Miss Defne Gelinlik Modelleri-Yeni Sezon

3 Mart 2013 Pazar 0 yorum
Evlilik yolunda ilerleyen genç kızların hayallerini süsleyen modern gelinlik tasarımları Miss Defne koleksiyonunda sizlerri bekliyor. Yeni sezonun en şık gelinlikleri kabarık krem modeller göz kamaştırıyor. Gelin adaylarının belki de yıllarca hayalini süsleyen o güzelim gelinlikler bir kuğu gibi göz kamaştırıyor, vitrinleri süslüyor her biri tek tek. Moda evlerinin vitrinlerinde süzülen gelinlikler en farklı modelleri ile görenlerin içini titretiyorbelki ama, evliliğin eşiğinde olan genç kızların da olmazsa olmazı bir anlık ihtişam da olsa, model model gelinlik çeşitleri. Farklı gelinlik markaları, dekolteli gelinlikler, kapalı gelinlik modelleri, balık gelinlikler, kuyruklu gelinlik örnekleri-çeşitleri-modelleri, en trend gelinlikler, modern gelinlikler, moda gelinlikler, en şık gelinlik modelleri, 2013 gelinlikleri, son moda gelinlik çeşitleri, missdefne gelinlikleri, en şık gelinlikler gelin adaylarının hayalini süsleyen modeller'dir. Marka gelinlikler, model model ve mekana göre tasarlanmış gelinlikler, kır düğünleri için farklı ve sade gelinlikler tercih ediliyor. Kapalı mekanlarda yapılan düğünlerde dekolteli, dantelli, krem gelinlikler,kabarık gelinlik modelleri, şapkalı gelinlikler ve taşlarla bezenmiş gelinlik modelleri tercih edilse de zevkler ve renkler tartışılmaz misali, gelinlikler, içinde geçerli mi? bilmem..
Kabarık krem gelinlik modeli, saten krem gelinlik miss defne koleksiyonunda tasarlanmış günümüzün mode gelinlikleri. Miss defne krem gelinlği kabarık saten tasarımı ile göz dolduran modeller. En yeni kabarık gelinlikler miss defne koleksiyonunda.

Fırfırlı kabarık gelinlik modeli, Straplez kabarık gelinlik miss defne koleksiyonunun en zarif moda tasarımlarından bir örnek. Yeni sezonun en gözde kabarık gelinliği sırt dekolteli modern tasarımlar miss defne'de.

Swarovski taşlı balık gelinlik modeli Miss defne tasarımı. Drapeler'le çarpraz şekiller alan miss defne balık gelinliği ile gelinler hayallerini gerçekleştirecekler. Çİçek işlemeli balık gelinlik modeli ile daha zarif, daha ince olabilirsiniz.

Swarovski taşlarla çiçek işlemeli gelinlik modeli. Bolca drapeler kat kat ayrı bir şıjklık katmış, taşlı çiçek işlemeleri altında. Badenden genişleyen modeli ile göz dolduran çiçekli gelinlik modeli miss defne koleksiyonunun en zarif şık tasarımlarından biri. Gelin adaylarının en çok ilgisini çeken gelinliklerden şık bir tasarım 2013 modesı.

Swarovski taşlarla bezenmiş gelinlik işlemeli şık modeli ile göz kamaştırıyor. Miss defne koleksiyonunda kabarık taşlı gelinlikler gelin adaylarının hayallerini süsleyen kuğu gibi modeller. Yeni sezon gelinlikler kabarık, balık gelinlikler, straplez gelinlik çeşitleri, kapalı gelinlikler ve dekolteli gelinlik modelleri miss defne koleksiyonunda.

Straplez balık gelinlikler swarovki taşlı ve dantel detaylı modeller miss defne koleksiyonunda. Swarovski taşlarla tasarlanmış balık gelinlik yeni sezonun en moda tasarımlarından missdefnede. Balık kuyruklu gelinlik modeli ile dantelli şapka duvak olarak kullanılmış.Miss defne balık gelinliği tamamlayan beyaz şapka paris modasını anımsatmış.

