Kışlık Kaşe Kapşonlu Kız Çocuk Montları

31 Ocak 2012 Salı 0 yorum
En yeni model çocuk kışlık mont modelleri ve bol çeşitleri yeni sezon trendine uygun tasarımları seçtik. Kız çocuk montları ve erkek çocuk mont modellerini bir araya getirerek, çocuk kışlıklarını sizlerle ve çocuklarınızla paylaşmaya çalıştık. En şık çocuk kışlıkları ve gocuk, mont çeşitleri, bu sezon da çok farklı bir birinden. Kapşonlu ve kürklü çocuk mont modelleri, Kız çocukları için pembe ve kırmızı kürklü kabanları ve mont modelleri de yer almaktadır. En yeni model çocuk kapşonlu kışlık mont çeşitleri ve yeni tasarımları 2012 senesinde de çocuk modasını sizlere böylece yansıtabiliyor, En yeni model çocuk kışlık mont ve kaşe kaban modelleri ile.


Kapşonu kürklü, mor kareli kız çocukları için mont modeli  ve resimleri. Yeni model kışlık , kürklü kız çocuk gocuk çeşitleri ve yeni modelleri.

Kadife kapşonlu, pembe kız çocuk mont modelleri ve çeşitleri. Yeni sezon kız çocuk kışlık mont modelleri ve fiyatları.

Kışlık, kapşonlu, kaşe, kız çocuk mor kaban modelleri. Mor renkli, kaşe, kışlık  kız çocuk montu örnekleri ve resimleri.

Beyaz kürklü, pembe kız çocuk mont modelleri. Yeni sezon çocuk kışlık montları. Kız çocukları için kışlık kürklü mont modelleri. 

Kapşonlu, beyaz, kışlık çocuk mont modelleri.Yeni model, kışlık beyaz çocuk montları.

Kürklü kapşon kız çocuk pembe montu. Yeni model kız çocuklarına özel pembe gocuk modelleri.

Kız çocukları için kırmızı kaşe manto modelleri. Yeni model kırmızı, kız çocuğu için kaşe kabanlar ve montlar. 

Yakası kürklü beyaz çocuk montu örnekleri. En yeni model kışlık çocuk montları

Pembe, kapşonlu  kız bebek kışlık mont modeli. Yeni model kız çocukları için en şık pembe mont tasarımı.

Kız çocukları için kapşonlu mont modelleri, çocuk modası yeni sezon trendleri. 

Read more >>

El Örgüleri, Tığ Örgüleri, Kışlık Bebek Patik Modelleri

0 yorum
Bebek modasında yeni örgü bebek patik çeşitleri ve örneklerine yer verdik bu kez de. En yeni el örgülerinden yapılmış bebek patikleri modelleri farklı tasarımlar ve çok şık örgü bebek patik örnekleri paylaşmaya çalışalım bu kez de, sevgili anneler ve anne adayları için. Yeni tığ örgüleri kız bebek patik modelleri ve örnekler, en yeni örgülerden yapılmış erkek bebelerine özel patik örnekleri ve modellerine sayfamızda yer verdik. Bebek örgüleri yapan bayanlar için çok kolay olsada, patik örnekleri ve yapılışları, ama yeni öğrenmek isteyenler için biraz zor olabilir. Siz yinede bebeğiniz için, En şık, gösterişli moda örgü patik modellerini örmek isteyebilirsiniz. Ayrıca tığ örgüleri patikler ve iki şişle işlenmiş bebek patikleri seçenekleri de olduğu için, siz yine de hangi örgüyü yapabiliyorsanız, bebeklerinize en kolay örgü patik örneklerini örmeye karar verebilirsiniz. Kız bebekleri için, boncuklu, fiyonklu, süslü örgü patikleri örmek çok daha zevkli bir örgüdür. Erkek bebekleri için ise sade ve şık örgü patik çeşitlerini ve örneklerini de yapabilirsiniz, sevgili anneler..

