Lc Waikiki Bayan Elbise Modelleri

31 Mayıs 2012 Perşembe 0 yorum
Yeni sezon Lc Waikiki bayan elbise modelleri, şifon, keten, penye, merserize ve triko bayan elbise koleksiyonu çok renkli ve yepyeni tasarımlar göze çarpıyor bu sezon.
Kadın giyiminin yaz modası kısa elbiseler ve uzun modeller de bolerolu elbiseler kadar şık ve modern tasarımlar, görüyoruz bu yaz. Lc Waikiki yaz modası bayan kıyafetlerinde cıvıl cıvıl renkli elbiseler, desenli yazlık elbise modelleri, mini yazlık etekler ve şortlar, yeni model elbiseler kadar şık tasarlanmış.
Yeni sezon yazlık bayan kıyafetleri arasında en çok şifon elbiseler, tercih edilen yazlık kıyafetler dir. Genç kızların ilgisini çeken mini şortlar, keteni kot, mini bluzlar ve mini yazlık elbiseler, ile bir yaz boyunca sıcakların etkisini çok hissetmeyeceksiniz.
Lc Waikiki yazlık bayan elbise modelleri mini, uzun, kısa elbise çeşitleri, bolerolu baharlık elbise modelleri, yeni moda şifon yazlık elbise çeşitleri, baharlık kadın elbise modelleri, genç kız yazlık elbiseleri ve etekleri, yeni sezonda Lc Waikiki koleksiyonunda yer almaktadır.


Yazlık bayan elbiseleri kısa kollu ve kısa yazlık elbise modelleri. Yeni moda bayan yazlık elbiseleri desenli  en şık modeller yaz sezonunun son moda kıyafetleri ile yazınız çok renkli geçebilir.

Triko bayan gri elbise modeli yazlık ve baharlık bir model. Lc Waikiki bayan giyim koleksiyonu ilkbahar ve yaz modası merserize elbiseler ve kıyafetler yeni sezonun en şık modelleri.

Baharlık bayan kıyafetleri, elbiseler, hırkalar, kemerler ve tüm aksesuar çeşitleri Lc Waikiki koleksiyonunda yer almaktadır. Modern giyim tarzınıza Lc Waikiki koleksiyonunda yenilikler katabilirsiniz.

Lc Waikiki şifon elbise modelleri, yazlık mini şifon elbise modelleri yaz sezonunda en çok tercih edilen modelleri arasında. En şık bayan elbiseleri şifon, keten ve penye yazlık elbiseler, bir yaz boyunca sizi serin tutabilecek yazlık kıyafetler.

Yaz modası bayan elbiseleri, Lc Waikiki koleksiyonunda yer alan en şık bayan kıyafetleri.
 Kısa kollu bayan elbise çeşitleri, uzun kollu bayan kıyafetleri, kısa ve uzun bayan elbise modelleri de bulmak mümkün.

Dar kesim bayan elbiseleri, bolerolu ve straplez modelleri bu sezonun en trend bayan kıyafetleri. Bolerolu  bayan elbise modelleri yazlık ve kışlık olarak tasarlanmış yepyeni kıyafetler.

Yaz modası bayan elbiseler desenli ve şifon tasarımı.
Kısa elbise çeşitleri yazlık ve baharlık modeller, tercih edilir bu mevsimde. Yaz sezonu için bayan elbise modelleri desenli ve ince kumaşlardan tasarlanmış.

Read more >>

Yeni Model Yataklı Şezlong Tasarımları

0 yorum
Yeni sezonun en modern şezlong modelleri, yataklı, tekerlekli, seyyar ve her yere taşınabilir konforlu şezlong modelleri.
Tatil sezonunun başlamasıyla birlikte, plaj aksesuarlarında yepyeni modeller, karşımıza çıksa da, biz yinede, rahatlığı ve konforu ile göz dolduran, yataklı şezlong örneklerini, bir gözden geçirelim. Yeni sezon çift kişilik modern şezlonglar da dikkatinizi çekebilir.
Her bir detayı ile bütün konfor düşünülmüş, tekerlekli yataklı şezlong tasarımları, da bu sezonda plaj keyfinize renk katabilecek şirin modeller.
Kendinden tente sistemi ile yataklı şezlong modelleri, oynar başlığı tente veya şemsiyeli modern şezlonglar'ın sayesinde,günün bütün yorgunluğunu ve sitresini bir kenara çok çabuk atabileceksiniz.
Minderli, şemsiyeli şezlong tasarımları tek kişilik ve çift kişilik de tercih edilebilir. Ayrıca, yataklı sırt yastıkları ve sehpası da bulunan modern şezlong takımı, da 2012 yılının en son moda şezlong tasarımları, olarak sizlerin beğenisine sunulmuştur.