Kabarık gelinlik modeli, miss defne kabarık gelinlikleri tek omuzlu ve güllerle sülenmiş modeller gelin adaylarının en çok hayal ettikleri gelinlik örnekleri'dir. Miss defne koleksiyonunda en yeni kabarık gelinlikler artık çok moda. Yeni sezon gelinlikleri miss defne koleksiyonunda. Krem rengi kabarık gelinlikler miss defne'de.

Tek omuzlu gelinlik modeli miss defne koleksiyonu. Miss defne gelinlikleri 2013  koleksiyonu. Pudra rengi tek omuz gelinlik, güller'le tasarlanan tek omuz askısı drapeli gelinliğe ayrı bir zarafet katmış. Gül süslemeli yandan toplamalı miss defne gelinlik modeli yeni sezonun en trend tasarımı.

Read more >>

2013'ün En Şık Bayan Gece Kıyafetleri

10 Şubat 2013 Pazar 0 yorum
2013 kadın modasını yansıtan modern tasarımlı gece kıyafetlerin şık kombinleri. En yeni giyim tarzı ve birbirini tamamlayan kadın kıyafetleri, göz kamaştıran aksesuarlar, takı çeşitleri ile bütünleşen muhteşem ötesi özel gece kombinleri. Adeta büyüleyen gece elbiseleri, en yeni model kadın gece elbiseleri ile Hollywood yıldızları kadar güzel ve zarif olmak hiç de zor değil. Bayanlar her özel gün için farklı bir tarz yakalamak isterler. Bazen klasik bir tarz, arada bir de oldukça modern ve göz kamaştırıcı bir şıklığı yakalayarak bütün gözleri üzerine çekebiliyorlar. Kırmızı-siyah bayan gece kıyafetleri'ni tamamlayan gece ayakkabıları, şık takılar ve süslü tül şapkalar ile tamamlanan şık bayan gece kombinleri dekolteli, parlak kumaşlardan ve dantel detaylı gece elbiseleri bedenle buluşturan deri kemerler kadar o muhteşem takılar da şıklığın birer parçaları'dır her zaman. Dantelli çoraplar ve ince yüksek topuklu ayakkabılar, dekolteli mini saten elbiseler kadınların en çok tercih ettikleri bir stil olacak ki, her özel gün için karşımıza sıkça çıkan, kadın giyim modası, olmuş diyebiliriz.
Bayan gece elbise koleksiyonunda  kırmızı renkler aşkı ve sevgiyi çağrıştırır. Boyundan askılı kırmızı fırfırlı mini gece elbisesi, yüksek topuklu kırmızı güllü ayakkabı, kırmızı opak çorap ve dalgalanan kıvırcık saçlar gizemli bir hava katmış, kırmızı gece elbisesi kombinlerine. 
Siyah dantel bluz, gümüş şeritli siyah çanta, dantel külotlu çorap ve siyah deri mini şort kombini gece için muhteşem bir şıklık tamamlamış. Dalgalı havalı saçlar, gösterişli bilezikler ve siyah bere ile cezbedici bir kombin elde edilmiş gece davetleri için.
Kırmızı blazer ceket, tül file siyah şapka ve kırmızı etek veya pantolon kombinasyonu çok şık ve modern bir hava katmış. İlkbahar ve kış mevsiminin şık kombinleri blazer ceket çeşitleri ve renkleri moda giyimin kadın kıyafetleri. Kırmızı tutkunu bayanlara özel tasarlanmış mini blazer ceket modelleri pantolon ya da eteklerle çok kolay kombinlenen şık tasarımlar.
