Kaşe Kaban,Manto Modelleri Son Moda

29 Ocak 2012 Pazar
Yeni trend kaşe manto modelleri ve kaşe bayan kabanları ve manto çeşitleri kış ve sonbahar koleksiyonuna renk katacak kadar şık mantolar yer alıyor. Yeni model kaşe manto çeşitleri 2012 bayan giyim koleksiyonunda renk, renk ve model, model defilelerde de bir rüzgar gibi esip geçiyor. Son moda bayan giyim kaşe mantolar, dizüstü manto modelleri ve kısa kaşe manto modelleri de bu yılın en trend mantoları, kabanları bayanların vazgeçilmez kış modası oluyor. Kışlık mantoları kombine yapmak hiç de zor değil, çünkü uzun olan mantolar, hem spor pantolonlar, ayakkabılarla kombin yaparak giyilebilir. Aynı zamanda Abiye manto modelleri de yine abiye kıyafetlerle kombine edebilirsiniz. Yeni model abiye mantoları, abiye tarzı giyim, kuşam modelleri ile tamamlayabilirsiniz.


Kaşe mantolar yeni sezon bayan giyim koleksiyonunda, en yeni manto modelleri yer alıyor. Dizüstü  kaşe bayan mantoları
son moda kadın giyim koleksiyonu..

Gece mavisi kaşe manto bu yılın en çok beğenilen moda manto  renkleri, olduğu  bilinmektedir. Belden pileli parlement mavisi manto çok şık ve son moda bayan giyim trendleri mantolar. 

Gri desenli uzun bayan mantosu yeni sezon kışlık kadın giyim trendleri arasında yer almakta.  Dizüstü  bayan  manto  modelleri gri ve gri tonları en çok tercih edilen, kışlık manto renkleri dir.

Kapşonlu kırmızı kaşe bayan mantoları, kombin yapmakta zorlanmayacaksınız, çünkü  kırmızı  kapşonlu  manto ,  siyah çizmelerle ve kısa etekler, pantolonlarla da giyebileceğiniz, çok şık son moda manto örneği dir.
Pembe renkli kısa mantoyu abiye tarzı ayakkabı ve çantalarla kombin yaparak da kullanabilirsiniz.  Abiye  kışlık manto modelleri en yeni renkleri ve modelleri son moda bayan giyim koleksiyonunda.

 
Kırmızı ve beyaz kaşe bayan manto modelleri bu kış hem çok şık tasarımlar  hemde farklı  manto çeşitleri ile  kış soğuklarına
girmeye hazırlanmaya hazırmısınız.

Kırmızı kaşe mantolar yeni sezonda defilelerde bir rüzgar gibi esip geçiyor.  Yeni sezon bayan kırmızı manto modelleri  kaşe kışlık bayan giyim trendleri olarak defilede yer almakta.
Siyah kaşe bayan kabanları, sonbahar kış koleksiyonu yeni sezon, manto modelleri  siyah renkler  2012 modası.

0 yorum:

Yorum Gönder