Yataklı şezlonglar'ı günün yorgunluğunu ve stresini atmak için dinlenmek ve güneşlenmek amacı ile tercih edilen modern tasarımlar. Konforlu ve yataklı şezlong modelleri çift kişilikler de yeni sezonun en şık örnekleri. 
Yatağı, sırt yastığı, ahşap tasarımı ve çift kişilik tenteli şezlong çok modern, aynı zamanda iki kişiyi ağırlayabilecek konfora sahip, ahşap, çizgili, tente güneşliği ile tatil keyfinize renk katacak yepyeni bir koltuklu şezlong tasarımı.

Tekerlekli her yere taşınabilen, oynar başlıklı güneşliği ve modern konforu ile  yataklı şezlong çok şık bir model.
 Yeni sezon yataklı şezlonglar tekerlekli, seyyar, kolay taşınabilen şezlonglarla hayat daha kolay.

Havuz keyfinize çift kişilik yataklı şezlonglar, eşlik edecek bundan sonra.
İki kişinin de birden kullanabileceği modern, istenilen konfora sahip ahşap kıvrımlı şezlong modeli ile hayatınıza kolaylık kazandırın.

İki kişilik panjurlu şezlong modeli, kendinden şemsiyeli, hafif, kolay taşınır, çift kişilik şezlong tasarımı.
Panjurları sayesinde rüzgarı ve havayı kesmeyen modern şezlong 2012 tasarımı.

Modern şezlong modelleri, yataklı ve her yere taşınabilir tekerlekli yeni şezlong tasarımları,
Yeni sezon yataklı şezlong çeşitleri, oldukça modern, her bir detayı ile tatil boyunca rahat edebileceğiniz yeni şezlong örnekleri. 

Kendinden güneşliği bulunan yataklı şezlong, hafif ve her yere taşınabilir, döner başılığı tente sistemi ile deniz keyfinize renk katacak bir tasarım.  
İki kişinin de aynı anda kullanabileceği yeşil panjurlu şezlong modeli. Günümüzün çağında artık her şey daha modern. hayatı kolaylaştıran bir çok şeye sahibiz. Tıpkı, panjurlu yeşil şezlong, gibi.
Kelebekli bir şezlong tasarımı. Kelebeklerin de bir şezlonga ihtiyacı varmış demek ki. Bu şezlongun her yanını özgür kelebekler sarıp sarmalamış. Özgürlüğün simgesi kelebekler. 


Yataklı şezlonglar, vücut yorgunluğunu ve sitresini atabileceğiniz, bir çok konforu sağlanmış moderrn şezlong tasarımları ile hayatınıza renk katabilirsiniz.


Güneşin batışını konforlu şezlong'da dinlenerek de izleyebilirsiniz. Günün her saatinde dinlenebileceğiniz yataklı modern şezlonglar, oldukça lüks ve şık dizayn edilmiş yepyeni modeller.

Konforlu yataklı şezlong grubu, yataklı, sehpa ve sırt yastıkları da bulunan çok lüks şezlong modeli'ni havuz keyfi için tercih edebilirsiniz. Bütün detaylar düşünülmüş, aranılan bütün konfora sahip oval yataklı şezlong modeli ile hayat çok güzel olacak.

Siyah beyaz yataklı şezlong modelleri, yeni sezonun en trend tasarımları. Havuzda, plajda ve istenilen her yere kolayca taşıyabileceğiniz modern şezlong çeşitleri, oldukça hafif ve şık dizayn edilmiş modeller.

