Swarovski Taşlı Gelinlik Tacı Modelleri

26 Nisan 2012 Perşembe 0 yorum
Gelinlik aksesuarları pırlantalı taç modelleri. Evlilik arefesinde, düğün hazırlıkları arasına birde, gelin tacı aramayı sıkıştırın ama..Kristal taşlı gelin tacı modelleri, inci boncuklu yeni moda gelinlik taçları, artık günümüzde pek çok çeşitleri ile gelin adaylarının tercih edebilecekleri seçenekler arasında yer alan, ışıltılı taç örnekleri.
Yeni sezon gelinlik aksesuarı taçlar çok şık ve modern tasarımlar, olduğu için gelinler taşlı ve incili taç modellerini, daha çok severek kullanıyorlar.
Swarovski taşlı gelin tacı modelleri'nde inci boncukları da bir arada kullanılarak, gelinler için son moda taç tasarımları, sunulmaktadır.
Kristal taşlı çiçek motifli taçlar, gelinliklere çok yakışan ışıltılı taç modelleri, daha çok ilgi görmekte gelin adayları tarafından. Yeni moda gelin taçları, hem modern tasarımlı hemde kristal taşlarla daha çok gelinliklere uygun modeller tasarlanmış.

Swarovski taşlı gelin tacı bahar dalını andırsa da, gelinlerin çok beğeneceği modern taç modelleri. Gelinliklerin en değerli aksesuarı taşlı gelinlik taçları, gelin taçları modeli.

İnci gelin tacı modelleri, inci boncuklu gelin taçları örnekleri.Gelinlik aksesuarları incili taçlar. Günümüzün en şık ve modern gelin taçları inci boncuklu modeller.

Kristal taşlı gelin tacı modelleri. En yeni model gelin tacı çeşitleri, gelin aksesuarı modelleri taşlı taç örnekleri, Gelin aksesuarı kristal taşlı taçlar.

Swarovski taşlı gelin tacı modelleri, Yeni moda gelinlik aksesuarları taç modelleri.Gelinlik taçları çiçekli taç çeşitleri. Modern gelin tacı modelleri.    

Kristal taşlı gelin tacı modelleri, hem çok şık hemde yeni moda taçlar. Gelinlerin en özel aksesuarı gelin tacı modelleri, gelinlik aksesuarı taç modelleri.
Çiçekli taşlı gelin taçları, en şık modern gelin tacı modelleri. yeni sezon gelin taçları, gelinliklerin en önemli aksesuarları taç çeşitleri.

Swarovski taşlı gelin tacı modelleri dal dal ve çiçek çiçek tasarımı ile gelin adaylarının çok ilgisini çekebilecek modellerden bir tanesi. 

Read more >>

Bahçe Dizaynında Modern Ahşap Çit Modelleri

25 Nisan 2012 Çarşamba 0 yorum
Bahçe çiti modelleri, artık çok renkli ve modern tasarımlar tercih ediliyor. Yeni model ahşap bahçe çiti örneklerinde görüldüğü gibi, kalem boyama ahşap çitler, çarpraz tasarımlı ahşap çit dizaynı görselliği, dayanıklılığı, suya ve sıcağa dayanıklı, istenen boyutlarda olmaları da, ahşap çit seçenekleri, arasında bahçeleriniz için en uygun olanı, uygun fiyatları ile zorlanmadan tercih edebileceğiniz, çit modelleri renk ve farklı tasarımları, tam size göre.
Modern ahşap çit modelleri, renkli boyama kalem bahçe çiti modelleri, oval dizayn edilmiş, bahçe çiti örnekleri, ahşap boyama bahçe çiti modelleri, en güzel tasarlanmış bahçe çiti tasarımları. Bu seçtiğimiz, birbirinden şık dizayn edilmiş ahşap bahçe çitleri, ile evler, bahçeler ve çiçekleriniz de hiç bir zarar göremeyecek kadar, dayanıklı ahşap çitlerle buluşacaklar..




Çarpraz tasarımlı ahşap bahçe çiti modelleri, ile bahçeleriniz daha emin ellerde olacaktır.  Zararlı dış etkenlerden korumak amacı ile, ahşap tasarımlı bahçe çitlerin' ni tercih edebilirsiniz.

Oval tasarımlı beyaz ahşap çit, hem daha modern hemde bahçelere en çok yakışan çit modellerinden bir örnek.


Boyama kalem ahşap çitler, görsellik ve şıklı adına  mükemmel bir tasarım.  Ahşap kalem çit dizaynı renkleri ve farklılığı ile göz dolduruyor.

