Dekolteli Yırtmaçlı Bayan Abiye Modelleri

4 Haziran 2012 Pazartesi
Özel davetlerin, düğün, nişan davetinde, partilerde ve hatta mezuniyet balosunda bile giyebileceğiniz elbise modelleri de bulabilirsiniz bu abiye kataloğumuzda.
Tek omuzlu bayan abiye elbise modelleri, yen sezon yırtmaçlı uzun abiye elbiseler, tek omuzlu bayan elbiseleri, ön kısa arkası uzun abiye elbise modelleri ve mini straplez gece elbiseleri,sırt dekolteli gece elbise modelleri, uzun straplez abiye elbiseler, sırtı açık abiye elbise çeşitleri, swarovski taşların ışıltı verdiği gece elbise modelleri ve daha yüzlerce gece kıyafetleri, straplez, tek omuzlu yeni moda abiyeler, her yaşa ve bedene hitap eden şık modelleri, fazla abartılı olmayan takı çeşitleri ile abiye yüksek topuklu ayakkabılarla tamamlayabilirsiniz, sizin tarzınıza yakın en şık abiye kombinlerini.


Adl koleksiyonu yaz havasını estiriyor sanki. Genç kızlar için mini yazlık şortlar,  Adl koleksiyonu şifon tunikler,  tül gömlek ve bluz çeşitleri yeni sezonda rengarenk model model..
Mini şifon elbiseler Adl koleksiyonunda yer alan yazlık abiye mini elbiseler. Yeşil şifon mini elbise ve kırmızı mini  genç kız elbiseleri Adl koleksiyonunda yaz defilesine çıkmayı bekliyor.
Straplez yırtmaçlı abiye modelleri bayan giyim modasında yer alan en trend elbise örnekleri. Yeni sezon bayan abiyeleri yırtmaçlı uzun ve straplez modeller bu senenin modası, artık..
Boyundan askılı yeşil uzun abiye modeli, yeşil rengin uğuruna inanan bayanların beğenisine sunuyoruz. Kuyruklu uzun yeşil abiye modelleri, özel gece davetlerinin en şık yeşil elbiseleri.
Askılı yeşil elbise gecenin karanlığında hüzünlü karanlıklara bırakmış kendini. Gece kıyafetleri arasında saten askılı yeşil uzun abiyeler de bulunmakta.

Önü kısa arkası uzun Tony Bowls abiye elbiseleri straplezi taş işlemesi ile göz kamaştıran modeller arasında. Önü kısa arkası uzun yeşil gece elbisesi.

Dar kesim yeşil ve fuşya uzun abiye modelleri, yeni sezonun en trend bayan abiye tasarımları.
                          Swarovski taşlarla  şıklık kazandırılmış yeşil-fuşya biye elbiseler düğün ve nişan davetlerinde tercih edilebilir.
Sırt dekolteli yeşil abiye elbise dar kesim modeli ile büyülüyor adeta. Gideceğiniz mekanda gece daveti ise  ışıltılı bir kolye ve yüksek topuklu abiye ayakkabı ile tamamlayabilirsiniz bu şıklığınızı.
Tek omuzlu mor siyah abiye elbiseye derin yırtmaç çok yakışmış. Derin bacak dekoltesi  ile tek omuzlu tasarımı siyah mor abiye modeline çok şık görünüm kazandırmış.
Transparan tek omuzlu abiyeler beyaz ve mor renkli tasarımlar.
         Beyaz abiye'nin tek omuz sırt dekoltesinde taşlı bantları iki pencere dekoltesi ile tamamlanmış. Yırtmaçlı mor abiye transparan modeli ile büyüleyici şıklığı dikkat çekiyor.
Boyundan askılı kırmızı yırtmaçlı abiye şık ve zarif tasarımlardan en güzel olanı.  Yırtmaçlı kırmızı abiye modeli, desenli iç astarı ve üst bedeni kırmızı elbiseye farklı bir görünüm kazandırmış.
    Bu kırmızı desenli elbiseye açık saç ve topuz modeli de çok yakışacak. Taşlı rugan ayakkabılar la da kullanabileceğiniz kırmızı şık abiye örneği..
Tek omuzlu mavi abiye elbiseye derin yırtmaç seksy bir görünüm katmış.  Yerleri süpüren kuyruğu mavi abiye elbiseye ayrı bir hava katmış.
İki mavi tonun birleşimi yırtmaçlı abiyeye çok yakışmış. Mavi saten ayakkabı ile modern şık bir kombin rengi yakalanmış. Swarovski taşların da yıldız gibi parlayan ışıltısı mavi elbisenin şıklığını öne çıkarmış.

Tek omuzlu yırtmaçlı pembe abiye modeli, yüksek topuklu ayakkabı ve kırmızı el çantası ile mükemmel uyumlu kombin  tamamlanmış. Derin yırtmaç pembe tek omuz elbiseye çok yakışmış.

Tony Bowls gece abiye elbiseleri yırtmaçlı, tek omuzlu modeller göze çarpıyor bir an. Yırtmaçlı sarı uzun abiye modeli Tony Bowls koleksiyonunda yer alıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder