Önü Kısa Arkası Uzun Abiye Modelleri

16 Mayıs 2012 Çarşamba
Yeni moda abiye renkleri, ile özel gecelere, mezuniyet balo törenlerine ve kokteyl davetlerine, katılabileceğiniz şık modern abiye elbiseler. Önü kısa arkası uzun elbiseler mezuniyet gecesi için tercih edilebilecek yeni moda kıyafetler.
Yeni model mezuniyet elbiseleri tek omuzlu, mini straplez abiyeler, önü kısa arkası uzun abiye modelleri, modern abiye çeşitleri, leopar desenli abiyeler, siyah dekolteli abiye modelleri, yeni moda elbiseler, yeni moda abiye elbiseler, gece kıyafetleri, yeni sezon gece elbisesi modelleri, önü kısa arkası uzun gece kıyafeti modelleri ile özel günleriniz renkli ve eğlenceli geçmesi dileği ile.



Jovani koleksiyonu mezuniyet elbiseleri,  Önü kısa arkası uzun mezuniyet elbise modelleri.
Puantiyeli önü kısa arkası uzun mezuniyet balosu elbise modelleri.
Önü kısa arkası uzun mavi mezuniyet elbisesi. Mezuniyet törenleri için birbirinden şık modelli abiye elbiseler. Önü kısa arkası uzun mavi balo mezuniyet kıyafetleri.

Sarı gül motifli mezuniyet elbise tasarımı genç kızların tarzı kıyafetler.
Yeni moda önü kısa arkası uzun modelleri mezuniyet gecesi için elbise çeşitleri.

Tek omuzlu mezuniyet elbiseleri, kırmızı ve mor abiye modelleri.
Önü kısa arkası uzun kırmızı abiye modelleri ve mor gece elbisesi mezuniyet törenleri için şık modeller. Yeni sezon mezuniyet kıyafetleri arkası uzun önü kısa elbise modası.

Leopar etekli kırmızı mezuniyet elbisesi.
Yeni model mezuniyet elbise modelleri kırmızı, leopar deseni etekli abiye modelleri, genç kızların çok ilgisini çekebilir.

Siyah abiye modelleri, önü kısa arkası uzun elbiseler mezuniyet gününe özel tasarımlar. Yeni moda mezuniyet kıyafetleri siyah olmalı, diyen genç bayanlar tercih edebilir.

Transparan mavi abiye modelleri.
Mavi önü kısa arkası uzun balo elbiseleri, Önü kısa arkası uzun mavi elbiseler mezuniyet törenleri için en şık modeller.

Desenli mezuniyet ebiyeleri tercih eden kızlar, sade ama şık bir abiye ayakkabı ile kombin oluşturarak, gecenin şıklığını tamamlayabilirsiniz.

Gri renkli abiye modelleri, mezuniyet gününe özel tasarımlar gri elbise tercihi, bu olmalı diyorsanız, yüksek topuklu abiye ayakkabılar ile şık bir kombin yaratabilirsiniz, o özel geceye.
Önü kısa arkası uzun mendil etekli yeş,il abiye modeli çok hoş rengi ile göz kamaştırıyor adeta.
Mezuniyet gecesi için yeşil elbise tercihi, bu model olabilir.

1 yorum:

zehra dedi ki...
19 Mayıs 2012 20:09  

zeynep ablacım bence acilen bir ''FACE PAYLAŞIM'' butonu ekleme vakti gelmiş de geçiyor bile ;)

Yorum Gönder