Beyaz boyama ahşap çit bahçeler için çok doğru bir seçim olacaktır. Çiçeklerin ve bitkilerin , zarar görmemesi için  tercih edilen, birbirinden şık tasarımlı ahşap çit modelleri, dayanıklı ve uzun ömürlü olması da farklılığını ortaya koyan modeller.

Çeşitli ahşap çitler, evlerin ve bahçelerin daha korumalı olabilmesi için, tasarlanmış ahşap bahçe çiti modelleri.

Renkli kalem bahçe çiti modelleri'nden en ilginç olanı kalem bahçe çiti modelleri, ile bahçeler, bitkiler ve çiçekleriniz, zararlı dış etkenlerden korunabilmesi için, gösterişli kalem bahçe çitleri.

Read more >>

Genç Kızlar İçin Pırlantalı Kolye Modelleri

0 yorum
Genç kızların takılara ne kadar düşkün olduğunu tahmin edebiliyorum. Altın kaplama pırlanta kolyeler, yeni sezonun en trend taşlı kolye çeşitleri'ni kıyafetinize göre seçebilirsiniz.
Bu kez, taşlı takılar'ı seçtik sizler için. Gece davetlerinde abiye kıyafetlerinin tamamlayıcı, aksesuarları pırlantalı kolyeler, davetlerde giydiğiniz elbiselere ışıltılar ve ayrıcalık katacaktır.
Daha modern ve şık olmaya kara verdiyseniz eğer,gideceğiniz davetlerin dikkat çekici kadını olabilirsiniz, taşlı aksesuar çeşitleri' ni kullandığınızda. Altın kaplama pırlantalı kolyeler, sizin kurtarıcınız olabilir, gittiğiniz mekanlarda, çünkü kıyafeti ve sizi daha şık gösteren elbette ki, gösterili pırlantalı takı modelleri, olmalı.

Pırlantalı genç kız kolyeleri, altın sarısı renkli ve taşlı takıları abiye kıyafetlerle kullanmak daha doğru bir seçim olacaktır.  Özel davetlerin en güzel aksesuarı taşlı pırlantalı kolyeler ve takı çeşitleri.
Nazar boncuklu taşlı altın kolyeler bayanların vazgeçilmez aksesuarları dır. En şık yeni moda kolye modelleri, göz alıcı şıklığı sizleri de büyüleyebilir.
Genç kız takıları, arasında birbirinden şık kolyeler ve takı tasarımları, yer almakta dır.
Kalpli pırlanta takı setleri, kadınların hayalini süsleyen ışıltılı takılar, hiç bir zaman modası geçmeyecek aksesuarlar. Özel günlerin en çok tercih edilen pırlantalı takıları, kalpli kolyeleri kalpli pırlanta küpeler, gerdanlıklar.
Kırmızı kalpli kolye, yine romantik bir tasarım sunuyoruz. Romantizmi seven bayanların sevebileceği kadar şık bir tasarım, kırmızı kalpli kolyeler.
Pırlantalı yusufcuk, Bu Yusufcuk pırlanta ışıltıları ile herkesi büyüleyebilir. Kolye seven bayanların ilgisini çekecek kadar şık bir tasarım. 

Read more >>

Kristal Bayan Yüzük Çeşitleri

23 Nisan 2012 Pazartesi 0 yorum
Kristal taşlı bayan yüzük modelleri, takı koleksiyonunuzda bulunan yada bulunmasını istediğiniz, çok şık renkli kristal yüzükler'i paylaşıyoruz bu gün de sevgili hanımlar. yeni moda kristal taşlı yüzükler, davetlerin göz kamaştıran aksesuarları.
En şık taşlı takı modelleri, arasından seçtiğimiz, kristal kokteyl yüzükleri, aynı zamanda pırlanta taşları ile çok büyük ilgi gören modeller arasında yer alıyor.
Gece davetlerin ışıltılı aksesuarları, elbette ki, crystal yüzük modelleri, olmalı.


Kristal pembe çiçekli bayan yüzük modelleri, bir kokteyl daveti için en mükemmel seçeneklerden biri olmalı. Abiye kıyafetlerin tamamyayıcıları, aksesuarlar takı çeşitleri, renkli kristal yüzükler.

