2013'ün En Şık Bayan Gece Kıyafetleri

10 Şubat 2013 Pazar 0 yorum
2013 kadın modasını yansıtan modern tasarımlı gece kıyafetlerin şık kombinleri. En yeni giyim tarzı ve birbirini tamamlayan kadın kıyafetleri, göz kamaştıran aksesuarlar, takı çeşitleri ile bütünleşen muhteşem ötesi özel gece kombinleri. Adeta büyüleyen gece elbiseleri, en yeni model kadın gece elbiseleri ile Hollywood yıldızları kadar güzel ve zarif olmak hiç de zor değil. Bayanlar her özel gün için farklı bir tarz yakalamak isterler. Bazen klasik bir tarz, arada bir de oldukça modern ve göz kamaştırıcı bir şıklığı yakalayarak bütün gözleri üzerine çekebiliyorlar. Kırmızı-siyah bayan gece kıyafetleri'ni tamamlayan gece ayakkabıları, şık takılar ve süslü tül şapkalar ile tamamlanan şık bayan gece kombinleri dekolteli, parlak kumaşlardan ve dantel detaylı gece elbiseleri bedenle buluşturan deri kemerler kadar o muhteşem takılar da şıklığın birer parçaları'dır her zaman. Dantelli çoraplar ve ince yüksek topuklu ayakkabılar, dekolteli mini saten elbiseler kadınların en çok tercih ettikleri bir stil olacak ki, her özel gün için karşımıza sıkça çıkan, kadın giyim modası, olmuş diyebiliriz.
Bayan gece elbise koleksiyonunda  kırmızı renkler aşkı ve sevgiyi çağrıştırır. Boyundan askılı kırmızı fırfırlı mini gece elbisesi, yüksek topuklu kırmızı güllü ayakkabı, kırmızı opak çorap ve dalgalanan kıvırcık saçlar gizemli bir hava katmış, kırmızı gece elbisesi kombinlerine. 
Siyah dantel bluz, gümüş şeritli siyah çanta, dantel külotlu çorap ve siyah deri mini şort kombini gece için muhteşem bir şıklık tamamlamış. Dalgalı havalı saçlar, gösterişli bilezikler ve siyah bere ile cezbedici bir kombin elde edilmiş gece davetleri için.
Kırmızı blazer ceket, tül file siyah şapka ve kırmızı etek veya pantolon kombinasyonu çok şık ve modern bir hava katmış. İlkbahar ve kış mevsiminin şık kombinleri blazer ceket çeşitleri ve renkleri moda giyimin kadın kıyafetleri. Kırmızı tutkunu bayanlara özel tasarlanmış mini blazer ceket modelleri pantolon ya da eteklerle çok kolay kombinlenen şık tasarımlar.
Siyah tüylü şal, atkı veya fular olarak kullanılan siyah kuş tüylü tasarım abiye kıyafetlerin ve gece elbiselerinin tamamlayıcı aksesuarı'dır. Kırmızı mini saten elbise askıları ve şık tasarımı ile fiziği olduğundan daha zarif gösteren bir model gece için mükemmel bir seçim bence. Siyah dantel çorap ve kırmızı topuklu ayakkabı ile muhteşem bir kırmızı-siyah gece kombini tamamlanmış bir kadın için.
Kırmızı büstüyerli siyah parlak pantolon, siyah uzun eldiven ve kırmızı top portföy'le birlikte cezbeden bir gece kombinasyonu hazırlanmış şıklığı seven bayanlar için. Gece kıyafetlerinin en şık parçaları ve renkleri. kırmızı siyah parçalar göz kamaştırıcı her zaman. Görkemli makyaj ve dalgalanan uzun saçlar da tamamlayan zarafetin şıklığı olsa gerek bir bayanı. 
Salaş saten mini elbise, yüksek topuklu abiye gece ayakkabısı ile modern tarza hitap eden bir kombin karşımızda şıklığı benimseyen kadınlar için. Vizon rengi mini saten gece elbisesi ile vizon rengi topuklu abiye ayakkabı kombini şıklığın en yeni moda parçaları. 
Dantelli külotlu siyah çorap, siyah süet çizme, mini siyah elbise kombinlerine ayrı bir hava katan siyah şapka ile Hollywood yıldızı gibi olabilirsiniz. Özel günler için tasarlanmış siyah elbise ve şapkalı kombinasyon çok şık ve modern bir tercih.
Ceket pantolon takımı şık bir kombin yaratır kadın giyim modasında. Siyah mini ceket, pileli dar paça pantolon ve parlak gümüş rengi gece çantası ile muhteşem bir gece şıklığını tamamlamış olacaksınız. İnce yüksek topuklu siyah ayakkabı ve siyah papyon ile şık takı çeşitleri modanın en gözde parçaları olarak birbirini tamamlayan kadın aksesuarları ve 2013 giyim tarzı.
Dekolteyi seven bayanların vazgeçilmez modası, göğüs dekolteli kıyafetler, elbiseler ve dekolteli bluzlar. Siyah dekolteli  kapri tulumu tamamlayan deri kemer ve bilekten kemerli siyah topuklu ayakkabı, muhteşem ötesi siyah güllü şapka kadın modasının en trend aksesuarı'dır.
Farklı bir stil, zarif bir tasarım. Siyah dantel çoraplar, fiyonklu topuklu ayakkabılar ve dantel detaylı siyah kısa elbiseyi tamamlayan deri kemer, siyah tül şapka, kabarık havalı saç tasarımı ile geçmişin modasını günümüze taşıyan şık giyim tarzı.Bayanların en çok severek giydikleri kısa siyah elbise ve siyah ayakkabı-çorak kombinleri.
Siyah ve kırmızının ihtişamı kadınlara ayrı bir güzellik katmakla kalmıyor zerafet ve incelik veriyor. Dar kesim siyah-kırmızı straplez gece kıyafeti, siyah şapka, siyah dantel eldiven ve yılan derisi siyah portföy kombini, kırmızı ruj'la birlikte cazibeyi bir kat daha ortaya çıkarmış.

Read more >>