Çok Şık Gece Abiye Elbise Modelleri

19 Haziran 2012 Salı
Gece abiye elbise modelleri bayanların en özel günlerinde bile şıklığını ve zarafetini tamamlayan kıyafetler dir. Özel davetlerin ve nişan, düğün törenlerine katılırken giyebileceğiniz en güzel gece abiye elbise modelleri dir.
Yeni moda mor abiye elbiseler dantel detayları ve swarovski taşlarla süslemeleri kadınların şıklığının tamamlayıcısı olmalı. Saten dekolteli abiye elbiseler ve mini bayan gece kıyafetleri kapalı mekanlarda daha çok tercih edilen kıyafet seçimleri olabilir.
Uzun abiye bayan elbiseleri ve bol etekli mini genç kız elbise çeşitleri mezuniyet balolarında ve bir çok partilerde giyilebilecek kıyafetlerdir.
Kat kat etekli uzun abiye elbise modelleri, çoğu kez nişanlık ve söz kesim günlerinde giyilebilecek abiye çeşitleri dir.
Dekolteli bayan elbise çeşitleri ve straplez mini bayan gece elbiseleri kapalı mekanların ve kokteyl davetlerinin elbise seçimleri olabilir.


Tony Bowls abiye elbiseleri, önü kısa arkası uzun modeller.
Yeni sezonun abiye kıyafetleri Tony Bowls koleksiyonunda yer alan en şık modeller. Bayanların özel davetlerde ve kokteyl, partilerde giyebilecekleri en trend mor elbise çeşitleri.
Mini siyah, sarı bayan gece elbisesi.
Altın sarısı ve siyah tasarımı mini bayan gece kıyafeti, siyah sivri burun ayakkabı ile muhteşem bir kombin elde edilmiş.
Boyundan askılı mini simli gece elbisesi modelleri.
Bayan mini kıyafetlerinde geceye özel tasarımlar simli ve göğüs dekolteli gece kıyafeti, oldukça şık ve zarif bir model. Yeni sezon bayan gece elbiseleri simli, dekolteli ve mini tasarımlar bayanların özel gün kıyafetleri.

Straplez bayan mini gece elbisesi.
Gece davetlerinin vazgeçilmez modası payetli mini gece kıyafetleri.  Kahverengi rengine çok yakışan payetler mini elbiseye zarif bir şıklık katmış.

Mini siyah abiye elbise modeli.
Yeni model siyah abiye elbise ile bir çok davetlere ve kokteyl gecelerine katılabilirsiniz. Siyah mini kalın askılı elbise, siyah  topuklu ayakkabı ve siyah portföy ile tamamlanan şık ve zarif bir gece zarafeti. 

Kürklü bolero ile mini siyah elbise kombini.
Kapalı ve açık mekanlarda kullanabileceğiniz en şık abiye koleksiyonu. Gece kıyafetlerinde dekolteler ve mini elbiseler gösterişli ayakkabı ve çantalarla tamamlanabilir.

Siyah dantel mini elbise modeli.
Özel davetler için en özel bayan abiyeleri dantelli ve zarif olmalı. Zarafetin ve şıklığın adresi dantel detaylı gece elbisesi modelleri. Dantelli bayan elbiseleri, sade ve şık ayakkabılar ve portföyler ile tamamlanabilir.

Yeşil straplez mini abiyenin yanlarındaki swarovski taş detayları göz kamaştırıcı şıklık katmış.
Taşlı mini yeşil elbise modeli düğünlerin, nişan ve mezuniyet törenlerinin en gözde abiye elbise modeli, diyebiliriz.

Mor dantelli, prenses yakalı lila gece elbisesi.
Lila üçgen etekli mor dantelli abiye bayan elbise modeli genç kızların özel gün için tercih edebilecekleri abiye elbise. Abiye taşlı bir ayakkabı ve sade portföy ile şık bir kombin yaparak, özel günlerin en şık bayanı siz neden olmayasınız.

Transparan mor uzun abiye dantel detayı ile zarafetini ve şıklığını sergileyen gece elbisesi.
Göğüs dekolteli mor transparan abiye modeli, yanlardaki dantel detayı ile şık bir gece kıyafeti modeli, sizinde tercihiniz olabilir.

Bel ve boyundaki kristal taşlar mor abiye elbiseye çok yakışmış.
Yandan büzgülü mor uzun abiye modeli genç kızların çok sevebilecekleri bir tarz kıyafet.

Kolları dantellerle tasarlanmış mor abiye elbise modeli.
Kat kat etekli mor dantel elbise çok şık ve zarif bir tasarım özel gecelerin ve kokteyl davetlerinin tercihi mor elbise.

Bol etekli mor abiye elbise modeli.
Yeni sezonunun en trend mor abiye elbise çeşitleri kısa, uzun ve mini bayan kıyafetlerini bir çok mekanlarda ve davetlerde, abiye ayakkabı, çanta çeşitleri ile kombinleyerek kullanabileceğiniz yepyeni modeller.

Mor saten mini straplez abiye elbise.
Siyah kemerli mini mor abiye modeli genç kızların mezuniyet balolarında giyebilecekleri şık ve zarif mor elbise örneği.

Kat kat etekli straplez mor abiye elbise.
Straplezi swarovski taşlarla işlenmiş mor uzun abiye elbise modeli nişanlık olarak da kullanılabilir zarif bir model.

0 yorum:

Yorum Gönder