Tekerlekli Çekçekli Seyahat Valizleri

29 Haziran 2012 Cuma
Şimdi tam seyahat ve tatil sezonu. Seyahatlerin öncesinde alışverişler, özel eşyalar ve giyim kuşamları koruma amaçlı, dayanıklı ve konforlu valizleri tercih edersiniz.
Uzun seyahatlerin yardımcısı tekerlekli çekçekli valiz çeşitleri. Kalabalık aileler için 5'li ve 4'lü valiz modelleri, tercih edilebilir. 3'lü 2'li seyahat valizleri de iki kişinin eşyalarını rahatlıkla taşıyabilecek kapasiteye ve konfora sahip yepyeni tasarımlar seyahat boyunca sizinle beraber.
Yeni model valizler, oldukça şık, konforlu, kaliteli ve su geçirmez özelliğe sahip modeller. Uzun seyahatlerin yardımcısı çekçekli, şifreli, tekerlekli valizler. Özel eşyalarınızı itinayla koruyabilecek ve taşıyabilecek konfora sahip valiz modelleri.
Bayanlar için özel tasarımlı seyahat valizleri, zebra desenli modeller, leopar desenli bayan valizleri 3'lü, 2'li, 4'lü, 5'li ve 6'lı seyahat valiz çeşitleri ile keyifli seyahatler yaşayabilirsiniz.
Tek büyük valizler, tek kişilik özel tasarımlı çekçekli, şifreli, tekerlekli seyahat valiz modelleri 2013 modası tasarımlar bayan ve erkekler için en şık valiz çeşitleri.



Seyahat valizleri, farklı renkleri ve modelleriyle dikkat çeken yepyeni modeller. Beyaz puantiyeli  valiz, kareli valiz koleksiyonunda gendi tarzınıza göre olan modelleri tercih edebilirsiniz. Rahat ve kullanışlı seyahat valizleri, kaliteli ve su geçirmez özelliği ile sizinde ilginizi çekebilecek modellerden.

Seayah için tasarlanan valizler, beşli set aileler için ideal bir tasarım.
Yeni sezonun seyahat valizleri 5 li setten oluşmaktadır. İstenilen renklere ve modele uygun tasarımlar seyahatler için en şık olanlar tam size göre. Siyah renkli tekerlekli, 5 li set, iki büyük boy valiz, ve üç tane küçük boy el çantası modelleri..

Çekçekli tekerlekli valizler, seyahat boyunca size eşlik edecek, şık tasarımlı, su geçirmez, aynı zamanda el çantası ve omuza takılabilir özellikleri taşıyan konforlu valiz modelleri, kırmızı, mavi, siyah renklerden oluşan seyahat valiz çeşitlerimiz sizler için.
Zebra desenli 5'li bayan valizleri. Uzun süreli bir tatil için tasarlanmış, zebra desenli 5'li valiz koleksiyonu.
Zebra desenli el çantası, omuzda taşıyabileceğiniz zebra valiz, 3 adet çekçekli tekerlekli valiz modelleri ile seyahat boyunca rahat, konforlu ve dayanıklılığı ile size eşlik edebilecek modellerimiz. Zebra 5'li valiz setleri.
Tekerlekli, çekçekli, zebra desenli büyük boy valiz tek kişilik bir tasarım.
Kolay taşınır, kaliteli, konforlu ve su geçirmeme özelliği ile bayanların seyahatini kolaylaştıracak kadar şık zebra valiz modeli.
Üçlü pembe bavul seti tekerlekli ve şifreli tasarım, çekçekli ve bütün konfora sahip bir model.
Seyahatlerinizi çekçekli bavullarla kolaylaştırabilirsiniz. Yeni sezonun en gözde pembe şifreli valizleri. Toz pembe tekerlekli çekçekli valiz modelleri bayanlar için özel tasarımlı modeller.

Yeşil siyah tekerlekli seyahat valizi çekçekli şık bir tasarım.
Yeni model çekçekli yeşil valiz tekerlekli ve çekçekli, şifreli yeşil valiz modeli. Kolay taşınır, su geçirmez, kaliteli, ve geniş iç hacmi ile seyahatinizi kolaylaştıran valiz modeli.

Gri renkli 3'lü valiz seti, küçük el çantası, orta boy şifreli valiz, büyük boy şifreli, tekerlekli ve çekçekli valiz modelleri ile seyahatlerin en konforlusunu siz yapın. Sizi yarı yolda bırakamayacak kadar, sağlam, kaliteli, su geçirmez ve konforu ile göz dolduran gri valiz seti.

Kahverengi desenli 4'lü seyahat valiz seti
Yeni sezon ürünleri 4' lü valiz modelleri, kalabalık aile seyahatlerinde tercih edilen modeller.  Seyahatinizi kolaylaştırabilmek için, konforlu ve kaliteli valizleri tercih edebilirsiniz. 4'lü ve 5' li seyahat valizlerin işinizi daha çok kolaylaştıran bir yardımcı olarak da düşünebilirsiniz.

Vizon rengi konforlu çekçekli valiz modeli.
Dış cephesinde ayrı gözleri bulunan, şifreli, çekçekli, ve tekerlekli valiz tasarımı, seyahatiniz boyunca konforu ve şıklığı ile seyahatinizi kolaylaştıracak bir tasarım.

Desenli vizon rengi çekçekli tekerlekli modelimiz, seyahetlerinizi kolaylaştıran özelliklere sahip  konforu, şıklığı, size rahat lığı sunan özel tasarımlı valizler. Yeni model büyük boy seyahat valizleri şifreli, tekerlekli ve çekçekli vizon rengi valiz ile rahat edebileceğiniz bir seyahat sunar.

Özel eşyaların daha emin ellerde olabilmesi için, kırılmaz,su geçirmez kol çantası ile günü birlik seyahatlerinizde kolaylığı  yaşayabileceğiniz beyaz siyah küçük valiz modeli.

Şifreli, tekerlekli ve çekçekli krem rengi valiz modeli.
Yeni sezon seyahat valizleri tekerlekli, çekçekli ve şifreli krem rengi konforlu valiz çok şık ve modern tasarımı.ile kolaylıktan yararlanın.

Çiçek desenli siyah beyaz çekçekli valiz modeli.
Yeni tasarımlı seyahat valizleri tekerlekli ve çekçekli modeller aynı zamanda şifreli, güvenli seyahatler için tercih edebileceğiniz yepyeni modellerimiz.

Dış cephesinde ayrı gözleri bulunan fermuarlı, şifreli, çekçekli büyük boy turuncu yeşil valiz modeli.
Yeni sezon ürünlerinden büyük boy çekçekli renkli valizler tüm seyahatler için konforu ve kolaylığı da beraberinde getiriyor sizlere.

0 yorum:

Yorum Gönder