Yırtmaçlı Abiye Elbise Modelleri

3 Haziran 2012 Pazar
Bayan giyiminin en yeni abiye dekolteli elbiseleri yırtmaçlı ve uzun gece kıyafetleri.Özel davetler ve kokteyl için tasarlanmış birbirinden farklı ve şık modeller bu sezonun en yeni abiye elbise çeşitleri.
Göğüs dekolteli ve yırtmaçlı abiye elbiseler bir çok davetlerde şıklığınızı tamamlayacak modeller. Yırtmaçlı uzun abiye elbiseler bayanların bacak boyunu daha uzun ve ince gösterdiği söylenir hep.
Uzun elbiseler, kadını her zaman uzun ve daha zarif gösterdiği kanıtlanmış bir sonuç. Kısa boylu hanımların, uzun kıyafetler seçmesi daha mantıklı olacaktır.
Uzun boylu kadınlarda kısa ve mini elbiseler ve etekler daha hoş duracaktır.Önü kısa arkası uzun abiye elbiseler ile gideceğiniz davetlerde zarifliğinizi öne çıkaracak elbise örneği gir.


Mini kırmızı abiye elbise modeli. Kalın askılı kırmızı mini gece elbise modeli ile bir çok davetlere, kokteyl gecelerine  ve mezuniyet, partilerine katılabilirsiniz.

Transparan, yırtmaçlı siyah beyaz gece elbisesi.
Swarovski taşlarla işlenmiş siyah beyaz yırtmaçlı abiye elbise çok zarif, gösterişli ve dekoltesi ile büyülüyor adeta.

Derin yırtmaçlı mavi elbise modeli özel günlerde ve yemek ve kokteyl davetlerinde giyebileceğiniz yepyeni abiye çeşitleri. Desenli mavi yırtmaçlı bayan abiye modelleri, şık ve yeni model bir ayakkabı ile tamamlayacağınız en trend kombin olabilir. 

Yırtmaçlı straplez desenli abiye elbise, yeni moda bayan kıyafetleri olarak tasarlanmış bir model.  Desenli yırtmaçlı abiye modelleri straplez tasarımı ile zarifliğinize renk katacak bir model.

Transparan yeşil abiye elbise yırtmacı ve uçuşan eteği ile büyüleyici  şıklığa sahip yeşil abiye modeli. Yeni sezon yırtmaçlı yeşil elbise modeli, transparan bedenine swarovski taşlarla ışıltılı bir model.

Şifon elbiseler bu yaz bütün vitrinleri rengarenk süslemiş. Mavi uzun abiye elbise, özel gece davetlerinin ve kokteyl, parti davetlerinin en çok tercih edilen abiye kıyafet örnekleri dir.

İlk bakışta dekolteleri dikkat çekici bir tafta mavi uzun elbise modeli. Tafta elbiseler abiye kıyafetlerin en gözde modelleri olarak tercih edilir. Mavi uzun tafta abiye elbise modeli dekoltesi ile dikkat çekici bir model.

Önü kısa arkası uzun mor abiye elbise çok şık bir tasarım.
Mini eteği fırfırlı ve uzun kuyruğu ile şık gece elbisesi, bu sezonun en trend modelleri arasında yer alıyor.

Siyah tül transparan bayan gece kıyafeti, mor ceketle birlikte çok hoş bir kombin  tamamlamış.
Siyah tül elbise ile mor ceketin uyumu büyüleyici şıklığa sahip.

Transparan taş işlemeli uzun abiye modeli, bu defilenin  en şık gözde gece elbisesi .
Dekolteyi çok seven bayanlar için tasarlanmış transparan taşlı gece kıyafeti modeli.

Yırtmaçlı mor abiye elbiseler, özel davetlerin ve düğün, nişan  törenlerinin vazgeçilmez gece abiyeleri olmuştur. Dar kesim yırtmaçlı mor abiye elbise straplez modeli ile göz kamaştırıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder