Dantel Dilimli Masa Örtüleri, Şömen Tablo Modelleri

18 Mayıs 2012 Cuma
El işlerinin ilk ve son modası danteller. Gelenek ve göreneklerimizin çeyiz sandıklarında, halen saklı gizli, sararmaya yüz tutmuş el emeği dantel modelleri, kaneviçe örnekleri, dantelli ev aksesuarları, modern dantel örtüler, dantelli yastıklar ve dantel işlemeli çarşaf ve etekler, belki de gelinlik kızların çeyizlerine işlenmeye devam eden bir alışkanlığımız devam ediyor olmalı.
Yaşadığınız mekanlar, danteller le hayat buluyor, dantel severler bilir bunu. masalar, sehpeler ve vitrin içlerine renk, renk, model, model motifli dantel çeşitleri ile can verilir, ahşap masalara, soğuk görünümlü camlı vitrinlere şıklık katarız dantel örtülerle, sehpalara ve dolap içlerine hayat buldururuz, rengarenk dantelli örtü peçetelerle, işte kadın eli değmiş ev, danteller ve el işleri ile bir çiçek bahçesine dönüştürülmüş, salonlar, odalar ve dantel modası ile bütünleşmiş bir ev..


Başak motifli dantel masa örtüsü modeli.
Msalara yüzlerce örnek tasarlayarak, gözünüzün nurunu, elinizin emeğini, yaşadığınız mekanlara ölümsüz hatıralarla donattığınızı, uzaktan seyretmek ne kadar duygulandırır insanı, değilmi hanımlar?

Saç örgüsü modeli, şömen tablo modeli.
 Masaları  daha renkli ve modern görmeyi istiyorsanız, dantel örtüler ile şıklık katabilirsiniz. Masa üzerinin daha göz alıcı ve zarif olması için de masa aksesuarları, yada bir vazoya, bir çiçek veya gül de koyarak canlılık kazandırabilirsiniz.

Şömen tablolar yuvarlak da olurmu demeyin.
Orta sehpalara, kare masalara ve yuvarlak masalara şömen tablolar bambaşka bir zerafet katıyor.
Bademli dantel masa örtüsü.
Dantel iplerinden işleyeceğiniz masa modelleri, yüzlece örnek seçenekleri ile hayat bulan masa örtüsü modelleri ile evlerinizi, bembeyaz papatya bahçesine dönüştürebilirsiniz.

Kenarı oymalı dantel masa örtüsü,
 yuvarlak ve fiskos masalarına örtebilirsiniz. Dilimli yuvarlak masa örtüsü modeli, çeyiz sandıklarında, sahibinin bir an önce mutlu bir yuva kurmasını bekliyor. Dantelleri'in ev aksesuarlarına dönüştüğü, evlere bir kadın eli değmiş havası verdiği'ni gösteren, el emeği, göz nuru dantel masa modelleri.
Büyük motifler halinde örülmüş dantel masa örtüsü.
Büyük masalar için işlenmiş motifli masa örtüsü, 8 ve 12 kişilik masalar için örülmüş motifli dantel masa örtüsü.
Dilimli dantel fiskos masa örtüsü.
Halkalarla minik motifler işlenmiş, motiflerin bir araya getirilerek, büyük dilimler oluşturulmuş , fiskos masalarına göre şık bir model elde edilmiş.

Çiçeklerin dantellere hayat vereceği kimin aklına gelirdi ki;
Oval masa örtüsü modelleri ve 12 kişilik masa örtüsü örnekleri, emeği çok zor da olsa  görünüm olarak harika , değilmi hanmlar..

Kaneviçeli kumaş kenarına işlenen dantel şömen tablo modeli.
Kenarı dantel dilimleri ile şekillenmiş modern masa örtüsü örneği. kare ve yuvarlak masalara kullanılabilen , şık bir dantelli masa örtüleri.

Oval dantel masa örtüsü modeli.
Küçük motiflerle çevrili oval dantel masa örtüsü örneği muhteşem ve göz alıcı bir tasarım. Yenilikler bitmez dantel modasında. Dantel gelenekleri, taa ninelerimizden kalan bir miras diyebiliriz. kıymetini de tabi ki bilmek lazım. Değerini hiç bir zaman yitirmeyen el emeklerimiz.
Kare dantel şömen tablo örnekleri' ni ister kare yapabilirsiniz yada dikdörtgen şeklinde de motifleri birleştirerek işleyebilirsiniz. Dantellerin bin bir halini masa örtülerine, sehpa örtülerine ve vitrin içi dantelleri' ne yansıtabilirsiniz.

Tığ ile işlenen yuvarlak masa örtüsü,
ortadan başlanan modeli, dolguların her sırada artarak model oluşturulmuş. Yuvarlak masa modeli, dolgular ve zincirlerin masa örtülerine hayat verdiği apaçık ortada.
Motiflerin hayat bulduğu dantel masa örtüleri.
Mavi dantelli masa örtüsü örneği, beyaz kumaş etrafına geçirilerek kare masaya şık bir görünüm katmış.

0 yorum:

Yorum Gönder