakkabı modeli, fuşya rengi leopar tabanlı bayan ayakkabı tasarımı. Yeni moda leopar desenli  fuşya ayakkabı tasarımı.
Fuşya suet topuğu leopar desenli trend dolgu topuk ayakkabı modeli.

0 yorum:

Yorum Gönder