Mor kristal bayan kokteyl yüzükleri, kadınların en büyük tutkusu olduğu gibi , abiye kıyafetlerin en şık kombin tamamlayıcı parçaları olan, taşlı, zümrüt, kristal yüzükler ve çeşitli takı modelleri, kadınların vazgeçilmez aksesuarları yüzükler.




Ortası mavi kristal taşlı pırlantalı yüzük modeli, göz kamaştırıcı ışıltısı ile sizleri de büyüleyebilir. Her kadının takı koleksiyonunda birden çok, gösterişli yüzükler, taşlı yüzük çeşitleri, moda takılar, olduğu kesin. Ama en önemlisi giydiğiniz kıyafete uyum sağlaması gereken, şık ve modern takılar olması dır.

Sarı kristal taşların göz alan ışıltısı yüzükleri, çok farklı kılan özelliklerinden bir tanesi.  Renkli kristal bayan yüzük modelleri, her abiye kıyafetin ayrı bir, yüzüğü, olmalı bence. Sarı kristal taşlı kokteyl yüzük modelleri.

Pırlanta taşlarla hayat bulan bu yüzük modeli, sanki bir kuleyi andırıyor. Pırlantaların göz kamaştırdığı  iki katlı altın yüzük modeli, sizi gittiğiniz davetlerde çok farklı kılacak, muhteşem bir yüzük örneği.

Üç renkli bayan altın yüzükleri, gezmelik kıyafetlerin en şık aksesuarları. Yeni model bayan altın takı modelleri zümrüt taşlı yüzükler, pırlantalı altın yüzük modelleri.

Ortası nazar boncuklu altın mavi kokteyl yüzüğü, belkide sizi bütün nazarlara karşı koruyacak özelliğini parmağınızda hissedebilirsiniz.
Bayan takı modelleri arasında en şık nazarlı kokteyl yüzükleri de kem gözlerden esirgeyen, nazar boncuklu mavi bayan yüzükleri.                          

Mavi kristal çiçekli kokteyl bayan yüzükleri, bayanların en çok değer verdikleri, takı tasarımları. Abiye giyinen bayanların vazgeçilmez tutkusu, renkli taşlı takılar. Her kıyafetin ayrı ayrı takıları olmalı ki, davetlerin en şık bayanı siz olmaya aday siz olun.

Mavi taşlarla bezenmiş kokteyl yüzük çeşitleri, göz alıcı şıklığı ile bütün kadınların  ilgisini çekebilecek, mavi taşlı yüzük modelleri. 


Read more >>

Bayan Abiye Ceket, Manto Modelleri

19 Nisan 2012 Perşembe 0 yorum
Bayan giyimi yeni koleksiyonda birbirinden şık tasarımlı mantolar, abiye ceket modelleri, mini bayan ceketi modelleri, kürklü ceket modelleri, kürklü manto modelleri,en şık kışlık mantolar, kırmızı bayan manto modelleri, Kadınlar kış soğuk günlerinde abiye giydiği zaman abiye mantolar ve abiye ceketler, kullanmak zorunda oldukları için, süslü manto modelleri, süslü mini abiye ceketler, kürklü abiye manto modelleri, yeni moda bayan kürklü mantoları, Bu kış bayan giyim modası kürklü ceketler ve kürklü mantolar, sizler için..



Kırmızı bayan manto modelleri, Bayan kırmızı manto örneği.

Beyaz ceket modelleri, bayan kışlık beyaz ceketleri.


kürklü bayan ceket modelleri, kürklü siyah bayan ceket-modelleri.

Gri bayan ceket modelleri, yeni model bayan ceket modeli, Siyah şeritli bayan ceket modeli.

Yeni moda bayan mini ceket modası modeli, yeni model siyah bayan ceket modelleri.

Yeni model bayan bol ceket modelleri, yeni moda abiye ceket modelleri.

Read more >>

Gizli Platformlu, Son Moda Ayakkabı Çeşitleri

17 Nisan 2012 Salı 0 yorum
Yeni sezonun trend ayakkabıları, gizli platformlu topuklu ayakkabı modelleri, çift platformlu abiye bayan ayakkabı çeşitleri Sertaç Delibaş koleksiyonunda yer alan en şık fantazi ayakkabı örnekleri. Yeni moda platformlu ayakkabılar ve yüksek topuklu rugan ayakkabılar, abiye kıyafetlerin altına giyilebilen en şık kadın ayakkabı çeşitleri, Yaklaşan mezuniyet törenleri için tasarlanmış platformlu genç kız ayakkabıları, da abiye elbiselerin kombinleme parçaları olarak tercih edebilirsiniz. Burnu açık yazlık ayakkabı modelleri, gizli platformlu mezuniyet ayakkabı modelleri, de bu yılın en trend genç kız ayakkabı modelleri dir.