Mani beyaz erkek bebek örgü patik örnekleri modeli. En yeni bebek örgüleri patikler. 2012 tığ örgüleri bebek patiği modelleri yapılışı. Yandan tek düğmeli, beyaz mavi, tığ işi bebek patik örnekleri modelleri.

Kız bebekleri için pembe incili, pembe örgü patik örnekleri modelleri. Yeni model el örgüleri pembe kız bebek patiği modelleri örneği. Pembe fiyonklu, pembe incili kız bebeklerine özel örgü patik örneği yapılışı.

Pembe fiyonklu beyaz örgü kız bebek patiği modelleri. yeni tığ işi boncuklu kız bebek patikleri  örnekleri .

Tığ örgüleri mavi erkek bebeğine özel örgü patik örneği modelleri. En trend elörgüsü mavi bebek patikleri yapılışı.

İncili beyaz, uzun bot, örgü patikleri modeli bebeklere özel. Yeni el örgüsü beyaz bot örgü bebek patiği modelleri.

Tığ elörgüleri erkek bebek mavi patik örneği modelleri. Yeni tığ örgüsü mavi erkek bebekleri için örgü patik örneği yapılışları.

Erkek bebekleri için kahve beyaz güllü patik örneği modelleri, yeni tığ işi kahve beyaz erkek bebek örgü patikleri.
Kırmızı beyaz tığ örgüsü bebek patikleri modelleri, örneği, tığ örgüleri kırmızı beyaz bebek bot patikleri modeli.

Tığ örgüleri beyaz kız bebek patiği modelleri, yeni model tığ işi, pembe fiyonklu kız bebek beyaz patiği örnekleri yapılışı. 
Tığ örgüsü kırmızı siyah bebek örgü patikleri örneği. Yeni tığ örgü modeli köpek figürlü incili bebek patiği örneği.

Read more >>

Victoria Secret Gece Kıyafetleri Modelleri, Yeni Sezon

30 Ocak 2012 Pazartesi 0 yorum
Victoria's secret gece elbiseleri ve abiye tarzı kıyafeti modelleri, en şık tasarımları mini, dekolteli gece kıyafeti modelleri de yer alıyor zaman zaman sayfalarımızda.Bir önceki sayfalarımızda da, 2012 modası victoria' secret dekoteli gece kıyafeti örneklerini, paylaşmıştık sizlerle sevgili bayanlar. Yeni moda gece elbise çeşitleri victoria's secret yeni koleksiyonuna ait tüm kıyafetlerini bundan sonra da yine sizlerle paylaşmak isteriz. Son moda Victoria's secret gece kıyafetleri ve yeni sezon elbise modellerine de yer vereceğiz bundan böyle..



Victoria secret yeni tasarımları, simli gece elbise modeli ve taşlı abiye çanta modeli çok ilgi gören modeller arasında yer alıyor.
Victoria's secret kırmızı gece elbise modeli 2012 yeni kataloglarında yer almaktadır.


Kalın askılı dantelli siyah elbise, Victoria's secret yeni gece kıyafetleri modelleri örneği dir.


Victoria's secret'in yeni elbiseleri, boyundan çarpraz askılı ve kırmızı dantelli mini  gece elbise modeli genç kızların yeni tarzı balo kıyafetleri olarak tercih ediliyor.
Göğüs dekolteli uzun elbise modeli bu yaz çok konuşulacak bir farklı tasarım olabilir.


Sarı dantelli Victoria's secret gece elbisesi gerçekten bir muhteşem bir tasarım.
Mini straplez, Victoria's secret gece elbisesi, askeri yeşili çok şık bir tasarım bu yılın en trend elbise modellerinden bir örnek.

Siyah mini victoria's secret gece kıyafetleri modelleri en çok tercih edilen elbiseler arasında.





