El Örgüleri, Tığ Örgüleri, Kışlık Bebek Patik Modelleri

31 Ocak 2012 Salı
Bebek modasında yeni örgü bebek patik çeşitleri ve örneklerine yer verdik bu kez de. En yeni el örgülerinden yapılmış bebek patikleri modelleri farklı tasarımlar ve çok şık örgü bebek patik örnekleri paylaşmaya çalışalım bu kez de, sevgili anneler ve anne adayları için. Yeni tığ örgüleri kız bebek patik modelleri ve örnekler, en yeni örgülerden yapılmış erkek bebelerine özel patik örnekleri ve modellerine sayfamızda yer verdik. Bebek örgüleri yapan bayanlar için çok kolay olsada, patik örnekleri ve yapılışları, ama yeni öğrenmek isteyenler için biraz zor olabilir. Siz yinede bebeğiniz için, En şık, gösterişli moda örgü patik modellerini örmek isteyebilirsiniz. Ayrıca tığ örgüleri patikler ve iki şişle işlenmiş bebek patikleri seçenekleri de olduğu için, siz yine de hangi örgüyü yapabiliyorsanız, bebeklerinize en kolay örgü patik örneklerini örmeye karar verebilirsiniz. Kız bebekleri için, boncuklu, fiyonklu, süslü örgü patikleri örmek çok daha zevkli bir örgüdür. Erkek bebekleri için ise sade ve şık örgü patik çeşitlerini ve örneklerini de yapabilirsiniz, sevgili anneler..

Mani beyaz erkek bebek örgü patik örnekleri modeli. En yeni bebek örgüleri patikler. 2012 tığ örgüleri bebek patiği modelleri yapılışı. Yandan tek düğmeli, beyaz mavi, tığ işi bebek patik örnekleri modelleri.

Kız bebekleri için pembe incili, pembe örgü patik örnekleri modelleri. Yeni model el örgüleri pembe kız bebek patiği modelleri örneği. Pembe fiyonklu, pembe incili kız bebeklerine özel örgü patik örneği yapılışı.

Pembe fiyonklu beyaz örgü kız bebek patiği modelleri. yeni tığ işi boncuklu kız bebek patikleri  örnekleri .

Tığ örgüleri mavi erkek bebeğine özel örgü patik örneği modelleri. En trend elörgüsü mavi bebek patikleri yapılışı.

İncili beyaz, uzun bot, örgü patikleri modeli bebeklere özel. Yeni el örgüsü beyaz bot örgü bebek patiği modelleri.

Tığ elörgüleri erkek bebek mavi patik örneği modelleri. Yeni tığ örgüsü mavi erkek bebekleri için örgü patik örneği yapılışları.

Erkek bebekleri için kahve beyaz güllü patik örneği modelleri, yeni tığ işi kahve beyaz erkek bebek örgü patikleri.
Kırmızı beyaz tığ örgüsü bebek patikleri modelleri, örneği, tığ örgüleri kırmızı beyaz bebek bot patikleri modeli.

Tığ örgüleri beyaz kız bebek patiği modelleri, yeni model tığ işi, pembe fiyonklu kız bebek beyaz patiği örnekleri yapılışı. 
Tığ örgüsü kırmızı siyah bebek örgü patikleri örneği. Yeni tığ örgü modeli köpek figürlü incili bebek patiği örneği.

0 yorum:

Yorum Gönder