Armine Yeni Sezon Tesettür Giyim

30 Aralık 2012 Pazar
Sonbahar ve kış modası Armine tesettür giyim modası, tesettürlü bayanlara özel pardesüler, kap modelleri, rengarenk eşarplar, uzun bayan elbiseleri, kısa mantolar, etek modelleri ve ipek bluzlar, ipek eşarplar tesettür modasının birer kombin parçaları dır. Armine kadın giyim modasında kaliteli giyim ve modern tarza sahip olmak istiyorsanız, Armine yeni sezon kadın giyim koleksiyonunu inceleyin. En şık bayan pardesü modelleri, yeni trend bayan eşarpları kapalı bayanların tercihi şık tasarımlar. Yaz sezonunda ve sonbahar-kış aylarında bile rahatlıkla giyebileceğiniz uzun elbise modelleri, uzun etek çeşitleri, uzun pardesü modelleri,belden oturmalı pardesüler 2013 yılının en son moda kadın giyimi Armine'de. 2013 kadın giyiminde pileli uzun elbiseler, uzun pileli etekler, kemerli pardesü modelleri, oval etek kesimi kap çeşitleri ve desen desen ipek eşarp modelleri tesettürlü bayanların şıklığını ve zarafetini öne çıkaran birer parçalar dır. Armine yeni sezon tesettür giyim koleksiyonu bu kış çok renkli ve günümüzün en yeni tesettür modası Armine koleksiyonunda.
Armine kap modeli, Armine sarı kap tasarımında oval kesim eteği, kahverengi şeritleriyle  modern kadın giyimini sergilemiş. Kış ve yaz mevsiminde de giyilebilen diz altı kap-pardesü modelleri ile kadınlar daha zarif daha şık Armine kadın giyimde.
Kırmızı mini ceket, siyah uzun etek ve siyah puantiyeli eşarp tasarımları Armine koleksiyonunda yılın en trend bayan giyim tarzı göze çarpıyor. Bu yılın son moda bayan ceketleri kırmızı mini ve blazer ceket çeşitleri Armine giyimde. Siyah ve kırmızı renklerin şık kombinleri ile bayanlar daha renkli cıvıl cıvıl.
Belden oturtmalı kırmızı pardesü Armine koleksiyonunda göz kamaştıran çok şık modellerden kırmızı pardesü tesettürlü bayanların tercihleri arasında yer alan en şık tasarım Armine'de. Kemerli, belden oturtmalı kırmızı pardesü örneği günümüzün en şık tesettür modası. 

Tesettürlü hanımların vazgeçilmezi uzun elbiseler, uzun pardesüler ve rengarenk eşarplar 'la modern kombinasyonlar tamamlanarak yılın modasını elde edebilirsiniz. Armine bayan giyim koleksiyonunda tesettür giyim modası rengarenk pardesüler, ışıl ışıl ipek eşarplar, desen desen uzun elbise modelleriyle tesettürlü hanımlar daha şık ve daha zarif.

Turuncu kahve kuşaklı elbise ve sarı-kahve ipek eşarp ile 2013 tesettür modasını  yansıtın. Armine giyim'de modern tarzın şık bayan kıyafetleri, moda pardesüler, desenli eşarplar ve son moda uzun elbiseler tesettür giyimin şık kombinleri.

Sonbahar kış modası uzun mor elbise yanlardan pileli, belden oturtmalı, dökümlü yakalı  mor uzun bayan elbisesi Armine kadın giyim koleksiyonunda göz kamaştıran modellerden biri. Pileli uzun elbiseler tesettürlü bayanların yaz modası Armine'de. 
Yakadan büzgülü turuncu bluz modeli ve yeşil-turuncu desenli eşarp kombinleri  2013 şıklığını yansıtmış tesettürlü hanımlara. Armine modası. Armine bayan giyim koleksiyonunda bluzlar, etekler, pardesüler, kap modelleri, rengarenk eşarplar Armine 2013 modası.

0 yorum:

Yorum Gönder