Hadise İle Trendyol by Milla Yeni Koleksiyonu Ünlü Markalar

26 Mart 2012 Pazartesi
Trendyol.com by milla ünlü markaların durağı haline geldi. Hadise by milla butiklerinin kış ve yaz koleksiyonunu giydi ve tanıttı. Yüzlerce ünlü markaların barındığı trendyol by milla ürünleri yediden yetmişe hitap eden, farklı konseptler yer alırken, kadın giyim modasını Hadise ile yakından takip etmeye çalıştık. Hadise'nin üzerindeki bütün kıyafetler baharlık, kışlık ve yazlık şık kombinler yaratarak, her çeşit by milla ürünlerini, binbir emekle kendi tarzına yakışır şekilde tanıtan ünlü Hadise, ellerine ve emeğine sağlık sevgili Hadise'm..


Hadise  ile Murat Boz klip düeti için kamera karşısına geçtiler. Murat Boz ve Hadise' nin yolları trendyol milla da kesişti.

Hadise'nin trendyol by milla markalarında kampanyalar, çekilişler ve indirimli alışverişler Hadise ile daha keyifli olacaktır. 

2012 yeni sezon milla markalarında' ki ilkbahar kış modasını, Hadise  kendi tarzına yakışır şekilde kombinler tasarlayarak bizlere tanıtmaya çalıştı.

Hadise'nin yeşil elbise ve bej rengi platformlu ayakkabı kombinleri, Hadiseyi hem şık hem de sade bir  şıklık katmış.

Trendyol.com, by milla markalarının tüm ürün çeşitlerini tanıtmak amacıyla kameralar karşısında günlerce konuşmalar yaparak, by milla daki ünlü markaları da tanıttı

Hadise' nin Fotoğrafları bebek yüzlü, tebessümü ve işindeki başarıları ile herkesi büyülüyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Son Eklenen Konular