Rosa Clara Gelin Ayakkabıları Koleksiyonu

26 Haziran 2012 Salı
Yaz düğünleri için yazlık gelin ayakkabı modellerini bu kez, Rosa Clara ayakkabı koleksiyonundan seçtiğimiz, platformlu yüksek topuklu gelin ayakkabıları, gizli platformlu gelin ayakkabı modelleri, fiyonklu burnu açık ayakkabılar, yeni model gelin ayakkabı çeşitleri Rosa Clara koleksiyonunda yer alan modeller.
Evlilik öncesi alışverişlerde gelinler, her şeyin en iyisini ve mükemmelliği tercih ederler. Gelinlerin aksesuarı zarif, şık bir ayakkabı, en güzel gelinli, en güzel duvak, aksesuar, gelinliği tamamlayan detaylar.
Rosa Clara gelin ayakkabı çeşitlerinde yüksek topuklu modeller, platformlu fiyonklu ayakkabı çeşitleri, 2013 sezonunun en trend gelin ayakkabıları Rosa Clara markası.
Yaz düğünlerinde burnu açık yazlık gelin ayakkabıları giyilir. Yüksek topuklu fiyonklu gelinlik ayakkabıları şıklığı ve zarifliği ile gelin adaylarının ilgisini çeken modeller.
Platformlu bayan ayakkabı koleksiyonunda yer alan modeller Rosa Clara markası ile büyüleyici zarafeti gelinlerin şıklığını tamamlayacak kadar muhteşem tasarımlı gelin ayakkabısı modeller.


Hasır dolgu topuklu gelin ayakkabıları ile tamamlayacağınız şık bir gelinlik olmalı. Rosa Clara ayakkabı koleksiyonunda yer alan modeller dolgu topuklu ve yüksek topuklu gelin ayakkabı çeşitleri dir.

Dolgu topuklu gelin ayakkabısı modeli Rosa Clara koleksiyonunda yer alan şık modellerden bir tanesi.
Rosa Clara dolgu topuklu gelin ayakkabı modelleri ilkbahar ve yaz ayları için ideal bir tasarım. Hasır dolgu topuklu gelin ayakkabısı çok şık ve zarif bir model.



Rosa Clara gelin ayakkabıları yüksek topuklu yazlık modeller. Yaz düğünlerinde burnu açık gelin ayakkabı modelleri tercih edilir çoğu kez. Yüksek topuklu Rosa Clara bayan ayakkabı modelleri şık ve modern tasarımlar.

Dantel ayakkabı, Rosa Clara Dantelli gelin ayakkabısı vizon rengi tabanı ve dantel detayı ile dikkat çeken bir tasarım. Vizon rengi tabanlı dantel gelin ayakkabısı yaz düğünlerinde gelinlerin zarafetini ve şıklığını tamamlayacak kadar muhteşem ayakkabı örneği.

Rosa Clara fiyonklu yüksek topuklu ayakkabı modelleri gelinlerin şıklığını tamamlayan zarif şık ayakkabılar.
Yeni moda gelin ayakkabısı modelleri 2013 sezonunda en çok tercih edilen modeller olabilir. Rosa Clara gelin ayakkabıları çok şık tasarımlar.

Yüksek topuklu Rosa Clara Gelin ayakkabısı modeli şık ve zarif tasarımlardan bir tanesi.
Yeni model gelin ayakkabıları fiyonklu burnu açık modeller sezonun en zarif ayakkabı çeşitleri. Fiyonklu burnu açık gelin ayakkabısı Rosa Clara koleksiyonunda.

Rosa Clara gelin ayakkabıları, yeni sezon platformlu gelin ayakkabı modelleri 2013 yılının en trend modelleri. Sivri topuklu gizli platformlu gelin ayakkabı modelleri, oldukça modern şık tasarımlar.

0 yorum:

Yorum Gönder