Burnu açık platformlu abiye ayakkabı modelleri, Yüksek topuklu simli fantazi ayakkabı modelleri çok şık modeller.

Siyah rugan abiye ayakkabı modelleri çok şık tasarımlar.


Süet, nubuk ve deri ayakkabı tasarımları yeni sezonun en şık ayakkabı modelleri.




Sertaç Delibaş tasarımı gizli platformlu ayakkabı modeli fuşya rengi. Gizli platformlu Sertaç Delibaş bayan ayakkabıları.

Gizli platformlu mor ayakkabı modeli Sertaç Delibaş koleksiyonu.
Vizon rengi platformlu abiye ayakkabı modeli, Beyaz yüksek topuklu platformlu ayakkabılar yılın modası.

Platformlu yüksek topuklu pudra ayakkabı örneği kırmızı şeritli.

Pudra rengi platformlu ayakkabı modelleri, kalın topuklu pudra rengi abiye ayakkabı tasarımı 2012 modası.

Fıstık yeşili platformlu bootie modeli, farkıyla bayanların dikkatini çeken, en şık moda ayakkabı örneği.

Siyah platformlu bootie modelleri, Yeni moda yüksek topuklu bootie modelleri.

Çift platformlu abiye ayakkabılar, abiye kıyafetlerin kombinleme parçalarında bir tanesi, Yüksek topuklu platformlu kırmızı ayakkabılar.

Yüksek topuklu fantazi ayakkabı modelleri ince bantlı ve çok şık tasarımlar.
Yüksek topuklu rugan ayakkabılar, pudra rengi platformlu bayan ayakkabıları, Leopar desenli platformlu abiye ayakkabı modelleri, bu sene en çok tercih edilen modelleri arasında.

Gümüş rengi yüksek topuklu ayakkabı modeli oldukça modern ve şık tasarım. Siyah fiyonklu gümüş rengi abiye ayakkabı modelleri.

Swarovski taşlı gümüş rengi fantazi ayakkabı, Gizli platformlu gümüş rengi abiye ayakkabı modeli yılın modası seçildi.

Read more >>

Simone Carvalli Genç Kız Mezuniyet Kıyafetleri

16 Nisan 2012 Pazartesi 0 yorum
Mezuniyet kıyafetleri yeni sezon trendleri saten elbiseler. Yeni moda olan mezuniyet elbise modelleri mini, straplez dar kesim elbiseler, uzun balık elbiseler, Simone Carvalli koleksiyonu derin yırtmaçlı uzun abiye modelleri, kısa straplez genç kız elbise modelleri, Genç kızların çok severek giydikleri dekolteli kıyafet çeşitleri, yeni sezon mezuniyet kıyafetleri, 2012 modası mezuniyet elbisesi modelleri, Simone Carvalli mezuniyet kıyafetleri, Carvalli genç kız kıyafetleri, son moda abiye modelleri, uzun abiyeler, tek omuzlu gece elbiseleri, askılı gece elbise modelleri, ve bu yılın modası mini tek omuzlu mezuniyet elbisesi modelleri, genç kızların çok beğenerek giyebilecekleri özel günün en şık kıyafetleri, saten elbise modelleri, uzun saten abiye modelleri.


Tek omuzlu mezuniyet elbiseleri, straplez mini kız elbiseleri, kalın askılı mezuniyet kıyafeti modelleri, de bu yılın modası Simone Carvalli tasarımları.
Simone Carvalli bayan koleksiyonu abiye modelleri. Yeni sezon uzun abiyeler  askılı ve straplez tasarımlar moda, oldu artık. Mezuniyet günü için uzun abiye modelleri.
Mezuniyet kıyafetleri straplez tasarımlar bu yılın en trend genç kız elbiseleri.

Straplez genç kız elbiseleri, mini mezuniyet kıyafeti modelleri, Simone Carvalli mini saten elbiseler.

Straplez ve kısa elbise modelleri Simone Carvalli koleksiyonu kadın giyim modası. Saten abiye elbise modelleri.

Mezuniyet törenleri için tasarlanmış straplez elbiseler ve kısa genç kız kıyafetleri.

Simone Carvalli mezuniyet kıyafetleri, mini mezuniyet elbise modelleri. kırmızı, mavi mini genç kız elbiseleri.

Read more >>