Yeni Sezon Bayan Abiye Modelleri 2013 Modası

28 Haziran 2012 Perşembe
Tek omuzlu bayan abiye elbise modelleri 2012 ve 2013 sezonunun en trend tasarımları, diyebiliriz. Günümüzde göze çarpan, dekolteli abiye elbise çeşitleri, arasında yer alan sırt dekolteli gece elbiseleri, tek omuzlu taşlı abiyeler, swarovski taşlı bayan gece kıyafetleri yer almaktadır.
Bayanların gardrobunda her zaman, abiye kıyafetleri'ne yer verilmiştir. Zaman zaman gece dışarı çıkarken, şık ve modaya uygun kıyafetleri tercih edersiniz. Şıklığını ve zarafetini tamamlayacak olan, kıyafetler özenle seçilir. Gideceğiniz mekana ve mevsime uygun tasarımlar tercih edilir. Bedeninize ve tarzınıza en uygun elbise modeli, alırken kalitesi ve daha sonraki davetlerde bir başka aksesuarlarla, farklı ve şık ayakkabılar la tamamlayarak kullanabileceğiniz
abiye elbiseler tercihiniz olabilir.
Yırtmaçlı uzun abiye elbiseler, tek omuzlu uzun abiye kıyafetler, derin yırtmaçlı tek omuzlu bayan abiyeleri, mini tek omuzlu bayan gece elbiseleri, ve bu senenin bayan abiye renkleri kırmızı, parlement mavisi tek omuzlu abiyeler. fuşya elbise modelleri, yeşil abiye modelleri, beyaz renkli abiyeler, siyah gece elbiseleri, swarovski taşlı abiye elbise modelleri ile yılın en güzel bayanı siz olabilirsiniz.



Fuşya rengi yırtmaçlı abiye elbise modeli.
Yırtmaçlı fuşya uzun abiye elbise modelleri ile mükemmel güzelliğinize rek katabilirsiniz. Renkli giyinmek isteyen bayanlar için tasarlanan, fuşya rengi straplez uzun abiye elbise çok şık ve zarif bir tasarım.

Tek omuzlu uzun abiye elbise modelleri sarı, fuşya modeli.
Swarovski taşlı tek omuzlu bayan abiyeleri 2012 senesinin en şık modelleri. Uzun sarı abiye elbiseler, fuşya rengi tek omuzlu abiye elbise modeli ile şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

Kırmızı straplez abiye modeli, uzun straplez kırmızı bayan abiye elbisesi.
2013 modası straplez kırmızı uzun abiye tasarımı ile şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Yeni sezonun en trend kırmızı abiye çeşitleri özel günlerin vazgeçilmez abiye kıyafetleri.

Straplez balık kırmızı abiye elbise modeli. Kırmızı balık straplez gece elbisesi modeli.
Yeni model kırmızı uzun abiye elbise modelleri ile tamamlayacağınız şıklığınıza, taşlı kolyeleri de ekleyebilirsiniz.

Swarovski taşlarla straplezi bezenmiş kırmızı balık abiye modeli.
Yeni model kırmızı balık abiye tasarımı çok şık ve modern elbise modeli ile kokteyl ve yemek davetlerine katılabilirsiniz. Modası hiç bir zaman geçmeyen balık kırmızı elbiseler, kapalı mekanların vazgeçilmez elbiseleri.  

Tek omuzlu kırmızı uzun abiye elbise modeli.
Şifon kırmızı tek omuzlu abiye elbise çok şık ve modern tasarımlı bir model. Sezonun en trend tek omuzlu kırmızı elbisesi.

Kırmızı kuyruklu kabarık abiye elbise modeli.
Yeni moda kabarık kırmızı straplez abiye modeli, yılın en trend kırmızı abiye elbiseleri ile en güzel bayan olabilme şansını yakalayın. Belki de nişan töreninde giyebileceğiniz kırmızı abiye, olabilir.

Derin bacak yırtmaçlı kırmızı abiye elbise swarovski taşlarla işlenmiş straplezi muhteşem.
Yılın en şık tasarımlarından yırtmaçlı straplez kırmızı gece elbisesi, ile tamamlayacağınız şıklığınıza ve zarafetinize, taşlı abiye ayakkabı, ekleyebilirsiniz.

Tek omuzlu yeşil abiye elbise modeli.
Yeni moda yeşil tek omuzlu abiye tasarımı, bu sezonun en trend abiye bayan kıyafetleri. 2012-2013 sezonunun en zarif şık yeşil tek omuzlu elbise modelleri, abiye şık topuklu ayakkabılarla tamamlayabilirsiniz.

Staplez mini siyah beyaz gece elbise modeli.
Bayan gece kıyafetlerinin en şık tasarımlarından, mini beyaz siyah  gece elbisesi modeli.

Tek omuzlu krem rengi yırtmaçlı abiye elbise modeli.
Yeni sezon tek omuzlu krem rengi bayan abiye modelleri. Yeni sezon bayan giyim koleksiyonunda krem renkli abiye elbiseler, en çok tercih edilen modeller oldu.

Parlement mavisi tek omuzlu abiye elbiseler, uzun tek omuzlu mavi abiye modeli.
Yeni trend parlement mavisi tek omuzlu bayan abiye modeli. 2013 sezonunun tek omuzlu mavi elbiseleri, uçuş uçuş mavi şifon uzun abiye elbiseler kadınların en çok tercih ettikleri abiye kıyafetler, olmalı.
Dar kesim mor abiye elbise modeli göğüs dekoltesi ile muhteşem bir tasarım.
Yılın en trend mor bayan abiye çeşitleri, mor renkli dekolteli gece elbise modeli ile küçük bir el çantası şıklık katacaktır.
Jovani bayan giyim koleksiyonunda lila rengi balon elbise modeli.
Strapez jovani elbise modelleri bayanların en çok sevdikleri renklerden biri.

Tek omuzlu kırmızı abiye elbise modeli, yeşil tek omuzlu uzun abiye modeli.
Yılın en şık tek omuzlu abiye elbiseleri. Günümüzün bayan kıyafetleri modasında tek omuzlu elbise çeşitleri, artık moda oldu.

1 yorum:

aminedo dedi ki...
25 Temmuz 2012 20:10  

kusura bakma kardes ama bu elbiseler olsa olsa 90'li yilarin elbiseleri olabilir 2013 asla olamas modayi takip etmiyon galiba

Yorum Gönder