Read more >>

Kaşe Kaban,Manto Modelleri Son Moda

29 Ocak 2012 Pazar 0 yorum
Yeni trend kaşe manto modelleri ve kaşe bayan kabanları ve manto çeşitleri kış ve sonbahar koleksiyonuna renk katacak kadar şık mantolar yer alıyor. Yeni model kaşe manto çeşitleri 2012 bayan giyim koleksiyonunda renk, renk ve model, model defilelerde de bir rüzgar gibi esip geçiyor. Son moda bayan giyim kaşe mantolar, dizüstü manto modelleri ve kısa kaşe manto modelleri de bu yılın en trend mantoları, kabanları bayanların vazgeçilmez kış modası oluyor. Kışlık mantoları kombine yapmak hiç de zor değil, çünkü uzun olan mantolar, hem spor pantolonlar, ayakkabılarla kombin yaparak giyilebilir. Aynı zamanda Abiye manto modelleri de yine abiye kıyafetlerle kombine edebilirsiniz. Yeni model abiye mantoları, abiye tarzı giyim, kuşam modelleri ile tamamlayabilirsiniz.


Kaşe mantolar yeni sezon bayan giyim koleksiyonunda, en yeni manto modelleri yer alıyor. Dizüstü  kaşe bayan mantoları
son moda kadın giyim koleksiyonu..

Gece mavisi kaşe manto bu yılın en çok beğenilen moda manto  renkleri, olduğu  bilinmektedir. Belden pileli parlement mavisi manto çok şık ve son moda bayan giyim trendleri mantolar. 

Gri desenli uzun bayan mantosu yeni sezon kışlık kadın giyim trendleri arasında yer almakta.  Dizüstü  bayan  manto  modelleri gri ve gri tonları en çok tercih edilen, kışlık manto renkleri dir.

Kapşonlu kırmızı kaşe bayan mantoları, kombin yapmakta zorlanmayacaksınız, çünkü  kırmızı  kapşonlu  manto ,  siyah çizmelerle ve kısa etekler, pantolonlarla da giyebileceğiniz, çok şık son moda manto örneği dir.
Pembe renkli kısa mantoyu abiye tarzı ayakkabı ve çantalarla kombin yaparak da kullanabilirsiniz.  Abiye  kışlık manto modelleri en yeni renkleri ve modelleri son moda bayan giyim koleksiyonunda.

 
Kırmızı ve beyaz kaşe bayan manto modelleri bu kış hem çok şık tasarımlar  hemde farklı  manto çeşitleri ile  kış soğuklarına
girmeye hazırlanmaya hazırmısınız.

Kırmızı kaşe mantolar yeni sezonda defilelerde bir rüzgar gibi esip geçiyor.  Yeni sezon bayan kırmızı manto modelleri  kaşe kışlık bayan giyim trendleri olarak defilede yer almakta.
Siyah kaşe bayan kabanları, sonbahar kış koleksiyonu yeni sezon, manto modelleri  siyah renkler  2012 modası.

Read more >>

Bootie Kataloğundan Son Moda Platformlu Bot Modelleri

22 Ocak 2012 Pazar 0 yorum
Kışlık Bootie modelleri yeni sezon platformlu ayakkabılar ve bot modellerini, bayan ayakkabı koleksiyonundan seçtik. En yeni model bootie bayan bot ve ayakkabıları kış sezonunda ve sonbahar modası ayakkabılara, sitemizde yer vermeye çalıştık. Yeni sezon kışlık bayan ayakkabı modelleri, bootieleri, süet, velvet, ve deri tasarımlı son moda ayakkabı çeşitleri, sizin de tarzınızı ve ayakkabı koleksiyonunuza zenginlik katacak,son moda ayakkabı, bot modelleri bootieler yeni sezonda çok hemde çok konuşulacak bot çeşitleri dir. Yüksek topuklu platformlu bootie modelleri..


Az topuklu gri bootie modeli kışlık ayakkabıların en güzeli diyebiliriz.