Siyah tüylü şal, atkı veya fular olarak kullanılan siyah kuş tüylü tasarım abiye kıyafetlerin ve gece elbiselerinin tamamlayıcı aksesuarı'dır. Kırmızı mini saten elbise askıları ve şık tasarımı ile fiziği olduğundan daha zarif gösteren bir model gece için mükemmel bir seçim bence. Siyah dantel çorap ve kırmızı topuklu ayakkabı ile muhteşem bir kırmızı-siyah gece kombini tamamlanmış bir kadın için.
Kırmızı büstüyerli siyah parlak pantolon, siyah uzun eldiven ve kırmızı top portföy'le birlikte cezbeden bir gece kombinasyonu hazırlanmış şıklığı seven bayanlar için. Gece kıyafetlerinin en şık parçaları ve renkleri. kırmızı siyah parçalar göz kamaştırıcı her zaman. Görkemli makyaj ve dalgalanan uzun saçlar da tamamlayan zarafetin şıklığı olsa gerek bir bayanı. 
Salaş saten mini elbise, yüksek topuklu abiye gece ayakkabısı ile modern tarza hitap eden bir kombin karşımızda şıklığı benimseyen kadınlar için. Vizon rengi mini saten gece elbisesi ile vizon rengi topuklu abiye ayakkabı kombini şıklığın en yeni moda parçaları. 
Dantelli külotlu siyah çorap, siyah süet çizme, mini siyah elbise kombinlerine ayrı bir hava katan siyah şapka ile Hollywood yıldızı gibi olabilirsiniz. Özel günler için tasarlanmış siyah elbise ve şapkalı kombinasyon çok şık ve modern bir tercih.
Ceket pantolon takımı şık bir kombin yaratır kadın giyim modasında. Siyah mini ceket, pileli dar paça pantolon ve parlak gümüş rengi gece çantası ile muhteşem bir gece şıklığını tamamlamış olacaksınız. İnce yüksek topuklu siyah ayakkabı ve siyah papyon ile şık takı çeşitleri modanın en gözde parçaları olarak birbirini tamamlayan kadın aksesuarları ve 2013 giyim tarzı.
Dekolteyi seven bayanların vazgeçilmez modası, göğüs dekolteli kıyafetler, elbiseler ve dekolteli bluzlar. Siyah dekolteli  kapri tulumu tamamlayan deri kemer ve bilekten kemerli siyah topuklu ayakkabı, muhteşem ötesi siyah güllü şapka kadın modasının en trend aksesuarı'dır.
Farklı bir stil, zarif bir tasarım. Siyah dantel çoraplar, fiyonklu topuklu ayakkabılar ve dantel detaylı siyah kısa elbiseyi tamamlayan deri kemer, siyah tül şapka, kabarık havalı saç tasarımı ile geçmişin modasını günümüze taşıyan şık giyim tarzı.Bayanların en çok severek giydikleri kısa siyah elbise ve siyah ayakkabı-çorak kombinleri.
Siyah ve kırmızının ihtişamı kadınlara ayrı bir güzellik katmakla kalmıyor zerafet ve incelik veriyor. Dar kesim siyah-kırmızı straplez gece kıyafeti, siyah şapka, siyah dantel eldiven ve yılan derisi siyah portföy kombini, kırmızı ruj'la birlikte cazibeyi bir kat daha ortaya çıkarmış.

