Lazaro Modası Ve İAN STUART Gelinlik Koleksiyonları

15 Ocak 2012 Pazar
Lazaro gelinlik modelleri, kabarık straplez tasarımları ile göz kamaştıracak kadar muhteşem gelinlikler koleksiyonu hazırladık. En yeni model dantelli, dar kesim kuyruklu gelinlikler, gelin adaylarının hayallerini süsleyen moda gelinlikler olarak hazırlanmış. Yeni model kabarık dantelli gelinlik modelleri LAZARO modası koleksiyonunda, en şık zarif gelinlik çeşitleri bulunmaktadır. Fransız küpürleri ile saten gelinlik tasarımları, uzun kollu dantel bolerolu gelinlikler de çok beğenilen ve tercih edilen gelinliklerden dir. Yeni sezon dantelli gelinlik modelleri, gelin adaylarına özel olarak hazırlanan, en şık son moda Lazaro gelinlikleri kataloglarında yer verilmiştir. İan Stuart gelinlik koleksiyonları çok muhteşem tasarımlarla göz kamaştırıyor.


Fransız küpürleri ile saten tasarımlı olan son trend gelinlikler, Avrupa  modası gelinlik koleksiyonununda yerini kapmış  en üst sıralarda bilindiği gibi. Avrupa gelinlik modelleri kabarık, straplez modelleri ile daha çok ilgi gören zarif gelinlikler olarak bilinmektedir.
Fiyonklarla etekleri perde perde olan tül gelinlik modeli  Avrupada  da çok ilgi gören son moda gelinlikler arasında  yer almaktadır.
İan Stuart dantel bolerolu dar kesim gelinlik modelleri, günümüzün en şık yeni moda gelinlikleri arasında yer almaktadır.  Yarasa kollu dantel bolerolu gelinlik modelleri, dar kesim tasarımı ile göz kamaştırıyor.

Mendil etekli göğüs dekolteli gelinlik muhteşem bir görüntü sergilemiş.

Dantel etekli beyaz straplez gelinlik. Kabarık Lazaro dantelli gelinlik modelleri bir kuğu gibi defilelerde boy göstermektedir.  Beyaz, kabarık, dantelli gelinlik modeli  dantel kuyruğu ile yerlere uzanan  kanatlı güvercin misali.

Kabarık krem rengi saten gelinlik, işlemeli modeli ile dikkatleri üzerine çekecek kadar muhteşem  yeni moda gelinliklerden en güzeli..

 Motiflerle bezenmiş straplez zarif gelinlik, asırlar önceki gelinlik modelini andırsa da  farklı tasarımı ile  göz kamaştıracak kadar muhteşem bir gelinlik örneği olarak paylaşmakta yarar var sevgili gelin adayları.
Dantelli dar kesim LAZARO gelinlik modeli göğüs dekoltesi ile özel gününüze özel bir gelinlik modeli olarak   girecektir.
İşlemeli straplez gelinlik modeli tül duvağı ile zarif bir görünüm kazanmış.
Dantel askılı dar kesim dantelli gelinlik modeli, yerlere uzanan dantel kuyruğu ile zerafeti gözler önüne sergilemeyi başarmış.
Lazaro tül gelinlik göğüs dekoltesi ile muhteşem bir tasarım.
Kabarık kuyruklu tül gelinlik,  sırt dekoltesi ile çok şık bir gelinlik tasarımı hazırlanmış.

0 yorum:

Yorum Gönder