Read more >>

Mezuniyet Töreni İçin En Şık Elbiseler

29 Mayıs 2012 Salı 0 yorum
Bayan abiye koleksiyonunda mezuniyet kıyafetleri'ne yer verdik bu gün de. Yıl sonu balolarının vazgeçilmez modası genç kız elbise modelleri çok renkli ve zarif.
Mezuniyet balosu kıyafetleri mini straplez modellerden oluşuyor bu koleksiyonumuz. Genç kızların tarzı zaten çok gösterişli olmayan elbiseleri tercih ediyorlar.
Sade şık ve günümüzün modasına uygun mezuniyet kıyafetleri tercih edilir özel günlerin hatırasını anımsatacak.
Yepyeni modellerden oluşan genç kız kıyafetleri mezuniyet balosu için tasarlanmış en zarif şık elbiseler. Yeni moda abiye çeşitleri bayan giyiminde ihtişamlı elbiseler gece davetlerinin özlenen ve aranılan kıyafetleri olmuştur her zaman.
Bu sezonun en son moda abiye elbise modelleri, önü kısa arkası uzun abiyeler, tek omuzlu abiye elbiseler, yırtmaçlı tek omuz abiye elbiseler, mini straplez kıyafetler, uzun yırtmaçlı abiye elbiseler, dekolteli bayan abiye elbise modelleri ile bayanlar daha çekici ve zarif oluyorlar.



Mezuniyet törenleri için uzun abiyeler tercih eden genç kızlara önerebileceğimiz, mavi straplez uzun abiye elbise. Yeni moda uzun abiye çeşitleri. Mavi taşlı straplez mezuniyet elbisesi.
Tek omuzlu mavi mezuniyet elbiseleri. Yeni sezon mavi abiye elbiseler genç bayanların özel davetlerde ve kokteyl partilerinde giyebilecekleri en şık abiye tasarımı.
Askılı abiye elbiseler her zaman bayanların ilk tercihi olmuştur.
Mendil etekli mavi askılı abiye elbiseler bu sezonun en gözde modellerinden. Mavi renkleri seven genç kızlar özel günlerinde tercih edebilecekleri en şık abiye tasarımları.

Kalın askılı mavi uzun elbise, kapalı mekanlarda daha çok tercih edilebilir. Göğüs dekolteli mavi uzun abiye modelleri oldukça şık ve gösterişili abiye örneği..

Straplez kırmızı abiye modeli önü kısa arkası uzun model, özel günlerin en şık kıyafeti oldu bu sene. Yeni sezon mezuniyet kıyafetleri, kırmızı önü kısa arkası uzun genç kız elbiseleri.
Beyaz  saflığın ve temizliğin simgesi, Yırtmaçlı beyaz abiye elbise esmer bayanların daha çok tercih ettikleri renklerden dir. Beyaz abiyeler zarifliğin ve şıklığın en gözde kıyafetleri.

Straplez kıyafetler, her zaman bayanların ilgi duyduğu elbiseler  olmuştur. Siyah ve beyaz pileli straplez elbise zarif şık bir model. Kısa kıyafet seven bayanlar için modern tasarımlı beyaz siyah elbise örneği.

Straplez uzun abiye modelleri lila rengi ile göz dolduran bir tasarım.
Straplez bölümü swarovski taşlarla süslenmiş lila rengi uzun abiye modeli.

Sırt dekolteli mini genç kız abiyeleri. Tafta mavi mini gece elbisesi. Sırtı açık pembe tafta mini elbise mezuniyet baloların en çok tercih edilen abiyeleri arasında.

Saten kahverengi abiye modeli, straplez yandan fiyonklu şık bir model. Dar kesim abiye elbiseler özel günlerin vazgeçilmez kıyafetleri olmuştur her zaman.

Gece mavisini göze çarpan canlı rengi, bayanlara gece elbiseleri olmuştur. Özel anların ve davetlerin unutulmaz hatıraları saklı kalacak belki de, bu, gece  mavisi abiye elbisede.

Leopar desenler vazgeçilmezdir her zaman, bayanların gözünde.
Leopar desenler bayanları daha zarif şık ve cazibeli gösterir karşı cinse göre. Boyundan askılı leopar abiye modelleri özel gecelerin ve kokteyl davetlerinin en şık gözde kıyafetleri arasında yer alır her daim. 

Mini straplez mor abiye modeli, mezuniyet balolarının en son moda kıyafetleri arasında. Mini abiye seven genç kızlar, partilerin ve özel davetlerin en zarif şık bayanı olabilirsiniz.

Fırfırlı askıları ile göz kamaştıran lacivert kısa elbise, genç kızarın balolarında mezuniyet gecesinde tercih edebilecekleri muhteşem abiye koleksiyonu. Fırfırlı abiye kıyafetler bayanların her zaman dikkatini çeken modeller olmuştur.