Read more >>

Dolgu Topuklu Platformlu Bayan Ayakkabıları

26 Ocak 2013 Cumartesi 0 yorum
Yeni sezonun en gözde bayan ayakkabı çeşitleri, dolgu topuklu yazlık bayan ayakkabıları, yazlık kıyafetlerinizle kombinlerken renk ve modeller birbirini tamamlayan şıklığa sahip olanlar tercih edilir. Günümüzün son moda ayakkabı modelleri ile modayı takip eden bayanlara özel tasarlanmış dolgu topuk yazlık ayakkabı çeşitleri. İki renkli ve üç renkli yazlık bayan ayakkabıları ile yazlık elbiseler, yazlık etekler, şort çeşitleri, pantolon renkleriyle kendi modanızı ve kendi tarzınızı siz yaratın. Fiyonklu dolgu topuklu yazlık ayakkabılar, yılan derisi bayan ayakkabı çeşitleri, ince bantlı dolgu topuklu bayan ayakkabı modelleri, rugan ayakkabılar,süet ayakkabı çeşitleri ve deri bayan ayakkabıları, her mevsim günün modasını sizlere beraberinde getiren bayan ayakkabı koleksiyonu. Yeni moda dolgu topuklu bayan ayakkabıları, hasır tabanlı dolgutopuklu bayan ayakkabı modelleri, bilekten kemerli yazlık ayakkabılar, çok renkli yazlık ayakkabı çeşitleri, moda ayakkabılar, son trend bayan ayakkabı örnekleri, çiçek desenli yazlık ayakkabılar, çiçek fiyonklu yazlık bayan ayakkabıları, fiyonklu ayakkabılar ve burnu açık yazlık bayan ayakkabı modelleriyle 2013 modasının konforunu hissederken yaşayın.
Zebra desenli dolgu topuklu bayan ayakkabı modeli. Yazlık ayakkabı koleksiyonunda rengarenk dolgu topuklu bayan ayakkabı çeşitleri, farklı modelleriyle kadınlar yaz modasını yaşayacaklar. Farklı renklerle tasarlanan dolgu topuklu yazlık bayan ayakkabıları günümüzün son trendleri.
Çiçek desenli dolgu topuklu bayan ayakkabısı. Burnu açık çiçek desenli bayan ayakkabıları 2013 yılının son moda ayakkabı örnekleri. Yazlık kıyafetlerinizle çok şık kombinler yaratan çiçek desenli yazlık bayan ayakkabı modelleri-çeşitleri-örnekleri.
Leopar desenli tabanlı yazlık ayakkabı modeli. Bayanların ayaklarını daha zarif gösteren renkli yazlık ayakkabı modeli. Saks mavisi fiyonkları ve leopar desenli tabanlı tasarlanmış bayan ayakkabı modeli ile yazlık kıyafetlerinize farklı bir şıklık katacak, yazlık bayan ayakkabı tasarımı-modeli-örneği.
Rengarenk şeritleriyle, renkli dolgu topuklu bayan yazlık ayakkabısı ile yazlık elbiseler, şortlar, etekler ve pantolon çeşitleriyle mükemmel kombinasyon örnekleri tamamlayacak şıklıkta bayan ayakkabı örneği-modeli-çeşidi. En güzel renkli, çarpraz bantlı ayakkabı tasarımı, modeli.

Dolgu topuklu beyaz ayakkabı modeli. Çiçek fiyonklu beyaz dolgu topuklu bayan ayakkabısı ile  yaz modasına  renk katın. Yeni moda yazlık beyaz ayakkabı rengi ile yazlık elbiseler, mini yazlık şortlar ve etek çeşitleriyle yaz modasını yaratın.



Kırmızı şeritli yılan derisi bayan ayakkabısı. Yılan derisi dolgu topuklu bayan yalık ayakkabı modeli yeni sezonun en şık modellerinden bir tanesi. Rahatlığı, konforu ve şıklığı bir arada yaşamak isteyen bayanlara 2013'ün modasını yaşatan, yılan derisi dolgu topuklu bayan ayakkabı modeli-örneği-resimleri-fiyatları.


Read more >>

Sarı Saç Renk Tonları, Saç Kesim Modelleri

12 Ocak 2013 Cumartesi 0 yorum
Yeni moda sarı saçlar, platin rengi bayan saç modelleri ve katlı kesim dağınık saçlar bu yıl çok moda olan saç stilleri. Bayanların güzelliğini öne çıkaran farklı saç tasarımları ve renk tonları, ten rengine ve yüz yapısına göre seçilmeli'dir. Platinli saç modelleri, kumral saç renkleri, balık sırtı saç örgüleri, mısır örgüsü saç modelleri, ile yepyeni bir tarz oluşturun kendinize. 2013 modası kadın saç modelleri ve farklı renk tonları, kısa saçlar, küt saç modelleri, saç örgü tasarımları da günlük hayatta kadınların vazgeçilmez tutkusu. Kadınlar güzelliğini ve zarafetini büyüleyici havalı saçlara borçlular desek daha doğru olacaktır. Yeni sezon saç modelleri ve saç kesimi modelleri, katlı saç tasarımları, uzun saç modelleri ile güzelleşen bayanlar zarafeti ile büyüleyici oluyorlar. Yeni saç modelleri, dağınık topuzlar, lüle lüle uzun saçlar, katlı keşilmiş sarı saçlar, platinli saç modelleri, sarı saç renk tonları her mevsim kullanılabilen, kadın saç renkleri ve farklı renk tonları. Özel günlerde farklı tasarımlar uygulayarak saçlarınızı değişik modellere sokabilirsiniz, hemde evde kendi el emeği ile, dağınık topuzlar, maşa ve fön yardımı ile dalgalı saç modelleri, lüle lüle kıvırcık saç modelleri, düz saç örnekleri ve yüzlerce çeşit kadın saç modelleri ile günün her anını güzelliğinizle büyüleyebilirsiniz.
Sarı saç renkleri ve sarı saç renk tonları, sarı saç kesim stilleri. Saç topuz modelleri, Dağınık topuz olarak da kullanabileceğiniz sarı saçlara katlı kesim uygulanmış. Yeni moda dağınık topuzlar ünlü sanatçılarında çok sık kullandıkları saç modelleri arasında.
 
