Yeni Sezonun En Tren Dekolteli Abiye Elbiseleri

27 Haziran 2012 Çarşamba
Kadın giyiminde dekolteli abiyeler, her zaman dikkat çeken bir giyim tarzı olarak bilinir. Modern tarzın yanı sıra spor tarzı bayan kıyafetlere de yer vermiştik bir önceki yazımızda. Yeni sezon bayan gece elbiseleri taşlarla bezenmiş tasarımlar. Yeni sezonun en şık bayan abiyeleri tek omuzlu abiye elbiseler ve önü kısa arkası uzun modeller, en çok tercih edilen modeller dir.
2013 modasına uygun bayan abiye kıyafetleri swarovski taşlı modeller tercih edilen elbiseler.
En şık sırt dekolteli gece elbiseleri ile yüksek topuklu şık ayakkabılar kullandığınızda muhteşem kombinler yaratabilirsiniz.
Yeni moda bayan gece elbiseleri kombin yaparken, en güzel abiye ayakkabılar, yüksek topuklu rugan ayakkabılarla çok şık kombinler yaparak özel davetlere, kokteyl ve düğün, nişan gecelerine katılabilirsiniz.
Mini gece elbiseleri payetli ve sırt dekolteli modelleri, gece eğlencelerinde, düğün törenlerinde ve gece davetlerinde, en şık topuklu ayakkabılarla tamamlayabilirsiniz. Tek omuzlu sırt dekolteli bayan elbiseleri, önü kısa arkası uzun bayan abiye modelleri, yeni model uzun abiye elbiseler, yırtmaçlı uzun abiye elbise çeşitleri ve 2013 modasının en güzel elbise renkleri kırmızı, parlement mavisi abiyeler, siyah paletli abiye gece kıyafetleri, swarovski taşlı dekolteli abiye elbiseler, sırtı açık gece kıyafetleri ile bir çok davetlere ve yemeklere katılabilirsiniz..



Sırt dekolteli bayan abiye elbiseleri pembe, mavi modeller.
Swarovski taşlı çarpraz askıları ile göz kamaştıran mavi gece elbisesi, pembe gece elbise modeli çok şık  bir model.
Çarpraz askılı taşlı gece elbiseleri dekolteleri ile göz dolduran zarif şık modeller.

Tek omuzlu gece mavisi abiye modeli, sırtı açık, önü kısa arkası uzun taşlı abiye elbiseyle modern tasarımlı abiye ayakkabı kullanabilirsiniz.Payetli tek omuzlu abiye elbise özel davetlerin en şık elbise örneği.

Swarovski taşlı tek omuzlu abiyeler, beyaz yırtmaçlı taşlı abiye, swarovski taşlarla süslenmiş siyah yırtmaçlı abiye kadınların vazgeçilmez elbise modası. Yeni sezon yırtmaçlı tek omuz abiyeler, fantazi topuklu ayakkabı ile kombinleyebileceğiniz gösterişli bayan abiyeleri.

Şifon ve saten tasarımı straplez abiyeler, mavi straplez abiye modası, kırmızı straplez uzun abiye tasarımı ile kullanılan saçlara güller ve aksesuarlar, kırmızı ve mavi abiyelerin tamamlayıcısı olmuş.

Gri mini bayan elbisesi, şık siyah sivri topuklu ayakkabı ile tamamlanan  modern kombin.
Yeni sezon bayan mini elbiseleri ile kombinleyeceğiniz ayakkabılar abiye şık modeller olabilir.

Sırt dekolteli mavi uzun abiye elbise modeli.
Kalın askılı mavi abiye tasarımı sırt dekoltesiyle göz kamaştıran bir model. Yeni sezon bayan abiye elbiseleri çok şık modellerden derlediğimiz koleksiyon.

Gümüş rengi mini abiye elbise ile küçük portföy tercih edilebilir.
Bayan giyim modasında yer alan gece kıyafetleri simli, gümüş rengi kıyafetler, mini simli elbiseler, parlak kumaşlardan tasarlanan gece elbiseleri ile eğlence mekanlarına ve düğünlere de katılabilirsiniz.

Turkuaz mavisi uzun abiye elbise modeli.
Göğüs dekolteli turkuaz mavisi elbise modeli ile bir çok özel davetlere katılabilirsiniz. Düğün, nişan, yemek davetleri ve kokteyl gecelerinde kullanabileceğiniz, en şık mavi, zarif abiye örneği.

Kanatlı mavi saten abiye çılgın bir elbise tasarımı.
Bayanların çok severek giydikleri mavi elbise çeşitleri, bu sezonun en gözde modelleri. Özel davetlerin ve kokteyllerin vazgeçilmez modası dekolteli mavi elbise modelleri.

Askılı mavi balık elbise swarovski taşlarla bezenmiş bel şıklığı göz kamaştırıyor.
Yeni moda balık abiye modelleri, taşlarla bezenmiş mavi uzun balık abiye muhteşem bir model.  Mavi balık abiye elbise ile tamamlanan taşlı uzun küpe şık bir kombin tamamlayıcısı olmuş.

Diz üstü mavi abiye elbisenin V göğüs dekoltesi ile bütünleşen zarafet.
Göğüs dekolteli mavi mini abiye çok şık bir tasarım. Simetrik kesimi ile farklı bir tasarıma sahip mavi mini elbise modeli ile bir çok davetlere katılabileceğiniz modellerden.

Mini mavi elbise modeli.
Kapri kollu mavi abiye elbise modeli ile gri portföy ve mükemmel kombin yaratılmış. En özel günlerde  tercih edilen mini abiye elbise çeşitleri ile küçük el çantaları şıklık katacaktır.

Deniz mavisi uzun abiye elbise modeli.
Kalın askılı mavi uzun abiye elbisenin göğüs dekoltesinde ince büzgüler ve drapeler  şıklık katmış. Belden büzgülü mavi uzun elbise modeli, siyah topuklu ayakkabı ile şık bir kombin tamamlanmış.

Parlement mavisi mini kabarık elbise modeli bayanların en çok tercih ettiği modellerden biri.
Yeni moda straplez mini abiye elbiseler özel günlerin modası kıyafetler. Mini abiye elbiseler, şık  zarif ayakkabılar ve kıyafetinize uygun takılarla tamamlayabileceğiniz kombinler yaratabilirsiniz. Çok şık kabarık etekli mavi elbise ile bir çok gece davetlerine katılabilirsiniz.

Yırtmaçlı mavi straplez abiye elbise modeli.
Bayan kıyafetleri arasında yer alan saten abiye modelleri, özel davetlerin, gece yemeklerinin, mezuniyet ve kokteyl davetlerinin vazgeçilmez modası, bayan elbise trendleri.

0 yorum:

Yorum Gönder