Dolgu Topuklu Platformlu Bayan Ayakkabıları

26 Ocak 2013 Cumartesi 0 yorum
Yeni sezonun en gözde bayan ayakkabı çeşitleri, dolgu topuklu yazlık bayan ayakkabıları, yazlık kıyafetlerinizle kombinlerken renk ve modeller birbirini tamamlayan şıklığa sahip olanlar tercih edilir. Günümüzün son moda ayakkabı modelleri ile modayı takip eden bayanlara özel tasarlanmış dolgu topuk yazlık ayakkabı çeşitleri. İki renkli ve üç renkli yazlık bayan ayakkabıları ile yazlık elbiseler, yazlık etekler, şort çeşitleri, pantolon renkleriyle kendi modanızı ve kendi tarzınızı siz yaratın. Fiyonklu dolgu topuklu yazlık ayakkabılar, yılan derisi bayan ayakkabı çeşitleri, ince bantlı dolgu topuklu bayan ayakkabı modelleri, rugan ayakkabılar,süet ayakkabı çeşitleri ve deri bayan ayakkabıları, her mevsim günün modasını sizlere beraberinde getiren bayan ayakkabı koleksiyonu. Yeni moda dolgu topuklu bayan ayakkabıları, hasır tabanlı dolgutopuklu bayan ayakkabı modelleri, bilekten kemerli yazlık ayakkabılar, çok renkli yazlık ayakkabı çeşitleri, moda ayakkabılar, son trend bayan ayakkabı örnekleri, çiçek desenli yazlık ayakkabılar, çiçek fiyonklu yazlık bayan ayakkabıları, fiyonklu ayakkabılar ve burnu açık yazlık bayan ayakkabı modelleriyle 2013 modasının konforunu hissederken yaşayın.
Zebra desenli dolgu topuklu bayan ayakkabı modeli. Yazlık ayakkabı koleksiyonunda rengarenk dolgu topuklu bayan ayakkabı çeşitleri, farklı modelleriyle kadınlar yaz modasını yaşayacaklar. Farklı renklerle tasarlanan dolgu topuklu yazlık bayan ayakkabıları günümüzün son trendleri.
Çiçek desenli dolgu topuklu bayan ayakkabısı. Burnu açık çiçek desenli bayan ayakkabıları 2013 yılının son moda ayakkabı örnekleri. Yazlık kıyafetlerinizle çok şık kombinler yaratan çiçek desenli yazlık bayan ayakkabı modelleri-çeşitleri-örnekleri.
Leopar desenli tabanlı yazlık ayakkabı modeli. Bayanların ayaklarını daha zarif gösteren renkli yazlık ayakkabı modeli. Saks mavisi fiyonkları ve leopar desenli tabanlı tasarlanmış bayan ayakkabı modeli ile yazlık kıyafetlerinize farklı bir şıklık katacak, yazlık bayan ayakkabı tasarımı-modeli-örneği.
Rengarenk şeritleriyle, renkli dolgu topuklu bayan yazlık ayakkabısı ile yazlık elbiseler, şortlar, etekler ve pantolon çeşitleriyle mükemmel kombinasyon örnekleri tamamlayacak şıklıkta bayan ayakkabı örneği-modeli-çeşidi. En güzel renkli, çarpraz bantlı ayakkabı tasarımı, modeli.

Dolgu topuklu beyaz ayakkabı modeli. Çiçek fiyonklu beyaz dolgu topuklu bayan ayakkabısı ile  yaz modasına  renk katın. Yeni moda yazlık beyaz ayakkabı rengi ile yazlık elbiseler, mini yazlık şortlar ve etek çeşitleriyle yaz modasını yaratın.



Kırmızı şeritli yılan derisi bayan ayakkabısı. Yılan derisi dolgu topuklu bayan yalık ayakkabı modeli yeni sezonun en şık modellerinden bir tanesi. Rahatlığı, konforu ve şıklığı bir arada yaşamak isteyen bayanlara 2013'ün modasını yaşatan, yılan derisi dolgu topuklu bayan ayakkabı modeli-örneği-resimleri-fiyatları.


Read more >>

Sarı Saç Renk Tonları, Saç Kesim Modelleri

12 Ocak 2013 Cumartesi 0 yorum
Yeni moda sarı saçlar, platin rengi bayan saç modelleri ve katlı kesim dağınık saçlar bu yıl çok moda olan saç stilleri. Bayanların güzelliğini öne çıkaran farklı saç tasarımları ve renk tonları, ten rengine ve yüz yapısına göre seçilmeli'dir. Platinli saç modelleri, kumral saç renkleri, balık sırtı saç örgüleri, mısır örgüsü saç modelleri, ile yepyeni bir tarz oluşturun kendinize. 2013 modası kadın saç modelleri ve farklı renk tonları, kısa saçlar, küt saç modelleri, saç örgü tasarımları da günlük hayatta kadınların vazgeçilmez tutkusu. Kadınlar güzelliğini ve zarafetini büyüleyici havalı saçlara borçlular desek daha doğru olacaktır. Yeni sezon saç modelleri ve saç kesimi modelleri, katlı saç tasarımları, uzun saç modelleri ile güzelleşen bayanlar zarafeti ile büyüleyici oluyorlar. Yeni saç modelleri, dağınık topuzlar, lüle lüle uzun saçlar, katlı keşilmiş sarı saçlar, platinli saç modelleri, sarı saç renk tonları her mevsim kullanılabilen, kadın saç renkleri ve farklı renk tonları. Özel günlerde farklı tasarımlar uygulayarak saçlarınızı değişik modellere sokabilirsiniz, hemde evde kendi el emeği ile, dağınık topuzlar, maşa ve fön yardımı ile dalgalı saç modelleri, lüle lüle kıvırcık saç modelleri, düz saç örnekleri ve yüzlerce çeşit kadın saç modelleri ile günün her anını güzelliğinizle büyüleyebilirsiniz.
Sarı saç renkleri ve sarı saç renk tonları, sarı saç kesim stilleri. Saç topuz modelleri, Dağınık topuz olarak da kullanabileceğiniz sarı saçlara katlı kesim uygulanmış. Yeni moda dağınık topuzlar ünlü sanatçılarında çok sık kullandıkları saç modelleri arasında.
 
Katlı sarı saç modeli, sarı uzun saç kesiminde yanlar öne doğru kısa, arkalar uzun şekilde kesilmiş, katlı saç kesim tarzı ile kendinize yenilik katabilirsiniz. katlı kesim saç modelleri uzun saçlara uygulandığında daha havalı ve büyüleyici bir güzelliğe kavuşmuş olacaksınız. 
Uzun sarı saç modeli, hafif dalgalı sarı saç modeli, saç fırçaları ve maşa yardımı ile doğal bir güzellik de katabilirsiniz  saç  fırçaları ve saç bigudileriyle. Sarı uzun saç modelleri düz ve lüle-lüle modeller de kullanabilirsiniz, günlük hayatta, kısaca günün her anında rahatlıkla kullanabileceğiniz uzun saç tarzı-modeli.

Platin rengi saç modeli. Uzun platin saç modeli ve düzgün bir cilt sahibi, renkli gözlere sahipseniz eğer büyüleyici bir güzellik demek en doğrusu. Platin rengi saç kullanan bayanlara makyaj önerebiliriz. Çünkü açık renkli saç modellerinde canlı bir yüz, rujlu dudaklar, platinli saçlarda olmazsa olmaz.

Lüle lüle havalı sarı saç modeli. Kesimi ve rengi ile bütünleşen sarı saç modeli güzelliği ve zarafeti tamamlayan bir görsellik. Katlı kesim bayan saçlarında, röfle, balyaj ve farklı saç boyaları ile bambaşka bir güzelliğe sahip olabilirsiniz. Yeni model bayan saç kesimleri katlı uzun saçlar ve kısa katlı saç modelleri ile tarzınıza yenilik katabilirsiniz.

İnce ince örülmüş uzun saçlar tepeden toplanarak, at kuyruğu tasarımı, elde edilmiş. İnce örgülü saç modelleri ile farklı bir tarz yaratılmış. Uzun saçlı bayanların ince örgülü saç modelleri ile farklı stiller yaratabilirler.
Balık sırtı saç örgüsü modeli. Uzun saçlara uygulanan balık örgüsü tasarımı. Yanlardan arkaya doğru örülerek saçların tamamını örgüye alıp, balık sırtı örgüsü yapabilirsiniz.Uzun sarı saçlara örülen balık örgüsü modeli. Günlük hayatta çok rahat kullanabileceğiniz balık sırtı saç örgü modeli. 
Küt kesimli sarı saç modeli. Platin rengi saç modeli.Düz yapıya sahip olan platinli saç modeli küt kesilmiş. Yeni sezon saç modelleri düz ve kısa modeller günümüzün en trend bayan saç tasarımları. Yeni yılın modası platin rengi bayan saçları. 
Saç modelleri, katlı kesim  sarı saçlar, dağınık topuzlar, saç örgüleri, farklı saç tasarımları, yeni trend bayan saç modelleri-renkleri. açık sarı bayan saçları, kumral saç modelleri, açık kumral saçlar ve 2013 modası bayan sarı saç renkleri, saç kesimi yeni stilleri.
Dalgalı sarı saç modeli, katlı kesilmiş sarı saç modelleri havalı ve muhteşem gösterecektir sizi. Günün her saatinde kullanabileceğiniz katlı dalgalı saçlar'la şıklığı ve güzelliği yakalayın. Yeni moda dalgalı sarı saç renkleri-modelleri makyajla bütünleştiği zaman güzelliğiniz öne çıkacaktır.

Read more >>