Mini göğüs dekolteli sarı elbise, genç kızların mezuniyet balolarında giyebilecekleri en şık dekolteli abiyelerden biri.
  Daha bir çok özel davetlerde, partilerde ve kokteyl davetlerinde giyebileceğiniz mini elbise modeli..

Read more >>

Bernardo Evlilik Paketleri, Çeyiz Setleri, Yemek Takımları

28 Mayıs 2012 Pazartesi 0 yorum
Mutfak eşyaları arasında, yemek takımlarına da yer verelim bugün. Bernardo Çeyiz setleri, evlilik paketleri ve toprak pişirme ürünleri, toprak tencereler. Kare yemek takımları ve nostalji serisi yemek takımları, kare yemek takımları bernardo koleksiyonu şık ve modern çizgileri taşıyan estetik yemek takımı modelleri.
Sofra düzeni yemek lezzeti kadar önemli bir ayrıntı. Sofradaki tabakların desenleri, çatal, kaşık, bıçak ve bardakların dizaynı öncelikle göze hitap etmeli.
Yemek takımlarının estetik oluşu, belkide nostalji serisi ile bernardo sizi eski anılarınıza götürüverir bir an. Ya da yepyeni modern tasarımları ile sofralarınıza ışıl ışıl çiçek desenler ile çiçekli bir bahçeyi anımsatan, çiçekli porselen tabaklar, yemeğin tadı ve lezzeti kadar önemli bir ayrıntı. Bernardo, hep sizinle..



Mutfaklarımızda kolay pişirimli tencereler, aradığımız kadar konforuna ve kalitesine de dikkat ederiz. Kırmızı cam kapaklı Bernardo tencereler, kalitesi ve sağlıklı, marka ürünler ile lezzetli yemek keyfi bernardo ile her daim sizlerle olsun. 

Bernardo çeyiz paketi yemek takımları, siyah beyaz  kare yemek takımı modelleri bernardo koleksiyonunda yeni evlenecek çiftleri bekliyor.

Klsik tarzda sofraların şıklığı bernardo yemek takımı. Nostalji günlerin klasik yemek takımları, yuvarlak çiçekli porselen tabaklar, sade şık sulpleler ve birbirinden şık  bernardo klasik yemek takımları.

Yemek masalarınızda şıklığı ve zerafeti bernardo ile tamamlayabilirsiniz.
Yeni model kare yemek takımları bernardo ile daha zarif daha mükemmel.

Bernardo mutfak gereçleri ve hızlı pişirimi kolaylığı ile mutfaklarda zamanınız size kalacak. Toprak pişirme ürünleri ile mutfaklara rengarenk modern tasarımlarını sunan bernardo ile hayatınız renklensin.

Bernardo koleksiyonunda çiçek desenli porselen tabakları ve tencere setleri ile hatırlanır belki de ama. Şimdilerde ise özgün tasarımları ve modern şık koleksiyonunda yüzlerce çeşitleri ile göz kamaştıran bernardo, masa dizaynına kadar değerli müşterilerine şıklığı ve renkli yaşamayı da beraberinde getiriyor..

Bernardo şık ve modern tasarımlarının yanı sıra, sofra dizaynındaki konforu ve zerafeti de beraberinde sizlere sunuyor.
Klasik yemek takımları kadar kare yemek takımları da çok büyük ilgi gören modeller arsında yer alıyor. Çeyiz setleri ve evlilik paketleri Bernardo koleksiyonunda yeni evlenecek çiftleri bekliyor.




