Siyah Dekolteli Bayan Gece Elbise Modelleri

12 Haziran 2012 Salı
Bayan kıyafetleri arasında yer alan, dekolteli, yırtmaçlı ve dantelli abiye elbiselere yer verdik bu günde.Siyah bayan abiye elbise çeşitlerinde, bu yıl tek omuzlu, yırtmaçlı ve dar kesim abiye tasarımları, öne çıkan modeller.
Yeni sezonun siyah abiye kıyafetleri, balık modeller, dar kesim kuyruklu abiye çeşitleri, tek omuzlu saten abiyeler, tafta gece elbise modelleri, straplez bayan abiye elbiseleri, mini siyah abiye elbiseler, siyah dantelli gece elbiseleri ve dantel detaylı prenses yakalı uzun abiye modellerini sevdiklerinizin düğününde ve nişan davetlerinde giyebileceğiniz, en şık dantelli abiye kıyafet modelleri.
Yeni model siyah bayan kıyafetlerinde mini ve uzun elbiselere yer verdik. Tek omuzlu ve sırt dekolteli elbiseler, kuyruklu balık abiye elbiseler, artık çok kullanılan kıyafetler olarak öne çıkan modeller oldu.
Göğüs dekolteli gece kıyafetleri ve derin yırtmaçlı uzun abiye elbiseler, bayanların zerafetini ve şıklığını sergileyen, abiye bayan kıyafetleri.


Tek omuzlu siyah gri yırtmaçlı abiye modeli.
Siyah tafta tek omuzlu bayan abiye elbise modeli, zarif ve şık giyinmeyi seven bayanlara özel tasarlanmış elbiselerden biri. Gideceğiniz mekana uygun kıyafetler tercih edebilirsiniz. 

Kuyruklu balık siyah abiye elbise modeli.
Göğüs dekoltesi ile bütün dikkatleri üzerine çeken, siyah balık abiye modeli, oldukça çekici ve şık bir tasarım.

Tek omuzlu yırtmaçlı siyah abiye elbise modeli.
Siyah tafta tek omuzlu bayan gece elbisesi modeli, yeni sezonun en şık abiyeleri arasında yer alıyor. Yırtmaçlı tek omuz abiyeler özel günlerin ve düğün, nişan törenlerinin tercih edilen kıyafetleri.


Sırt dekoltesi siyah dantelli siyah abiye elbise modeli.
Siyah bayan elbisesinde, sırt dekoltesinde siyah dantel detayı ile göz kamaştıran siyah dantel elbise tasarımı. Bayanların çok severek giydikleri dantelli elbiseler, özel davetlerin en gözde kıyafetleri.

Siyah dantellerle muhteşem bir siyah mini gece elbisesi.
Siyah dantel gece kıyafeti, göğüs dekoltesi ile yürekleri hoplatan fantazi, siyah, dantelli elbise modeli. Özel gecelerin ve kokteyl davetlerin en şık fantazi dantel elbise modeli.

Siyah saten abiye, siyah dantellerle prenses yaka modeline sahip , kapri kol, uzun abiye modeli.
Siyah dantel detaylı saten abiye elbise modeline siyah danteller çok yakışmış. Özel davetlerin en şık siyah abiye elbisesi, diyebiliriz.

Mini siyah abiye elbise modelleri, uzun kollu baharlık kıyafetler.
Siyah mini elbiseler, her mevsimde ve her mekanda giyilebilir, rahat ve şık bayan elbise çeşitleri dir.

Bayan abiyeleri siyah ve dar kesim modeller, günümüzün modası olmuştur.
Siyah balık abiye elbiseler tek omuzlu ve sırt dekolteli modeller en çok tercih edilen abiye çeşitleri arasında yer alıyor. Balık abiye modelleri, fiziği güzel bayanlar daha çok tercih ediyorlar.

Siyah kuyruklu straplez abiye elbise.
Kuyruklu siyah bayan elbisesi ile sivri burunlu siyah bir ayakkabı , ışıl ışıl taşlarla bezenmiş straplezi, siyah abiye elbiseye zarif bir şıklık katmış. Düğün ve nişan davetlerinde giyebileceğiniz en trend siyah abiye, bu model olmalı. 

Tek omuzlu siyah abiye elbise modeli.
Dar kesim tek omuzlu bayan elbise modelleri ile gösterişli takılar ve şık bir abiye ayakkabı ile kombin yaparak istediğiniz davetlere katılabilirsiniz.


Sırt dekolteli, kalın askılı siyah bayan abiye modeli.
Kalın askılı siyah uzun abiye elbise, bayan giyiminde aradığınız tüm özelliklere sahip bir bayan elbise örneği.  Sırt dekoltesine kalın askılar farklı bir görünüm katmış, siyah abiye modelinde.

Siyah uzun straplez abiye elbise bayan kıyafetlerinin en gözde modellerinden.
Fuşya renklerle farklılık kazanan siyah uzun abiye modeli, özel davetlerin vazgeçilmez elbise seçenekleri olabilir.


Straplez, taşlı, beyaz bayan elbisesi, sarı uzun abiye elbise modelleri.
Swarovski taşlarla işlenmiş straplezi, sarı ve beyaz abiye elbiselere zarif bir görünüm katmış. Taşlarla süslenmiş sarı abiye modeli ve beyaz straplez uzun abiye elbiseler gece davetlerinin en şık kıyafetleri dir.

Swarovski taşlarla bezenmiş straplezi, pudra rengi elbiseye şıklık kazandırmış.
Pudra rengi strapez fırfırlı abiye elbise modeli, şık ve yeni sezon ürünleri. Yeni moda pudra rengi abiye elbiseler, her özel güne özel ve modern kıyafetler dir.

Straplez lacivert uzun abiye modeli.
Swarovski taşlarla süslenmiş straplez bedeni, lacivert abiye elbise özel günlerin en şık kıyafetlerinden diyebiliriz.  Savrulan bol uzun eteği ve taşlı straplezi göz dolduruyor lacivert abiye elbise de.

0 yorum:

Yorum Gönder