Kurdele bağcıklı, yüksek topuklu mor bayan botu çok şirin ve zarif gözüküyor. Sivriburunlu yüksek topuklu mor bot  modeli bu kışa damgasını vuracak gibi
.
Gri yandan kemerli platformlu bayan ayakkabı modeli,bootie markası ile çok farklı bir tasarım  2012 de  çok konuşulacak  moda ayakkabılardan bir tanesi.
Kahverengi püsküllü bağcıklı ayakkabı farklı bootie tasarımı, kış modası bootieler  bayan ayakkabı
koleksiyonunda çok farklı bir bootie tasarımı.
Bootie modelleri velvet tasarımlı platformlu ayakkabı modelleri kış modası bootie  modası.
Yandan fermuarlı, burnu açık ayakkabı modelleri, genç kızların yeni tarzı platformlu ayakkabılar  2012 modası.bootieler.
Beyaz siyah platformlu bayan bootie ayakkabı modelleri. Bootie beyaz siyahyüksek topuklu platformlu  ayakkabı çeşitleri.
Bootie bayan yarım bot modelleri bu senenin en son modası bayan botları.

Read more >>

Lazaro Modası Ve İAN STUART Gelinlik Koleksiyonları

15 Ocak 2012 Pazar 0 yorum
Lazaro gelinlik modelleri, kabarık straplez tasarımları ile göz kamaştıracak kadar muhteşem gelinlikler koleksiyonu hazırladık. En yeni model dantelli, dar kesim kuyruklu gelinlikler, gelin adaylarının hayallerini süsleyen moda gelinlikler olarak hazırlanmış. Yeni model kabarık dantelli gelinlik modelleri LAZARO modası koleksiyonunda, en şık zarif gelinlik çeşitleri bulunmaktadır. Fransız küpürleri ile saten gelinlik tasarımları, uzun kollu dantel bolerolu gelinlikler de çok beğenilen ve tercih edilen gelinliklerden dir. Yeni sezon dantelli gelinlik modelleri, gelin adaylarına özel olarak hazırlanan, en şık son moda Lazaro gelinlikleri kataloglarında yer verilmiştir. İan Stuart gelinlik koleksiyonları çok muhteşem tasarımlarla göz kamaştırıyor.


Fransız küpürleri ile saten tasarımlı olan son trend gelinlikler, Avrupa  modası gelinlik koleksiyonununda yerini kapmış  en üst sıralarda bilindiği gibi. Avrupa gelinlik modelleri kabarık, straplez modelleri ile daha çok ilgi gören zarif gelinlikler olarak bilinmektedir.
Fiyonklarla etekleri perde perde olan tül gelinlik modeli  Avrupada  da çok ilgi gören son moda gelinlikler arasında  yer almaktadır.
İan Stuart dantel bolerolu dar kesim gelinlik modelleri, günümüzün en şık yeni moda gelinlikleri arasında yer almaktadır.  Yarasa kollu dantel bolerolu gelinlik modelleri, dar kesim tasarımı ile göz kamaştırıyor.

Mendil etekli göğüs dekolteli gelinlik muhteşem bir görüntü sergilemiş.

Dantel etekli beyaz straplez gelinlik. Kabarık Lazaro dantelli gelinlik modelleri bir kuğu gibi defilelerde boy göstermektedir.  Beyaz, kabarık, dantelli gelinlik modeli  dantel kuyruğu ile yerlere uzanan  kanatlı güvercin misali.

Kabarık krem rengi saten gelinlik, işlemeli modeli ile dikkatleri üzerine çekecek kadar muhteşem  yeni moda gelinliklerden en güzeli..

 Motiflerle bezenmiş straplez zarif gelinlik, asırlar önceki gelinlik modelini andırsa da  farklı tasarımı ile  göz kamaştıracak kadar muhteşem bir gelinlik örneği olarak paylaşmakta yarar var sevgili gelin adayları.
Dantelli dar kesim LAZARO gelinlik modeli göğüs dekoltesi ile özel gününüze özel bir gelinlik modeli olarak   girecektir.
İşlemeli straplez gelinlik modeli tül duvağı ile zarif bir görünüm kazanmış.
Dantel askılı dar kesim dantelli gelinlik modeli, yerlere uzanan dantel kuyruğu ile zerafeti gözler önüne sergilemeyi başarmış.
Lazaro tül gelinlik göğüs dekoltesi ile muhteşem bir tasarım.
Kabarık kuyruklu tül gelinlik,  sırt dekoltesi ile çok şık bir gelinlik tasarımı hazırlanmış.

Read more >>