Miss Defne Gelinlik Modelleri-Yeni Sezon

3 Mart 2013 Pazar 0 yorum
Evlilik yolunda ilerleyen genç kızların hayallerini süsleyen modern gelinlik tasarımları Miss Defne koleksiyonunda sizlerri bekliyor. Yeni sezonun en şık gelinlikleri kabarık krem modeller göz kamaştırıyor. Gelin adaylarının belki de yıllarca hayalini süsleyen o güzelim gelinlikler bir kuğu gibi göz kamaştırıyor, vitrinleri süslüyor her biri tek tek. Moda evlerinin vitrinlerinde süzülen gelinlikler en farklı modelleri ile görenlerin içini titretiyorbelki ama, evliliğin eşiğinde olan genç kızların da olmazsa olmazı bir anlık ihtişam da olsa, model model gelinlik çeşitleri. Farklı gelinlik markaları, dekolteli gelinlikler, kapalı gelinlik modelleri, balık gelinlikler, kuyruklu gelinlik örnekleri-çeşitleri-modelleri, en trend gelinlikler, modern gelinlikler, moda gelinlikler, en şık gelinlik modelleri, 2013 gelinlikleri, son moda gelinlik çeşitleri, missdefne gelinlikleri, en şık gelinlikler gelin adaylarının hayalini süsleyen modeller'dir. Marka gelinlikler, model model ve mekana göre tasarlanmış gelinlikler, kır düğünleri için farklı ve sade gelinlikler tercih ediliyor. Kapalı mekanlarda yapılan düğünlerde dekolteli, dantelli, krem gelinlikler,kabarık gelinlik modelleri, şapkalı gelinlikler ve taşlarla bezenmiş gelinlik modelleri tercih edilse de zevkler ve renkler tartışılmaz misali, gelinlikler, içinde geçerli mi? bilmem..
Kabarık krem gelinlik modeli, saten krem gelinlik miss defne koleksiyonunda tasarlanmış günümüzün mode gelinlikleri. Miss defne krem gelinlği kabarık saten tasarımı ile göz dolduran modeller. En yeni kabarık gelinlikler miss defne koleksiyonunda.

Fırfırlı kabarık gelinlik modeli, Straplez kabarık gelinlik miss defne koleksiyonunun en zarif moda tasarımlarından bir örnek. Yeni sezonun en gözde kabarık gelinliği sırt dekolteli modern tasarımlar miss defne'de.

Swarovski taşlı balık gelinlik modeli Miss defne tasarımı. Drapeler'le çarpraz şekiller alan miss defne balık gelinliği ile gelinler hayallerini gerçekleştirecekler. Çİçek işlemeli balık gelinlik modeli ile daha zarif, daha ince olabilirsiniz.

Swarovski taşlarla çiçek işlemeli gelinlik modeli. Bolca drapeler kat kat ayrı bir şıjklık katmış, taşlı çiçek işlemeleri altında. Badenden genişleyen modeli ile göz dolduran çiçekli gelinlik modeli miss defne koleksiyonunun en zarif şık tasarımlarından biri. Gelin adaylarının en çok ilgisini çeken gelinliklerden şık bir tasarım 2013 modesı.

Swarovski taşlarla bezenmiş gelinlik işlemeli şık modeli ile göz kamaştırıyor. Miss defne koleksiyonunda kabarık taşlı gelinlikler gelin adaylarının hayallerini süsleyen kuğu gibi modeller. Yeni sezon gelinlikler kabarık, balık gelinlikler, straplez gelinlik çeşitleri, kapalı gelinlikler ve dekolteli gelinlik modelleri miss defne koleksiyonunda.

Straplez balık gelinlikler swarovki taşlı ve dantel detaylı modeller miss defne koleksiyonunda. Swarovski taşlarla tasarlanmış balık gelinlik yeni sezonun en moda tasarımlarından missdefnede. Balık kuyruklu gelinlik modeli ile dantelli şapka duvak olarak kullanılmış.Miss defne balık gelinliği tamamlayan beyaz şapka paris modasını anımsatmış.

Kabarık gelinlik modeli, miss defne kabarık gelinlikleri tek omuzlu ve güllerle sülenmiş modeller gelin adaylarının en çok hayal ettikleri gelinlik örnekleri'dir. Miss defne koleksiyonunda en yeni kabarık gelinlikler artık çok moda. Yeni sezon gelinlikleri miss defne koleksiyonunda. Krem rengi kabarık gelinlikler miss defne'de.

Tek omuzlu gelinlik modeli miss defne koleksiyonu. Miss defne gelinlikleri 2013  koleksiyonu. Pudra rengi tek omuz gelinlik, güller'le tasarlanan tek omuz askısı drapeli gelinliğe ayrı bir zarafet katmış. Gül süslemeli yandan toplamalı miss defne gelinlik modeli yeni sezonun en trend tasarımı.

Read more >>