Read more >>

Yeni Model Bikini, Mayokini Modelleri

24 Mayıs 2012 Perşembe 0 yorum
Yılın yepyeni bikinileri ve mayokini tasarımları, şimdi bir arada.Plaj aksesuarları, arasında yer alan en önemlisi de elbette ki, bikiniler, mayolar ve mayokiniler'iniz.
Bu sezonun en seksy bikinileri ve mayokini örnekleri'nde görüldüğü gibi, transparan modellerin, fiyonklu ve yandan bağlamalı bikiniler'in yer aldığı bir koleksiyon hazırlamaya çalıştık.
Bayanların dekolteyi çok sevdiklerini biliyoruz. Bu yüzden bizde, en seksy transparan mayokiniler'i, çok seksy bikiniler'i, yeni sezonun yepyeni model mayo çeşitlerini, sayfamızda paylaşmak istedik.
Daha yeni yeni başlayan tatil sezonunda tatil alışverişlerinin yavaş yavaş yapıldığı şu sıralarda, en yeni model plaj aksesuarları'nı almak istersiniz haliyle. Örneğin; yepyeni tasarım bikiniler, yeni sezonun en şık mayoları, cıvıl cıvıl mayokini renkleri, hemencecik dikkatinizi çekmezmi.
Araştırarak ve doğru kararlar vererek içinize sinerek alışverişler yapmak en doğru alışveriş demektir.
Sizlere şimdiden iyi tatiller, iyi eğlenceler..



Desenli bikiniler, yaz renkleri cıvıl cıvıl bir arada kullanılmış bu bikinide.
Boyundan bağlamalı lila sarı desenli bikini çok şık bir tasarım, yeni sezon bikinileri desenli ve sade renklerin en seksy bikini örnekleri.

Sarı straplez bikini modeli,
yanlardan metal halkası ve straplez tasarımı çok seksy bir görünüm kazandırmış.Tatilin ve denizin keyfini rahat giyim tarzı bikiniler, ile çıkarmaya ne dersiniz.
Boyundan askılı sarı bikini modeli.
Kalın bandajlı sarı bikini modeli'nde göğüs dekoltesi göze çarpan ilk detaylardan. Dekolteyi seven bayanlar için yepyeni modellerden sarı bikini örneği.

Sarı çiçekli bikini modeli'nde renkli çiçek motifleri şıklık kazandırmış.
Yeni moda çiçekli bikini modelleri'nde, istediğiniz renk çiçek desenlerini ve bikini renklerini uyumlu kombinler halinde tamamlayabilirsiniz.

Etekli bikiniler, fırfırlı sarı eteği pembe desenli üst bikini, oldukça uyum içinde bir kombin tamamlanmış.
Sade renkleri ve en sevdiğiniz desenleri plajda da görmek istiyorsanız, bikinilerde, mayolarda ve mayokini renkleri'nde, en şık bikini renk kombinleri yaratabilirsiniz.

Plaj modasında siyah bikiniler, hep var.
Yeni model siyah bikini modeli oldukça modern ve seksy bir tasarım.Bikini koleksiyonunuzda siyah bikini çeşitlerine yer vermek istiyorsanız, en yeni model seksy siyah bikinileri tercih edebilirsiniz.

Beyaz askılı siyah bikini, beyaz fiyonkları ile bambaşka hava yaratmış, sanki.
Siyah renklerden vazgeçmeyen hanımlar için, birbirinden şık tasarımlı fiyonklu siyah bikini çeşitleri.

Beyaz fiyonklu siyah seksy bikini modeli.
Yeni moda yandan bağlamalı bikiniler'in daha seksy ve gösterişli olduğu gözden kaçmıyor.

Yanlardan bağlamalı siyah bikini modeli.
Yeni model bikiniler'de fiyonklar, süslemeler ve yanlardan bağlama fiyonkları bikinilere daha seksy bir görünüm kazandırıyor.

Straplez siyah mayokini transparan tasarımı. Transparan siyah straplez  mayokini modeli, erkeklerin yüreğini ağzına getirtecek kadar seksy bir tasarıma sahip. 

Altın sarısı şeritleri siyah mayokini tasarımına ayrı bir şıklık katmış.
Yanlardan bağlamalı siyah mayokini, fiziğinegüvenen bayanların tercih edebilecekleri, en seksy siyah mayokini modeli.

Çok seksy mayokini modeli.
Transparan tasarımı ile yürekleri hoplatan seksy desenli mayokini tasarımı, yeni sezonun en seksy göz kamaştıran mayokini renklerinden.

Desenli bikiniler ile desenli plaj elbiseleri,
 kombin yapıldığına harika bir plaj modası yaratmış olursunuz.  Bütün canlı rekleri bir arada görmek isteyenler için, desenli pereolar'ı ve bikini çeşitleri'ni önerebilirim. 

Pudra rengi straplez bikini, yanlardan metal halkası seksy bir hava katmış.
Seksy bikiniler'in yeni tatil döneminde çok tercih edileceği kesin.

Read more >>