Bernardo Evlilik Paketleri, Çeyiz Setleri, Yemek Takımları

28 Mayıs 2012 Pazartesi
Mutfak eşyaları arasında, yemek takımlarına da yer verelim bugün. Bernardo Çeyiz setleri, evlilik paketleri ve toprak pişirme ürünleri, toprak tencereler. Kare yemek takımları ve nostalji serisi yemek takımları, kare yemek takımları bernardo koleksiyonu şık ve modern çizgileri taşıyan estetik yemek takımı modelleri.
Sofra düzeni yemek lezzeti kadar önemli bir ayrıntı. Sofradaki tabakların desenleri, çatal, kaşık, bıçak ve bardakların dizaynı öncelikle göze hitap etmeli.
Yemek takımlarının estetik oluşu, belkide nostalji serisi ile bernardo sizi eski anılarınıza götürüverir bir an. Ya da yepyeni modern tasarımları ile sofralarınıza ışıl ışıl çiçek desenler ile çiçekli bir bahçeyi anımsatan, çiçekli porselen tabaklar, yemeğin tadı ve lezzeti kadar önemli bir ayrıntı. Bernardo, hep sizinle..



Mutfaklarımızda kolay pişirimli tencereler, aradığımız kadar konforuna ve kalitesine de dikkat ederiz. Kırmızı cam kapaklı Bernardo tencereler, kalitesi ve sağlıklı, marka ürünler ile lezzetli yemek keyfi bernardo ile her daim sizlerle olsun. 

Bernardo çeyiz paketi yemek takımları, siyah beyaz  kare yemek takımı modelleri bernardo koleksiyonunda yeni evlenecek çiftleri bekliyor.

Klsik tarzda sofraların şıklığı bernardo yemek takımı. Nostalji günlerin klasik yemek takımları, yuvarlak çiçekli porselen tabaklar, sade şık sulpleler ve birbirinden şık  bernardo klasik yemek takımları.

Yemek masalarınızda şıklığı ve zerafeti bernardo ile tamamlayabilirsiniz.
Yeni model kare yemek takımları bernardo ile daha zarif daha mükemmel.

Bernardo mutfak gereçleri ve hızlı pişirimi kolaylığı ile mutfaklarda zamanınız size kalacak. Toprak pişirme ürünleri ile mutfaklara rengarenk modern tasarımlarını sunan bernardo ile hayatınız renklensin.

Bernardo koleksiyonunda çiçek desenli porselen tabakları ve tencere setleri ile hatırlanır belki de ama. Şimdilerde ise özgün tasarımları ve modern şık koleksiyonunda yüzlerce çeşitleri ile göz kamaştıran bernardo, masa dizaynına kadar değerli müşterilerine şıklığı ve renkli yaşamayı da beraberinde getiriyor..

Bernardo şık ve modern tasarımlarının yanı sıra, sofra dizaynındaki konforu ve zerafeti de beraberinde sizlere sunuyor.
Klasik yemek takımları kadar kare yemek takımları da çok büyük ilgi gören modeller arsında yer alıyor. Çeyiz setleri ve evlilik paketleri Bernardo koleksiyonunda yeni evlenecek çiftleri bekliyor.



0 yorum:

Yorum Gönder