Bootie Kataloğundan Son Moda Platformlu Bot Modelleri

22 Ocak 2012 Pazar
Kışlık Bootie modelleri yeni sezon platformlu ayakkabılar ve bot modellerini, bayan ayakkabı koleksiyonundan seçtik. En yeni model bootie bayan bot ve ayakkabıları kış sezonunda ve sonbahar modası ayakkabılara, sitemizde yer vermeye çalıştık. Yeni sezon kışlık bayan ayakkabı modelleri, bootieleri, süet, velvet, ve deri tasarımlı son moda ayakkabı çeşitleri, sizin de tarzınızı ve ayakkabı koleksiyonunuza zenginlik katacak,son moda ayakkabı, bot modelleri bootieler yeni sezonda çok hemde çok konuşulacak bot çeşitleri dir. Yüksek topuklu platformlu bootie modelleri..


Az topuklu gri bootie modeli kışlık ayakkabıların en güzeli diyebiliriz.




Kurdele bağcıklı, yüksek topuklu mor bayan botu çok şirin ve zarif gözüküyor. Sivriburunlu yüksek topuklu mor bot  modeli bu kışa damgasını vuracak gibi
.
Gri yandan kemerli platformlu bayan ayakkabı modeli,bootie markası ile çok farklı bir tasarım  2012 de  çok konuşulacak  moda ayakkabılardan bir tanesi.
Kahverengi püsküllü bağcıklı ayakkabı farklı bootie tasarımı, kış modası bootieler  bayan ayakkabı
koleksiyonunda çok farklı bir bootie tasarımı.
Bootie modelleri velvet tasarımlı platformlu ayakkabı modelleri kış modası bootie  modası.
Yandan fermuarlı, burnu açık ayakkabı modelleri, genç kızların yeni tarzı platformlu ayakkabılar  2012 modası.bootieler.
Beyaz siyah platformlu bayan bootie ayakkabı modelleri. Bootie beyaz siyahyüksek topuklu platformlu  ayakkabı çeşitleri.
Bootie bayan yarım bot modelleri bu senenin en son modası bayan botları.

0 yorum:

Yorum Gönder