Katlı sarı saç modeli, sarı uzun saç kesiminde yanlar öne doğru kısa, arkalar uzun şekilde kesilmiş, katlı saç kesim tarzı ile kendinize yenilik katabilirsiniz. katlı kesim saç modelleri uzun saçlara uygulandığında daha havalı ve büyüleyici bir güzelliğe kavuşmuş olacaksınız. 
Uzun sarı saç modeli, hafif dalgalı sarı saç modeli, saç fırçaları ve maşa yardımı ile doğal bir güzellik de katabilirsiniz  saç  fırçaları ve saç bigudileriyle. Sarı uzun saç modelleri düz ve lüle-lüle modeller de kullanabilirsiniz, günlük hayatta, kısaca günün her anında rahatlıkla kullanabileceğiniz uzun saç tarzı-modeli.

Platin rengi saç modeli. Uzun platin saç modeli ve düzgün bir cilt sahibi, renkli gözlere sahipseniz eğer büyüleyici bir güzellik demek en doğrusu. Platin rengi saç kullanan bayanlara makyaj önerebiliriz. Çünkü açık renkli saç modellerinde canlı bir yüz, rujlu dudaklar, platinli saçlarda olmazsa olmaz.

Lüle lüle havalı sarı saç modeli. Kesimi ve rengi ile bütünleşen sarı saç modeli güzelliği ve zarafeti tamamlayan bir görsellik. Katlı kesim bayan saçlarında, röfle, balyaj ve farklı saç boyaları ile bambaşka bir güzelliğe sahip olabilirsiniz. Yeni model bayan saç kesimleri katlı uzun saçlar ve kısa katlı saç modelleri ile tarzınıza yenilik katabilirsiniz.

İnce ince örülmüş uzun saçlar tepeden toplanarak, at kuyruğu tasarımı, elde edilmiş. İnce örgülü saç modelleri ile farklı bir tarz yaratılmış. Uzun saçlı bayanların ince örgülü saç modelleri ile farklı stiller yaratabilirler.
Balık sırtı saç örgüsü modeli. Uzun saçlara uygulanan balık örgüsü tasarımı. Yanlardan arkaya doğru örülerek saçların tamamını örgüye alıp, balık sırtı örgüsü yapabilirsiniz.Uzun sarı saçlara örülen balık örgüsü modeli. Günlük hayatta çok rahat kullanabileceğiniz balık sırtı saç örgü modeli. 
Küt kesimli sarı saç modeli. Platin rengi saç modeli.Düz yapıya sahip olan platinli saç modeli küt kesilmiş. Yeni sezon saç modelleri düz ve kısa modeller günümüzün en trend bayan saç tasarımları. Yeni yılın modası platin rengi bayan saçları. 
Saç modelleri, katlı kesim  sarı saçlar, dağınık topuzlar, saç örgüleri, farklı saç tasarımları, yeni trend bayan saç modelleri-renkleri. açık sarı bayan saçları, kumral saç modelleri, açık kumral saçlar ve 2013 modası bayan sarı saç renkleri, saç kesimi yeni stilleri.
Dalgalı sarı saç modeli, katlı kesilmiş sarı saç modelleri havalı ve muhteşem gösterecektir sizi. Günün her saatinde kullanabileceğiniz katlı dalgalı saçlar'la şıklığı ve güzelliği yakalayın. Yeni moda dalgalı sarı saç renkleri-modelleri makyajla bütünleştiği zaman güzelliğiniz öne çıkacaktır.

Read more >>